Kakav će biti ovaj tjedan? Novi Horoskop vas čeka!

1027

OVAN

Borbeni Mars, vaš planet vodič, 1. srpnja kreće u Lava i vaš sektor kreativnosti i romantike, tako da bi sljedećih šest tjedana moglo biti dinamično. Vaše bi se povjerenje moglo povećati i možda ćete uživati u izražavanju svojih kreativnih talenata i možda ih pokazivati drugima.

U utorak se kod vas javlja prilika za novi početak na kućnom frontu, i to bi moglo biti vrlo uzbudljivo. Želite li pokrenuti vlastiti biznis, kupiti nekretninu ili se preseliti na novo područje, utorak je dan kada možete osjetiti snažnu potrebu za akcijom. Lijepa Venera seli u vaš obiteljski sektor u srijedu, a njezina prisutnost ovdje može vam pomoći donijeti umirujuću atmosferu u vaš dom.

Naposljetku, živahni Merkur u nedjelju postaje retrogradan i ostaje tako do 31. srpnja. To bi se moglo poklapati s raznim odgodama, ali je također sjajno za okupljanja.

BIK

Vaš obiteljski sektor mogao bi se uzburkati jer u ponedjeljak stiže Mars i sprema se za boravak od približno šest tjedana. Ako imate planove za preuređenje, renoviranje ili bilo što drugo, ovo je vrijeme za poduzimanje prvih koraka.

Ovaj tjedan također otkriva snažan fokus na vaš sektor komunikacije, s pomračenjem Sunca ovdje u utorak. To bi moglo potaknuti nove početke i potaknuti komunikaciju s onima koji dijele vaše interese. Ako imate nešto važno za reći, tada ćete vjerojatno ići naprijed. Također vam može biti ponuđena zanimljiva prilika.

Kako lijepa Venera ulazi u tu istu zonu sredinom tjedna, njezin je utjecaj odličan za pregovaranje i umrežavanje. Naposljetku, s brbljivim Merkurom koji se tijekom vikenda okreće retrogradno, bilo bi najbolje da ne preuzimate nikakve skupe obveze do 31. srpnja.

BLIZANCI

Mogli biste biti puno interaktivniji nego inače, bilo osobno ili na društvenim medijima. Kako se vatreni Mars kreće u vaš sektor komunikacije u ponedjeljak, možda ćete naći više energije za intelektualni rad, planiranje i marketing. Ovo je vrijeme za izlaganje svojih ideja i povezivanje s drugima koji vam mogu pomoći da ih pretvorite u stvarnost.

U isto vrijeme, s pomračenjem Sunca u utorak, moglo bi doći do početka revolucije u vašem financijskom sektoru. Svemir vam može dati poticaj da poboljšate situaciju u novcu koju ste trebali neko vrijeme. Može doći u obliku prilike ili možda događaja koji će vam omogućiti da se stvari promijene na bolje.

Možda ćete se također htjeti prepustiti nekim luksuzima jer slatka Venera ulazi u tu istu zonu u srijedu.

Konačno, budite oprezni što obećavate kada se Merkur, vaš osobni planet, retrogradno vrati od nedjelje do 31. srpnja.

RAK

Novčana pitanja dobivaju poticaj dok se dinamični Mars kreće u vaš financijski sektor u ponedjeljak. Njegova prisutnost ovdje tijekom sljedećih šest tjedana može vas potaknuti da budete proaktivniji, a to bi moglo privući prilike da zaradite više novca i ojačate svoje financijske poslove.

Pomrčina Sunca u vašem znaku sljedeći dan može biti poziv da prihvatite promjene koje su dio vaše evolucije. Ako vam se nudi nešto izazovno i uzbudljivo, razmislite o tome da uzmete u obzir jer bi to moglo biti vrlo dobro za vas.

Osim toga, dobivate atraktivan poticaj jer slatka Venera ulazi u vaš znak sredinom nedjelje i ostaje ovdje do 27. srpnja. Ovo je vrijeme da se počastite s nekoliko luksuznih stvari i zaista uživate.

LAV

Možda ćete se osjećati izuzetno energično i vitalno od ponedjeljka kako se vatreni Mars kreće u vaš znak i ostaje tu oko šest tjedana. Njegova prisutnost  može vas potaknuti na akciju  da pokrenete sve osobne projekte koji imaju duboko značenje za vas.

I na unutarnjoj razini dolazi do pomaka s pomračenjem Sunca u vašoj duhovnoj zoni sljedećih dana. To može biti prilika da istražite načine za poboljšanje vaše svijesti i povezanosti s izvorom. To je možda vrijeme za početak prakse, kao što je meditacija ili pažnja, koja vam može pomoći da unaprijedite svoj duhovni napredak.

Uz umirujuću Veneru koja se kreće u vašu duhovnu zonu sredinom tjedna, možda ćete se osjećati ponukanim kako biste dali svoje vrijeme i resurse za pomoć dobrotvornim organizacijama ili pojedincima. Ovo je također prilika da se zaljubite u sebe i naučite cijeniti koliko ste nevjerojatni.

DJEVICA

Suptilnija privatna zona bit će uzburkana od ponedjeljka, jer napadni Mars ulazi u vaš duhovni sektor. Njegova prisutnost ovdje može vas potaknuti da napravite neko emocionalno čišćenje i pokušate riješiti situacije koje odvode vašu energiju i resurse. To je prilika za nove početke tako da možete iskoristiti niz prilika koje se pojavljuju za otprilike šest tjedana.

Vaš društveni život može proći revoluciju sa pomrčinom sunca u ovom sektoru u utorak. Ova pomrčina može biti poput mladog mjeseca s turbopunjačem koji vas tjera da se krećete u novim krugovima i možda se povezujete s ljudima koji vam mogu pomoći u napretku u životu. Moglo bi doći do promjena i u vašem bliskom krugu prijatelja.

Međutim, s ugodnom Venerom koja ulazi u taj isti sektor sredinom tjedna, bit ćete atraktivna opcija i lakše ćete naći prijatelje i pronaći romantiku.

VAGA

Vaš društveni život mogao bi biti vrlo zauzet jer se ratnik Mars kreće u ovu zonu u ponedjeljak i sve uzburka. Tijekom sljedećih šest tjedana mogli biste dobiti više pozivnica i sve bi se moglo općenito zagrijati. Ovo je vrijeme da se zabavite, uživate u romantici i dobrom društvu.

Čak i tako, s pomrčinom sunca u vašem sektoru slave i bogatstva u utorak, možda će se nešto promijeniti. Moglo bi se dogoditi da odlučite napustiti posao i odlučiti se za pokretanje vlastitog posla ili preseljenje u novu tvrtku koja nudi bolje mogućnosti.

Lijepa Venera, vaš planet vodič, sutradan se seli u taj isti sektor, pa malo šarma može pomoći podmazivanju kotača uspjeha.

No kako se Merkur okreće retrogradno u nedjelju, bilo bi najbolje da izbjegnete bilo kakve veće obveze ili potpisivanja  ugovora do 31. srpnja.

ŠKORPION

U nadolazećim tjednima možete se češće naći u središtu pozornosti jer se vatreni Mars kreće kroz vaš sektor ciljeva i ambicija. Tijekom tog vremena mogli ste osjetiti jači nagon od uobičajenog kako biste slijedili svoje ambicije i najznačajnije ciljeve. Za što god težite, bit ćete spremni uložiti dodatni napor u to.

Moglo bi pomoći u pojednostavljenju rutine ovog tjedna, jer u utorak dolazi pomrčina sunca u vašem sektoru putovanja i istraživanja. Možda ćete morati iznenada krenuti na putovanje, a to bi mogla biti spontana odluka. Kakve god promjene učinili, moglo bi biti povezano s vašom sudbinom.

Moguće je da bi romantika mogla procvjetati ako ste na odmoru, a to bi se moglo nastaviti kada se vratite kući.

STRIJELAC

Možda vas čekaju svježe avanture jer u ponedjeljak vatreni Mars pomiče vaš sektor putovanja i dalekih horizonta. Njegov napredak kroz ovaj sektor u narednih šest tjedana može biti prilika za prigrliti nova iskustva i otkriti nove mogućnosti. Obično volite istraživati, a ovo je vaša prilika da putujete. Međutim, s pomračenjem Sunca u intenzivnijem dijelu vaše karte u utorak, predstojeći tjedan donosi potencijal za promjene u vašem životu. Ovo može biti vrijeme preobrazbe u kojoj se odričete starog i prihvaćate novo.

Uz lijepu Veneru koja se u srijedu kreće u raka i vašu zonu intenzivnih emocija, sljedećih tjedana mogli biste vidjeti kako ste intimniji s nekim i spremni podijeliti svoje osjećaje.

JARAC

Ovaj ćete mjesec početi raditi kako se Mars kreće u vaš sektor promjene i transformacije, potičući vas da se oslobodite svega što više ne služi vašim interesima. To može biti prilika za uspostavljanje poretka u financijskim pitanjima i pojednostavljenje vaših poslova.

Pomrčina Sunca u vašoj zoni odnosa u utorak može biti prilika da se ključna veza digne na sljedeću razinu. Pomrčina je poput promjene brzina, pa ako se dobro slažete s nekim novim, možda ćete odlučiti dalje. Ako stvari nisu bile tako dobre između vas, možda biste htjeli preokrenuti novi list.

Međutim, pomicanje lijepe Venere u raka i vašu zona odnosa mogu pomoći da se izglade bilo kakve poteškoće i ostave osjećaj potpore. To je veliki utjecaj na pregovaranje i postizanje kompromisa.

VODENJAK

S vatrenim Marsom koji će se u ponedjeljak uključiti u vaš sektor odnosa, možda ćete biti skloni kompromisu umjesto da inzistirate na svom vlastitom putu u ključnim pitanjima. Ipak, ovo može biti izvrsno vrijeme da se pročisti zrak i kažu stvari koje su trebale biti izrečene prije nekog vremena.

Pomrčina Sunca sljedećeg dana sugerira da se možete okušati u drugačijoj prehrani, novom obliku vježbanja, ili možda nekim umirujućim tretmanima koji mogu ublažiti  napetost. Sve što može poboljšati vitalnost, vrijedi istražiti.

Uz lijepu Veneru koja se kreće u vašu wellness zonu sredinom tjedna, možda ćete morati malo više paziti sa svojom prehranom.

RIBE

Mars u ponedjeljak kreće u vašu zonu života i rada, tako da možete početi kritički preispitivati svoje navike, rezultirajući s nekoliko važnih promjena. Odbacite one rutine koje više ne rade za vas tako da možete napraviti mjesta za aktivnosti u kojima ćete stvarno uživati.

S pomrčinom sunca koja se odvija u vašem kreativnom sektoru u utorak, ovo je vrijeme da pokažete svoje vještine i sposobnosti. Nalazi se na jednom od najizrazitijih mjesta u vašem solarnom grafikonu, tako da se nemojte suzdržavati od prikazivanja impresivnih talenata. Netko bi mogao gledati i biti zadivljen.

Lijepa Venera seli se u vaš sektor slobodnog vremena i užitka u srijedu, i ovo je vrijeme da slavite svog partnera odlaskom na romantičnije datume ili čak kratku pauzu. Još uvijek tražite tu posebnu osobu? Prisustvujte događajima i izađite i razgovarajte, jer i oni možda traže vas.

 

Komentari