Najbolji način da se opustite prema horoskopskom znaku

383
opuštanje

Ako često gledate u nebo u potrazi za rješenjem za neki problem i jednostavno se ne znate opustiti, možda biste trebali iskušati tehnike opuštanja prema vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Kada su Ovnovi pod stresom, vjerojatno će upotrijebiti energiju koju posjeduju da bi ga se oslobodili. Fizička aktivnost proizvod endorfin koji dokazano utječe na san i smanjuje razinu stresa.
Za Ovnove je najbolji način da se ohlade taj da se zagriju.

Bik

Bikovi se u pokušaju rješavanja stresa lako prepuštaju pretjeranom uživanju u hrani. NAjbolji način da se riješe stresa je da si ugode nečim zdravim. Zdrava prehrana u kombinaciji s prikladnim vježbama može čudesno smiriti tijelo.

Blizanci

Blizanci mnogo pričaju i uživaju u tome. Kada se suočavaju sa stresnim situacijama, najbolji način da izađu iz njih je da im jednostavno odgovorite na pitanja kako bi se osjećali bolje.

Rak

Rakovi jednostavno ne znaju kada treba prestati. Vrlo lako se zatrpaju s previše posla što im onda stvara stres. Najbolji način da se opuste je da imaju udobno gnijezdo u kućnoj atmosferi koje će im odvući misli i primiriti emocije.

Lav

Lavove misli su jednostavno kreativne. Vole to i pomaže im suočiti se s ozbiljnim i stresnim situacijama. Ne ograničavaju se samo na sebe, vole širiti vibracije i kreativnost svijetom. To im pomaže da se opuste.

Djevica

Biti produktivan i stvarati nešto korisno na vrhu je liste stvari koje Djevice žele. Kao i svi drugi, i Djevice mogu biti preopterećene poslom i pustiti da ih stres obuzme. Najbolji način da se nose s time je da izaberu male projekte zbog kojih će se osjećati korisno. Čišćenje im dokazano smanjuje stres kada stvari dođu do usijanja.

Vaga

Vage, poput Blizanaca, osjećaju olakšanje kad imaju nekog s kim mogu pričati i tko će ih saslušati. Izbaciti pričom ono što ih muči za Vage je vrlo dobra terapija.

Škorpion

Škorpioni vole biti zaposleni, ali povremeno preuzmu na sebe više nego što mogu podnijeti. Savršena metoda da se riješe stresa je ugađanje sebi.

Strijelac

Za pripadnike ovog znaka krajnji cilj je obaviti sve preuzete zadaće savršeno. Zbog toga često preuzimaju više odbveza nego što su u stanju obaviti i to ih često gura do ruba izdržljivosti. Najbolji način da se Strijelac opusti je da jednostavno uzme pauzu.

Jarac

Jarci vole sanjariti. Kada se suoče s teškim situacijama i konfliktima, treba im pomoć da razbistre misli. Oni često traže nekoga tko će ih voditi kroz teška vremena. Jednostavne stvari poput putovanja ili planiranja nečega im mogu odvratiti misli od teških situacija.

Vodenjak

Vodenjaci često imaju mnogo toga na umu. Ponekad ih misli o stvarima koje moraju napraviti toliko obuzmu da postaju anksiozni i to im utječe na mentalno zdravlje. Najbolji način da se opuste je da meditiraju i prakticiraju tehnike opuštanja.

Ribe

Pripadnici ovog znaka slove kao oni koji se najmanje nerviraju, a u stvarnosti vole se baviti tuđim problemima. Ponekad su im oni previše. Da se oslobode stresa, najbolje bi bilo da rade nešto kreativno, piše N1.

L.B.

Komentari