Novi horoskop – čeka nas aktivni tjedan koji donosi puno dobrih prilika!

1813
horoskop

OVAN

Ako ste se pitali kada će se stvari mijenjati, ovaj bi tjedan mogao donijeti dosta napretka na tom području. Ako već neko vrijeme radite na postizanju određenih ciljeva, nove mogućnosti, klijenti ili ponude mogu se pojaviti ovih dana. Samo trebate biti na pravom mjestu da ih zgrabite.

Osim toga, mogli biste biti iznenađeni koliko su unosni određeni poslovi, čak i ako sadrže malu razinu rizika. Iako je najbolje izbjegavati nešto što je kockanje bez koncepta, neke od ideja koje imate ovaj tjedan mogli bi poboljšati vaš novčani tok i biti nešto sa čime možete nastaviti naprijed.

Za to vrijeme pomaže razmišljati izvan okvira, eksperimentirati s alternativama, a ne slijediti istu staru rutinsku dan iz dana u dan.

Mladi mjesec u petak savršen je za započinjanje novog posla, zaključivanje posla ili pokretanje nekoliko novih i zdravijih navika. Kad ispunite obećanje tijekom vikenda dobiti ćete i osobno ispunjenje.

BIK

Narednih tjedana mogli biste se prepustiti kreativnoj i izražajnoj strani, pokazivanju svoje vještine i uživanju u romantičnim mogućnostima. Ovo je prilika za istraživanje hobija i zabava koji vas pune i osvježavaju. Vrijeme prolazi kad uživate, a uživati ćete u stvarima koje kanaliziraju vaše prirodne talente i sposobnosti.

Ako imate priliku staviti svoj rad na sajam obrta ili pokazati svoje znanje drugima na izložbi, koncertu ili čak natjecateljskoj areni, onda bi se za vas mogle pojaviti neočekivane prilike.

Jeste li čekali svoju veliku priliku? Stvari bi se mogle pokrenuti tijekom sljedećih dana. Ako slijedite male tragove, to bi moglo dovesti do uzbudljive prilike.

Mladi mjesec u vašoj zoni za slobodno vrijeme u petak može vam biti od koristi za podizanje romantike na novu razinu ili za započinjanje poduzetnog posla sa strane.

BLIZANCI

Biti ćete zauzeti na domaćem terenu ovog tjedna i tijekom sljedećih tjedana, a aktivnosti u ovoj zoni ohrabruju vas da napravite reda u svom domu.

Kako je žarište također u znaku Djevice, ovo može biti izvrsna prilika da uklonite nered, očistite neželjene predmete i riješite se nagomilane prašine. Koliko je vremena prošlo otkad ste gledali iza svojih ladica i ispod kreveta? Ako se usudite zaviriti, možete otkriti stvari koje ste zaboravili, pa čak i napraviti neka nevjerojatna otkrića.

Ovo je sjajna prilika za prodaju predmeta koji vam više nisu potrebni. Ako to učinite, otkrit ćete da neki od njih vrijede više nego što ste shvatili. Provjerite vrijednost prije nego što ih stavite na prodaju.

Mladi mjesec u petak savršen je za još jedan pogled na projekt koji već neko vrijeme odgađate. Konačno, u nedjelju bi mogli biti pozvani na jedan formalni susret koji bi mogao biti vrlo uspješan.

RAK

Možda ćete imati puno za reći tijekom sljedećeg tjedna, a stvari koje kažete mogle bi iznenaditi i druge. Možda ćete doći do fascinantnih informacija, komada tračeva, zlatnih prilika i svježih perspektiva pomoću kojih ćete zapanjiti svoje prijatelje i prosvijetliti svoje društvene krugove.

S ključnim aspektima električnog Urana koji se pojavljuju tijekom sljedećih dana, također ćete možda otkriti da i drugi imaju neke fascinantne stvari koje žele podijeliti s vama. Susreti s optimizmom i obogaćivanje razgovora mogli bi vas dovesti do toga da slijedite novi put.

A ako tražite ljubav, uzbudljivi susreti mogli bi rezultirati nekim živahnim susretima. Čak možete biti razmaženi zbog ogromnog izbora.

S mladim mjesecom u vašem sektoru komunikacije u petak, ovo je sjajno vrijeme da započnete promociju ili internetsko ili tehnološko poslovanje ili čak počnete pisati svoj prvi roman. Događaji bi se mogli kretati prilično brzim tempom, zato budite spremni.

LAV

Ovog bi vam se tjedna moglo otvoriti mnoštvo prilika za zarađivanje ako ste spremni iskoristiti ih. Ovdje se radi o poduzimanju izračunatih rizika, a ne o impulzivnim potezima. Ako uporno radite na unapređenju karijere ili poslovnog profila, stvari se mogu pokrenuti tijekom sljedećih dana.

Ako ste na pravoj valnoj duljini, možete privući ponude i mogućnosti koje nadograđuju vaše planove i izgleda da će bez napora biti realizirani. Međutim, ako se prepustite negativnom razmišljanju i mislite previše na sve poteškoće s kojima biste mogli naići, uspjeh bi vam mogao izbjeći.

Također je moguće da netko može podijeliti informacije ili ideje koje će vas zaintrigirati, a vi ćete lako moći uočiti potencijal u njima. Napokon, s mladim mjesecom u vašoj financijskoj zoni u petak, ovo je pravo vrijeme za otvaranje štednog računa.

DJEVICA

Uistinu ćete biti u svom elementu u tjedan ući u petoj brzini. S fenomenalnom linijom planeta u vašem znaku i brbljavim Merkurom, vašim planetom vodičem, koji se pokreće u četvrtak, ovo je vaša prilika da uživate biti to što jeste.

Ovo je također tjedan otkrića. Daleki horizonti i putovanja, proučavanje i učenje mogu vas voditi uzbudljivim stazama. Možda ćete biti pozvani na izlet, na tečaj ili radionicu ili istraživanje ideja koje mogu povećati samopouzdanje. Ukratko, ovo je pravo vrijeme da očekujete neočekivano i imate otvoren stav o tome gdje mogućnosti mogu voditi.

S mladim mjesecom u vašem znaku u petak, ovo je najbolje doba godine za vas i sjajna prilika da postavite svoje namjere. Usredotočite se na neke od velikih ciljeva o kojima ste neko vrijeme sanjali. Ovo je vrijeme za novi početak.

VAGA

U ovom ste trenutku mogli biti mirniji, miroljubiviji, s jakim fokusom na suptilni i duhovni sektor. S moćnom linijom planeta i uzburkavanjem vaše psihe, snovi bi mogli biti živopisni, a neki mogu donijeti smjernice i kreativne ideje na vaš način.

S aspekta oslobađanja Urana u vašem sektoru promjena i transformacija, također imate priliku steći uvid u pitanja i odnose. To može nastati razgovorom sa savjetnikom, terapeutom ili životnim trenerom, pogotovo ako osoba može vidjeti vaš istinski potencijal i želi vam pomoći da ga ostvarite. Postupajući prema njihovim prijedlozima moglo bi vam pomoći da se oslobodite emocija zbog kojih ste neko vrijeme zarobljeni.

A s mladim mjesecom u vašoj duhovnoj zoni u petak, ovo je jedno od najboljih razdoblja za započinjanje duhovne prakse poput tai chija koja vam može pružiti veći duševni mir.

ŠKORPION

Ovaj tjedan i tjedni koji dolaze mogu biti vrlo društveni i brzi. Sa suncem, živahnim Marsom, slatkom Venerom i brbljavim Merkurom u vašem društvenom sektoru možda neće biti vremena za dosadu.

Osim toga, s ovim zasljepljujućim planetima koji se poravnavaju sa Uranom koji voli ljubav, očekujte da će pozivnice doslovno padati iz vedra neba. Ako ste aktivni na društvenim mrežama, sve vam se mogućnosti mogu pojaviti u vašim vezama s mrežnim prijateljima, grupama i različitim platformama.

Kamo će to voditi? Tko zna J Prilika je da eksperimentirate s raznim idejama i vidite kuda vas vode. Ako budete otvoreni i možete prihvatiti mali rizik, mogu vam se otvoriti brojna vrata.

U isto vrijeme, s mladim mjesecom u vašem društvenom sektoru u petak vrijeme je da ostvarite svoj san. Ako ste čekali pravi trenutak, to bi moglo biti to.

STRIJELAC

Jeste li čekali svoj red da budete u središtu pažnje? Ako je tako, predstojeći tjedan bi mogli zadiviti sve oko sebe. Ovo je izvrsno vrijeme za vlastitu promociju, kako poslovanja tako i svojih talenata. Usredotočenost na znak Djevice i vaš sektor ciljeva i ambicija, pažnja prema detaljima može biti ključ za veći uspjeh.

No, s ključnim planetima koji povezuju energiju za Uran, nemojte se slijepo pridržavati isprobanog i pouzdanog. Usvajanje novog pristupa može biti korisno i na kraju isplativo. Nadređeni će cijeniti vaše ideje orijentirane na budućnost i koliko su drugačije i uzbudljive.

Dok se živahni Merkur u četvrtak useljava u istu zonu, imate priliku uspostaviti veze s ljudima koji vam mogu pomoći da postignete svoj cilj. Mladi mjesec u ovoj zoni u petak je savršen za pokretanje poslovne ideje, prijavljivanje za novi posao ili sljedeći korak karijere.

JARAC

Jeste li spremni za nove avanture? S tri planeta u vašem sektoru putovanja i dalekim horizontima koji će vam se u četvrtak otvoriti, nestrpljivo ćete željeti napustiti poznato i krenuti na novi teritorij.

Želja za uzbuđenjem i svježim iskustvima može vas natjerati da isprobate stvari koje su drugačije od uobičajenih. Ovo je sjajna prilika za eksperimentiranje kroz putovanja i učenje „on the go“. Postoji potencijal za romantiku, uzbudljive veze i susrete koji mogu podići vaše raspoloženje i učiniti takva putovanja doista vrijednim.

Ako ste u fazi planiranja, zaboravite na prošlost i pogledajte aktivnosti koje vas mogu natjerati da razmišljate na nove načine.

Mladi mjesec u ovoj zoni u petak može vam biti od koristi za planiranje putovanja, započinjanje studija ili čak započinjanje pravnih radnji. U nedjelju se lijepa Venera u vašem znaku poravnava s otrijeznim Saturnom, sugerirajući da bi poslovni razgovor mogao rezultirati solidnom ponudom.

VODENJAK

Možda ćete biti uvučeni u vrtlog snažnih i intenzivnih emocija. Pa ipak, sa suncem, grozničavim Marsom, slatkom Venerom i brbljavim Merkurom koji se ovog tjedna izjednačavaju s nemirnim Uranom, iz ovoga mogu proizaći dobre stvari.

Želje su možda jače nego inače, ali ideje kako ih ispuniti mogu vam pomoći da vidite napredak. Očekujte neočekivano, na pozitivan način, pogotovo što se tiče poslovanja i financija. Ideje i prilike mogu isplivati iz neočekivanih situacija, a možda će vam se dogoditi da udruživanje resursa s drugima i zajedno izračunavanje faktora rizika mogu donijeti uzbudljive rezultate.

Možda ćete se upoznati i s nekim, poput savjetnika ili terapeuta, koji je sjajan u onome što radi i može vam pomoći da malo iskristalizirate situacije koje izgledaju problematično. S novim mjesecom u ovoj moćnoj zoni u petak, ovo može biti vrijeme transformacije i dinamične promjene, ali samo ako vi želite da bude.

RIBE

Biti ćete zauzeti svim vrstama interakcija, bilo poslovnim, romantičnim ili drugim vrstama koje se svakodnevno odvijaju. Ovo je sjajno vrijeme za razmjenu ideja i udruživanje s drugima kako biste surađivali na različitim projektima kojima ne možete sami upravljati. Sve što naiđete moglo bi biti vrlo uzbudljivo i moglo bi dovesti do promjena u područjima života koja su vam važna.

Jeste li jako predani nekoj aktivnosti ili humanitarnom djelovanju? Pisanje bloga o toj temi ili rasprava s pravim ljudima moglo bi potaknuti pozitivne rezultate. Ovdje je ključno otvaranje tuđih ideja, povezivanje putem društvenih medija i uživanje u rezultatima razgovora.

Dugoročno partnerstvo ili blistava romansa također mogu imati koristi od ovih pozitivnih vibracija, pogotovo ako vas potiču na izlazak i druženje. Napokon, mladi mjesec u petak može biti idealna prilika da se odnos podigne na sljedeću razinu.

Komentari