Jesenski ekvinocij: Evo kako će utjecati na vaš horoskopski znak

271
jesen

S obzirom na skok od 500%* u pretraživanjima tijekom proteklih mjeseci, 23. rujna najavljuje se dolazak jesenskog ekvinocija. Ovaj solarni događaj ne označava samo kraj ljeta i početak sezone Vaga, nego nas također približava Žetvenom mjesecu 29. rujna, zajedno s povećanim izgledima da svjedočimo sjevernom svjetlu.

U ovom vremenu ravnoteže između tame i svjetla, možemo li, kao pojedinci, jedno i drugo neprimjetno ugraditi u svoj svakodnevni život? I kako će točno jesenski ekvinocij utjecati na svaki horoskopski znak? Kako bi saznali, Psychic Chat Provider Psychic World surađivao je sa slavnom astrologinjom Inbaal Honigman, da otkriju što glavne promjene u godišnjim dobima i zvijezdama znače za svaki horoskopski znak.

Što jesenski ekvinocij znači za VAŠ znak

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Za Ovna, ravnoteža ekvinocija možda neće imati veliku privlačnost, jer naginju krajnostima, a ne stabilnosti. Ali potrudite se jer jesenski ekvinocij predstavlja početak sezone.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Za Vage cijeli mjesec posvećen je pronalaženju ravnoteže. Uz svaki aktivan dan spojite jedan miran dan. S obzirom na to da je Vaga vaša polarna suprotnost na horoskopskom kotaču, ovo može predstavljati izazov, ali potreban je za smiren um ove sezone.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Jesenski ekvinocij je uravnoteženo i elegantno doba godine, a to govori puno o duši Bikova, jer oni cijene mir i ravnotežu. Savjet za ekvinocij je da izađete iz svoje zone udobnosti, iskoristite priliku koju vam pruža Žetveni Mjesec 29. i napravite planove za nova i nekonvencionalna iskustva.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ljeto je njihovo godišnje doba, jer Blizanci uživaju u zabavi ili dvije i društvu drugih. Jesen koja se približava može donijeti osjećaj samoće, koji Blizanci mrze. Sva razumna ravnoteža jesenskog ekvinocija većini je jednostavno dosadna, pa bi znak blizanac trebao dati sve od sebe da se ponovno poveže sa svojim unutarnjim djetetom i svim stvarima koje vole u jeseni. Razmislite o rezerviranju putovanja da biste vidjeli polarnu svjetlost ili uključite emitiranje polarnog svjetla na svom telefonu kako bi stvari bile zabavne i originalne.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ekvinocij je solarni fenomen koji označava savršenu ravnotežu između dnevnog svjetla i tame. Ovo možda neće tako snažno odjeknuti kod Rakova, koji su lunarna bića, kojima vlada Mjesec. Stoga je vjerojatnije da će osjetiti utjecaj Mjeseca žetve – vrijeme završetka i prikupljanja resursa – 29., umjesto jesenskog ekvinocija, koji označava ravnotežu. Emocionalne Rakove ove sezone također mogu utješiti omiljeni jesenski mirisi, filmovi i vrijeme s najdražima.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Lavov planetarni vladar je Sunce, pa će nebeske promjene poput solsticija i ekvinocija biti vrlo utjecajne. Poziv da se oproste od ljetnih radosti iza nas i prigrle prigušene tonove jeseni je jak, iako bi problem mogao stvarati nedostatak sunčanih dana. Lavovi bi trebali očekivati snažan poticaj ove sezone jer će energični pomak utjecati na njihovu znatiželju i strast.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Sam kraj sezone Djevice je kada nastupi jesenski ekvinocij – i nije li ironično? Pod utjecajem Djevice, društvo u cjelini je organizirano i uredno, odbacuje nepotrebnu prtljagu i ulaže u samopoboljšanje, slično kao i sam znak. A kad Ekvinocij sve pita – jeste li sigurni da ste gotovi? Je li sve na mjestu? Djevice mogu sa sigurnošću odgovoriti s ‘da’.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Kako se približava sezona Vaga, pripremite se da se osjećate kao kod kuće! Nitko neće uživati u ovom ugodnom godišnjem dobu više od Vaga, sa svim začinima od bundeve, a jesenski ekvinocij signalizira ovu promjenu. Bez srama za one koji žele navući pidžamu odmah nakon posla. Mirni trenuci dok lišće opada ključ su sreće Vage.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tajne su sigurnosna mreža za Škorpione. Ne velike tajne poput imati dvije žene, već male tajne poput ‘da, volio sam Opasne veze’ ili ‘Ne znam se snalaziti u Birminghamu’. S dolaskom jesenskog ekvinocija, Škorpioni ostavljaju ljeto iza sebe i pronalaze utjehu u sjenama zime. Bit će to vrijeme osvježenja.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Kraj ljeta jako pogađa Strijelce, jer jako vole putovanja. Ekvinocij zahtijeva trenutak smirenosti i ravnoteže, iako to nije njihova vibra dok traže zimska sunčana odredišta. Strijelci bi si trebali dopustiti da budu mirni nekoliko dana, odložiti svoje telefone i putovnice i počastiti jesensku sezonu s nekoliko dubokih udaha.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Jarac je poslovno orijentiran znak koji razumije da je promjena stalni, ciklički aspekt života. I tako, kada dođe vrijeme za provođenje promjena, oni zgrabe priliku. Jesenski ekvinocij služi kao podsjetnik da ono što je nekada djelovalo možda više nije učinkovito, signalizirajući potrebu da prilagodite svoju rutinu.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Uz svoju humanitarnu prirodu, Vodenjaci su uvijek introspektivni. Ovaj ekvinocij će potaknuti ovaj idealistički znak da posjeti nova mjesta i nauči nove stvari. Oni također uživaju biti korisni, ali neće biti upadljivi u tome. Vole biti načitani, ali mrze snobove ili razmetljivost. Dakle, ekvinocij je pravo vrijeme za njih! Posao kao i obično.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Kao romantičar u srcu, Ribe imaju velika očekivanja od sebe. Poziv ekvinocija na ravnotežu i samovrijednost poruka je koju Ribe trebaju čuti. Povećana vjerojatnost da ćete svjedočiti polarnoj svjetlosti dodaje dodatni dodir čarolije ovoj jesenskoj sezoni za Ribe.

Prekrasna prilika za sve da razmišljaju o dramatičnosti i vrućini ljeta, u kontrastu s suptilnom hladnoćom zime. Inbaal Honigman dalje je dala smjernice o prihvaćanju jesenskog ekvinocija: “Dok se spremate za ekvinocij, odvojite nekoliko trenutaka da zabilježite najbolje i najgore od svog ljeta, te svoje najveće nade i strahove za zimu. Zapali svijeću da odagnaš brige i pozoveš pozitivnost.”

Komentari