Ljubavni horoskop za ljeto 2021

Tko će se fatalno zaljubiti, tko samo zabavljati otkrijte u novom ljetnom horoskopu.

1516
Image by adamkontor from Pixabay

Nije tajna da nakon više od godinu dana nemogućnosti susreta uživo svi žudimo za ljudskim kontaktom. Još važnije, čeznemo za ljubavlju i romantikom. Iako je za mnoge tijekom pandemije zabavljanje bilo u najmanju ruku komplicirano, kozmičke energije ovog ljeta sve nas tjeraju prema tome da svoja srca otvorimo drugima.

Ovan

Lavovi i Strijelci znakovi su koji će vam vjerojatno zapasti za oko ovog ljeta. Ako možete ljeto provesti negdje gdje je toplo i sunčano, učinite to. Ako ne, ljeto dovucite kod sebe doma. Što više ljetnih proslava, izleta, druženja kod kuće i online možete podnijeti, to bolje. Proširite svoje vidike, istražite nove scene. Osoba koja vas tamo negdje čeka mogla bi biti za vas (inače) jako neobičan izbor.

Bik

Jedna burna i olujna ljubavna veza ovog vam je ljeta zapisana u kartama. Neki od vatrenih znakova, Ovan ili Škorpion, apsolutno će vas očarati. U obzir dolazi čak i jedna cool Djevica. Svi koji vas znaju potpuno će se zgroziti na vaš izbor, što ga zapravo čini tim uzbudljivijim. Vama vlada Venera i volite opasno živjeti u ljubavi. Sastajati ćete se vrlo privatno, potajno, daleko od znatiželjnih pogleda, i dijeliti zajednički hobi / strast / interes. Povezati ćete se na bezbroj razina. Ne znamo koliko će ovo trajati, ali dok traje, poljuljat će vaš svijet do temelja.

Blizanci

Blizanci, ovo ljeto se netko vraća u vaš život. Oni zbog kojih ste plakali i tugovali i mislili da je gotovo … ne, nije tako. Vratili su se! Jesu li to ipak dobre vijesti? Pa, samo vi to možete odlučiti i kako sada stvari stoje ljeto ćete provesti razmišljajući o tome. I dalje ih volite, možda i više. Ali, čak i ako možete oprostiti, možda nikada nećete zaboraviti i morat ćete izvagati koliko lako možete tako živjeti.

Rak

Možda ste ovog ljeta spremni za jednu malu pauzu od ljubavnog života? Možda vam je dosta drame ili je možda nije bilo dovoljno? Pa, ironično, ovo ljeto vama nije namijenilo pauzu od romantike. Jedan seksi, karizmatični, romantični i strastveni vodeni znak pokušava vas pridobiti. Možda mislite da cijela priča izgleda predobro da bi bila istinita ili da možda nosi više problema nego što vrijedi, ali budite sigurni da je ovo prava stvar. Dajte im priliku, jer je to ono što ste čekali!

Lav

Netko (možda Bik, Djevica ili Jarac) s kojim ste imali dugogodišnju stvar napokon će vam ovo ljeto dokazati svoju vrijednost. Postati će ona osoba kojoj ste se uvijek nadali i opravdati sva nadanja, propuste i popuštanja koja ste ima davali. Ova ljubav dugo dolazi, ali napokon je stigla. Jeste li oduševljeni? Vjerojatno ste malo sumnjičavi. To je u redu. Zaslužujete paziti na sebe i biti oprezni. Ali dajte im prostora da vam se dokažu svojim djelima i nećete biti razočarani. Stvari su se promijenile.

Djevica

Ako ne budete pažljivi, vaše bi uber analiziranje svega moglo ovog ljeta stati na put jednoj potencijalno dobroj stvari. Postoji jedna veza koja je do sada bila malo aktualna malo nije i iscrpila vas je. Probajte se opustiti. Ova će ljubav procvjetati na neočekivan način, a vi biste je trebali pustiti da se odvija svojim ritmom, prirodno, bez planiranja svake sekunde. Moguće je da se radi o nekom seksi vatrenom znaku (što bi objasnilo zašto se tako teško razumijete). Ovan, Lav i Strijelac mogu biti ponekada teški za hendlanje, ali vi ste dovoljno cool da to uspijete.

Vaga

Naići će netko tko će vas uvjeriti da se obvežete i svoju vjeru usmjerite u samo jednu osobu. To je za vas ogromna novost! Mogao bi to biti snažni, šutljivi Jarac ili moćni, ambiciozni Lav. Seksualno su magnetični i jednostavno im ne možete odoljeti, ali istovremeno javiti će se i dublji osjećaji. Izazivaju vas i prisiljavaju na aktivnost u drugim područjima života u kojima biste obično bili pasivni. Oni su katalizator za transformaciju u vašem  životu i ne možete se zasititi jednih drugih ili načina na koji se osjećate.

Škorpion

Veliki, odvažni, živahni, uzbudljivi i pustolovni vatreni znak (Ovan, Lav ili Strijelac) ovog ljeta ulijeće u vaš svijet i okreće ga naopako! Ta je osoba promijenila pravila igre, a vi ste spremni za ovu energiju, jer sami želite unijeti neke životne promjene, a ovaj odnos dio je toga. Zabavljajte se i družite ovog ljeta. Vaša privlačnost je neposredna. Ne znamo je li ovo nešto trajno, ali sigurno će se pokazati nezaboravnim.

Strijelac

Ako trenutno imate posla s nekim, a ne ide onako kako ste se nadali odmaknite se i zaboravite. Čim to napravite u vaš će život uplivati nešto puno bolje. Jedan vatreni znak (Ovan, Lav ili Strijelac) divio vam se izdaleka i čekao svoj trenutak. Ova nova romansa je posebna. Dobro se slažete fizički, mentalno i duhovno. Nova ljubav ovog ljeta mogla bi biti ona prava.

Jarac

Ovo možda nije vaš uobičajeni stil,  ali ovog ljeta vi ćete biti okolo puno više nego inače. Općenito ćete uživati u izlascima, upoznavanju ljudi, istraživanju svijeta s bezbroj zanimljivih likova. Imate cijeli život za smiriti se, nema žurbe. Dugo ste se kontrolirali i bili organizirani. Ovog ljeta ste istinski spremni za privlačenje dobrog provoda. Ne obvezujte se ni na što manje od najboljeg. Uživajte u svojoj slobodi.

Vodenjak

Otvorenost i iskrenost uobičajeni su za vas, ali ovo ljeto stvari će biti malo drugačije! Uplesti ćee se u tajnu i uzbudljivu vezu. Uskoro će se lagani žar pretvoriti u ljetni požar. Radi se o nekome s kim ste već dugo opsjednuti, prava simpatija. I vi se njima sviđate. Pitanje je vremena kada ćete jedno drugom to priznati i započeti jedu snažnu i ozbiljnu vezu. Probajte samo malo staviti karijeru sa strane ovo ljeto, neće joj se ništa dogoditi, a vi ćete se odmoriti.

Ribe

Imate puno prijatelja jer ste ljubazni, empatični i zabavni. Jednostavno privlačite ljude poput magneta. Jedan od njih (možda Vodenjak ili Škorpion) ima jače osjećaje nego što vam daju do znanja. Ali, ovog ljeta skupljaju hrabrost da kažu kako se osjećaju. Sve se odmah mijenja. Shvaćate da ste propustili signale, ali oni su cijelo vrijeme bili tamo. I, znate što, i vi ste u tome.

Komentari