Ispričavamo se na lošim vijestima, ali… Ova tri znaka čeka najgora godina, kažu astrolozi

253

Čitanje horoskopa obično je zabavno, ali ponekad su astro-vijesti loše. Ne želimo vas plašiti, ali ova tri horoskopska znaka će imati najgoru 2022.

Jednostavno rečeno: svaki planet kontrolira dio našeg postojanja. Venera vlada ljubavlju i novcem, Merkur posjeduje komunikaciju, Neptunova vladavina je svijet snova i tako dalje. Kada se planeti kreću kroz dvanaest znakova, oni preuzimaju energije povezane s tim znakovima – poput toga kako je Škorpion tajanstven, Ovan energičan, a Blizanci lukavi.

Ponekad planeti ne vole biti u određenim znakovima, a ponekad ti planeti – kada su u tim znakovima – ne funkcioniraju dobro u našim individualnim ili kolektivnim kartama. Za 2022. otkrivamo nekoliko nesretnih aspekata za tri znaka za koje je predviđena najgora godina. Ova usklađivanja će vjerojatno uzrokovati razne vrste kaosa za neke od nas, od malih grešaka u komunikaciji do velikih promjena koje mijenjaju život.

U slučaju da ste prestrašeni, nemojte. Imati “najgoru” 2022. ne mora značiti da to mora biti loša sreća,+ cijelo vrijeme. Ova tri horoskopska znaka imat će najgoru 2022., ali morate vjerovati da je to na duge staze bolje.

Vaga

Vaga, 2022. je vaša “Godina istine”. Skloni ste skrivati ​​svoje osjećaje iza maske povučenosti i intelekta, ali s retrogradnom Venerom u Jarcu koja zaokružuje vaš znak od kraja 2021. do 29. siječnja, ne možete učiniti ništa osim suočiti se s ljudima i načinom života iz prošlosti. Glumljenje da ste OK više ne pomaže.

Sva tri ovogodišnja glavna retrogradna Merkura stvaraju loše kutove na vaš znak, smatrajući da je pogrešna komunikacija uobičajena pojava tijekom cijele godine. Budite vrlo namjerni kada govorite istinu, jer se vaše riječi mogu i lako će se pogrešno protumačiti. Govoreći o još jednom retrogradnom (Oprostite!): očekujte da ćete se osjećati burno i nesigurno tijekom retrogradnog Plutona, koji vas kvadratira od 29. travnja do 8. listopada.

Dok retrogradni Merkur uglavnom uzrokuje probleme u materijalnom svijetu, retrogradni je Pluton suptilniji i dublji. Vjerojatno ćete se osjećati kao da niste dobro i preispitivati svoju svrhu – samo je pokušajte izdržati. Proći će, a izazovi 2022. odvest će vas prema istini i nevjerojatnoj 2023. godini.

Lav

Pripremite se za “Godinu nelagode”. 2022. će vas preokrenuti, uzdrmati vaš svijet i naučiti vas da možete izdržati još veću nelagodu nego što mislite. 2022. će vam nesumnjivo biti teška, ali ne nepotrebno. Vaš je posao učiti iz smetnji koje vam kozmos izbacuje.

Sve četiri ovogodišnje pomrčine (događaju se 30. travnja, 16. svibnja, 25. listopada i 8. studenog) kvadrature su u vašem znaku. Kada planeti u svom normalnom stanju kvadratiraju aspekte vaše karte, to signalizira stagnaciju i nelagodu. Kombinirajte ovaj kvadrat s energijom pomrčine i proizveli ste kozmički katalizator za goleme promjene i preokret.

Odmah nakon prvog ciklusa pomrčine 2022., također imate nesreću da ste pod utjecajem retrogradnog Merkura koji kvadratira vaš znak od 22. svibnja do 3. lipnja. Ovo će biti pravo vrijeme za vježbanje svjesnosti govora; iako znamo da volite imati sve oči uprte u sebe, no vrijeme je za introspekciju i rad na sebi.

Osim toga, retrogradni Uran vas kvadratira oko 24. kolovoza i ostaje tamo do 2023., prisiljavajući vas da identificirate gdje ste “zapeli” i prisiljavajući vas da se promijenite.

Niste osoba koja voli da vas zaustavljaju, ali u 2022. ćete se morati naviknuti na to. Možete li iskoristiti ovo vrijeme da naučite sjediti s nelagodom?

Vodenjak

Ovo je za vas godina razumijevanja. Na žalost, morat ćete se nositi s puno problema, baš kao i lav. Kako su vaši znaci suprotni, a oni često dijele isti kvadrat, potražite hrabrog lava s kojim ćete lakše pobijediti ovu godinu. Sreća je što ćete iskusiti malo mira radi utjecaja Saturna na vaš znak, a on će vam poslužiti kao sidro kad plovidba postane preteška. Koristite svoje iskustvo ove godine kako biste bolje razumjeli sve bitke u koje ćete biti uključeni, a svoje osjećaje pretvorite u stvarnost, jednom zauvijek.

Izvor: Styleclaster

L.B.

Komentari