Jeste li ikada zamišljali kako bi pojedini horoskopski znak izgledao u stvarnosti na licu čovjeka?

Makeup vizažistica Setareh Hosseini  povezala je osobine svakog zvjezdanog znaka i udahnula im život koristeći svoje lice kao platno.

Uz kratki opis esencije znaka, u nastavku pogledajte njezin rad.

1. Ovan (21. ožujak – 19. travnja)

“Vatrena i žestoko strastvena, ona nosi čelični oklop i njeni rogovi su uvijek spremni za borbu. Beskonačno preuzimanje tereta i stalno u potrazi za dinamikom i natjecanjem. Da bi ju razumjeli, mora joj se odati priznanje u razigranosti i strasti koju ona donosi u svakom aspektu svojeg putovanja.  Potaknuta afinitetom i rođena neustrašiva vođa, ona nosi teret čiste i gotovo djetinje duše; neokaljane i bez straha”

ovan

Foto: Facebook Setareh Hosseini

2. Bik (20. travanja – 20. svibnja)

“Beskompromisno tvrdoglava s jakom voljom karaktera, velika upornost i odlučnost. Ona ima vruću i vatrena narav i koju oslobađa kada se dođe do njenih granica. Iako voli sve što uzbuđuje osjetila. Kontrolirana od strane unutarnjeg mira s moćnim osjećajem stabilnosti, ona je i uvijek će biti sila na  koju se može računati.”

bik

Foto: Facebook Setareh Hosseini

3. Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

“Poznata po svojoj kontradiktornosti, njezin um se uvijek izmjenjuje između logike i apsurda. Ona je kombinacija visoke inteligencije, duhovitosti i rječitosti. U beskonačnoj borbi mističnih sila između lijevog i desnog, ona će odraziti svoje najbolje i najgore dijelove i pokazati stvari za koje nikad niste mislili da ćete ih vidjeti.”

blizanci

Foto: Facebook Setareh Hosseini

4. Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

“Ona je plima, nježni sjaj Mjeseca, valovi koji se sudaraju na obali. Ona sve osjeća duboko, iako to ne voli pokazivati. Njezina ljuska može biti teška s vremenom, ali zato zauvijek čuva njezinu nježnu dušu. Sigurno je teže razbiti nešto mekano, a ne kruto. Kada ju dotaknete, dotaknuli ste nešto daleko stvarnije od bilo čega što ste ikada osjetili prije. Kozmičke čestice mjesečeve prašine teku njezinim žilama. Ona je kao mjesec, vidjeti čete ju svaki dan s novim licem.”

rak

Foto: Facebook Setareh Hosseini

5. Leo (23. srpnja – 22. kolovoza)

“Obično ju možete uočiti u gomili – to je ona s najglasnijim smijehom, najsjajnijim osmijehom, i sa najviše samopouzdanja od svih. Kosa joj je griva od zlata, a koža joj svijetli poput zalaska sunca.  Ona je alfa, lavica, vođa i ratnik. Može se pojaviti meka poput sanjarenja, ali u njoj gori beskonačna vatra.”

lav

Foto: Facebook Setareh Hosseini

6. Djevica (23. kolovoza -22. rujna)

“Ona utjelovljuje nevinost, čistoću i pravednost. Njena zemaljska priroda čini je iznimno pametnom i analitičnom. Sve što joj je lijepo izbije na suptilan, no ipak veličanstven spektakl. Metodična, pedantna i psihički oštroumna. Ona je djevica i pripada netaknutosti; uvijek nastoji uvesti red iz kaosa.”

djevica

Foto: Facebook Setareh Hosseini

7. Vaga (23 rujan-22 listopada)

“Njena šarmantna osobnost je za pohvalu, glas joj je melodičan, srce dovoljno. Da bi ju istinski razumjeli, morate shvatiti zagonetku vagu; vječno balansiranje misli i emocija. Ona je cvijet sa skrivenim trnjem i bez nje, život jednostavno ne bi bio fer.”

vaga

Foto: Facebook Setareh Hosseini

8. Škorpion (23. listopada – 21. studenoga)

“Sve je u njezinom prodornom pogledu. Mračne i proračunate, a oči su joj pune slutnje, ali i hipnotičke. Ona je moćna, strastvena i intuitivna u svemu. Ona nosi snagu i tamu jednako dobro; pola boginja, pola vrag.  Ipak, ona je božanstvena, a u očima otkriva svoju dušu.”

škorpion

Foto: Facebook Setareh Hosseini

9. Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

“Ona je nemirna lutalica, uvijek traga za novim idejama i iskustvima. Otvorenog i vedrog duha, ona je nadarena sugovornica, prekrasna pripovjedačica, a rođena zabavljačica, Njezina strijela simbolizira želju za smjer i višu svrhu. Ona je meštar avanture, učena iscjeliteljica čija viša inteligencija stvara most između neba i zemlje.”

strijelac

Foto: Facebook Setareh Hosseini

10. Jarac (22. prosinca – 20. siječnja)

“Njena odlučnost je vrijedna divljenja, njezina samostalnost i zatvorenost moćna. Pragmatična u svakom pristupu, često je angažirana u razmišljanju kako je i zašto je nešto u mnogim životnim misterijama. Ona je beton, ambiciozna i glavna. Uvijek vođena vjernošću i nemilosrdnim postizanjem. Niti jedna planina nije dovoljno visoka za njezin uspon, a njezina ljubav je stabilna zemlja.”

jarac

Foto: Facebook Setareh Hosseini

11. Vodenjak (21. siječnja – 18. veljače)

“Ona je ludi znanstvenik u svom laboratoriju, izmišlja i stvaran dan i noć. Njezin brzi dotok misli i naknadne iznenađujuće akcije čine ju nepredvidivom i  buntovnom. Anarhija je njezina specijalnost. Zauvijek u hrabroj borbi za dušu svijeta, ona izlijeva mudrost i uravnotežuje um. Ona je blistava i zastrašujuća; te riječi nisu tako udaljene jedna od druge kao što mislite. Uvijek vidi tanku liniju između genijalnosti i ludila. Ona živi u budućnosti i dolazi u valovima.”

vodenjak

Foto: Facebook Setareh Hosseini

12. Riba (19. veljače – 20. ožujka)

“Njezin um pliva na dubini u kojoj bi se većina utopila. Ona je čista bol u srcu. Lijepa, šarmantna, ali teška za shvatiti. Ona je uvijek pluta u suprotnim smjerovima, što predstavlja dvojnost njezine duše. Ona je krajnja čarobnica i srce joj je ocean emocija; uvijek sanjajući o sferama do kojih samo ona može ući.”

riba

Foto: Facebook Setareh Hosseini

Izvor: Za Diply od Celine Armstrong u