Kakav je vaš horokopski znak u krevetu?

161
ljubav

Znamo kakav je poljubac ili u kakvoj pozi svaki horoskopski znak uspijeva, ali ako se pitate što bi vaš prijatelj ili ta osoba koja vas toliko privlači mogla biti u krevetu, gruba ili nježna, saznajte koji je njihov horoskopski znak.

Ovan

Dobri su u krevetu i imaju čudnu naviku sisati sve. Bila to vaša koža, prsti, vrat. Strastveni su i imaju nevjerojatnu izdržljivost koja može biti zapanjujuća za lijene duše.

Bik

Nježni su, strpljivi i njima vlada Venera. Ovaj horoskopski znak svoju seksualnost izražava intenzivnim fizičkim kontaktom i koristi svojih 5 osjetila. Njihov seks je spor i neodoljiv.

Blizanci

Nestašne su, zaigrane, a seks ne shvaćaju previše ozbiljno. Njima treba biti zabavno. Vole se igrati ljubavnih igrica i u tome zavode. Blizanci su puni uzbuđenja i od svojih partnera očekuju puno eksperimentiranja. Bilo bi sjajno da znate prljave priče!

Rak

Oni su intimni na emocionalan način pa nemojte očekivati ludi seks. Oni su erotični, duboki i senzualni i potpuno se udubljuju u seks.

Lav

Lavovi su vrlo strastveni i imaju blistavu karizmu. Za njih je seks predstava i pozdravljaju seksualne fantazije. Seks s njima je isključivo filmski.

Djevica

Djevice su vrlo precizne. One su metodične, analitične i uglavnom staromodne na neki način. Za seks, okolina mora biti čista, higijenska, ali je dobrodošao i seks pod tušem ako kupaonica daje prave vibracije.

Vaga

Seks bi ih trebao usrećiti i ispuniti, a skupi parfemi, luksuzne svijeće su dobro došli.

Škorpion

Seks s njima je napet i lud. Oni daju sve od sebe i isto očekuju od partnera. Kod njih ništa nije tabu – nema zabranjenih stvari i potpuno su predani.

Strijelac

Strijelci su avanturistički nastrojeni pa očekujte isto i u krevetu. Vole spontan i uzbudljiv seks. Spremni su isprobavati i nove stvari.

Jarac

Moraju biti intimni s vama na emocionalnoj razini prije nego što spavaju s vama. Seks s njima izgleda kao ono što možete vidjeti u holivudskim filmovima. Jako su izdržljivi pa seks s njima može trajati cijelu noć.

Vodenjak

Nakon što ih angažirate svojim humorom i konverzacijskim vještinama, čeka vas prava zabava. Vole neuredan seks i vrlo su nekonvencionalni u krevetu.

Ribe

Ribe vole erotski seks. Osobe rođene u ovom znaku vole jutarnji seks čak i ako su napola u snu.

Izvor: Times of India

L.B.

Komentari