OVAN – Ova godina za vas predstavlja veliki izazov na poslovnom planu. Pred vama će biti nekoliko prilika koje bi trebalo iskoristiti na pravi način. Ukoliko odigrate sve karte s dovoljno mudrosti i odlučnosti, a ponajviše strpljenja, očekuje vas veliki poslovni uspjeh. Što se tiče ljubavnog polja, pred vama je period snažne samokontrole. Pogotovo jer će ju izazvati jedan vatreni znak iz vaše blizine. Dozvolite novim ljubavima da uđu u vaš život i oplemene ga na najbolji mogući način. A ukoliko ste u vezi, neka partner preuzme ulogu vođe i vodi vas ka novim uzbuđenjima.

BIK – Novi priljev unutarnje energije pametno je usmjeriti ka vlastitim poslovnim idejama koje će vam donijeti uspjeh i povećanje prihoda. Obratite pozornost na ono o čemu dugo vremena razmišljate, a ništa još niste poduzeli – sada je pravo vrijeme za akciju. Sazrijevanje na duhovnom i emotivnom planu urodit će plodom jer ste spremni za nove i interesantne, pozitivne ljubavne preokrete te višu ljubavnu razinu. Za vas je ovo godina u kojoj izlazite iz zone svojeg komfora, a svako djelovanje biti će produktivno.

BLIZANCI – Pred vama je povoljna godina za ozbiljan poslovni uspon i financijsko obilje, samo ako prihvatite da sve dolazi uz određene uspone i padove. Kreativni potencijal koji držite u sebi, biti će glavni element da ostvarite željeni cilj, stoga ga oslobodite. Za borbu protiv stresa, pametno je baviti se nekakvom fizičkom aktivnosti. Ovo je godina u kojoj se slobodno okrenite sami sebi, pronađite i probudite svoje strasti, oživite energiju privlačnosti i svojim magnetizmom privucite željeno ljubavno stanje.

RAK – Riješite se stvari koje vam ne trebaju i odnosa koji vam ne služe. Mudro birajte s kime ćete surađivati, a od jeseni zvijezde su vam naklonjene na poslovnom planu. Bavite se onime što unosi mir i olakšanje u vaš život, a svakako je preporuka da se uključite u neki novi projekt. Ljubavni odnosi biti će solidni, no ukoliko prvi započnete inicijativu, moguća su ugodna iznenađenja i rezultati na emotivnom planu.

LAV – Počnite više vjerovati u sebe i svoje mogućnosti, preuzmite stvar u svoje ruke i krenite u ozbiljne poslovne pothvate. Dosta je odgađanja, oslobodite lava koji čuči u vama. Posvetite se više obitelji i njegujte prijateljske odnose, a svoju privlačnu energiju usmjerite na osvajanje željene osobe. No, ukoliko dođe do monotonije u odnosima, ne činite nešto za čime ćete kasnije požaliti. Radije se strpite, maksimalno potrudite i biti ćete kvalitetno nagrađeni.

DJEVICE – Poznate po dosljednosti i kontinuiranosti, vaše odluke i poslovni potezi donijeti će mnogo produktivnih rezultata. Ideje koje imate, slobodno ih provedite u djelo. Otpustite sve što vas koči da možete napraviti nešto što još nikada niste napravili. Doza unutarnjeg oslobođenja i spontanosti osvježit će vaš ljubavni život, a ukoliko ste samci, privući ćete partnera zanimljivih osobina koji će se savršeno uklopiti u vašu ideju ljubavnog odnosa.

VAGA – Pred vama je akumulacija financijske dobiti i materijalnog obilja kao rezultat dugoročnih napora i truda. Vaš zadatak je da i dalje ostanete otvoreni svim mogućnostima i idejama. Zahvaljujući unutarnjem zadovoljstvu koje zrači i isijava iz vas, smiješe vam se nove ljubavne prilike. Ukoliko ste u dužem odnosu, partner će vas ponovo osvajati slatkim iznenađenjima.

ŠKORPION – Poučeni prijašnjim iskustvom, pred vama je period štednje, a većih financijskih izdataka ne bi trebalo biti. Poslovne ciljeve realizirat ćete samo ako preuzmete kontrolu u svoje ruke, a ne u ruke vaših suradnika. Kako biste osvježili svoju rutinu, počnite se baviti novom i drugačijom fizičkom aktivnosti. Slobodne škorpije očekuje avanturistička i strasna veza s osobom iz radne okoline, a zauzete škorpije trebat će osvježiti svoj odnos s mjesečnim putovanjima.

STRIJELAC – Usporite svoj tempo, žurbu izbacite iz dnevnog reda i više pažnje posvetite detaljima. Poslovne obaveze izvršavajte temeljito i potpuno kako bi privukli naklonost vanjskih suradnika. Počnite štedjeti na vrijeme da biste na kraju godine uživali u prikupljenome. U ljubavi vas očekuje izazov, ali ništa što vaš kreativan i veseli duh ne može podnijeti. Svojom pozitivom privlačite zanimljive ljude u svoje okruženje.

JARAC – Ovo je godina u kojoj se posvetite sebi i svojem osobnom, unutarnjem razvoju. Znajući da sve počinje od vas, prihvatit ćete poslovne prilike i s velikim uspjehom ih realizirati. Spontanost u privatnom životu je dobrodošla jer niste nužni imati uvijek sve pod kontrolom, a time se oslobađate brige. Novi nalet energije podarit će pozitivna uzbuđenja u ljubavnim odnosima i napredak na svim mogućim poljima i razinama.

VODENJAK – Donesite odluku da više nikada nećete kasniti na dogovore i da ćete uvijek biti prisutni u sadašnjem trenutku, bez lutanja misli. Novac i poslovni uspjeh koji priželjkujete doći će vam samo ako promijenite određene navike koje loše utječu na vaše radno okruženje. Sve je u vama i vi imate moć da iskreirate samo najbolje. U ljubavi potrebno je donijeti odluke kojih ćete se držati. Posvetite se vašoj obitelji i najdražima.

RIBE – Došlo je vrijeme da se izdignete iz zlatne sredine i ostvarite dugo očekivano poslovno promaknuće, napredak i povećanje prihoda. Također, vrijeme je u kojem vaša kreativnost dolazi u prvi plan, stoga se ne bojite pokazati sve adute koje imate jer vas oni mogu odvesti u zaista posve neočekivanom smjeru. Na emotivnom planu moguće su promijene za samce u sretno zauzete, a sretno zauzete u sretno vjenčane. Ovisi što vi želite.