Idealni poslovi ovisno o vašem horoskopskom znaku

Američka tvrtka za karijeru istražila je odnos horoskopskog znaka i trenutačne karijere ispitanika i istodobno odgovorila na pitanje koji horoskopski znakovi najviše zarađuju

298

Podaci iz anketa američke tvrtke za karijeru provednih na uzorku od 8.700 zaposlenih, pokazali su trenutačno stanja karijera osoba u odnosu na njihove horoskopske znakove. U nastavku pročitajte bavite li se i vi tipičnim zanimanjem za svoj horoskopski znak te koji horoskopski znakovi najviše zarađuju.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače) Neovisni, humani, inovativni, nekonvencionalni i vizionari, sve su pridjevi koji opisuju vodenjake. Zanimanja prikladna za ove osobine uključuju astronomiju, fotografiju, upravljanje vozilima i računalnu tehnologiju.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka) Suosjećajna, brižna, nesebična i duhovna. Ribama najviše odgovaraju poslovi u suosjećajnim zanimanjima, gdje imaju priliku pomoći, poput zdravstvene zaštite, socijalnog rada ili obrazovne ustanove.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja) Većina osoba rođenih u znaku Ovna zaposleno je u nekim oblicima vlasti, gradnji, hotelu ili rekreaciji te obrazovanju. Kao tvrdoglavi, otvoreni, uvjerljivi i dinamični ljudi, takva zanimanja odgovaraju njihovim osobinama.

Bik (20. travnja – 20. svibnja) Bikovi su pouzdani, praktični i iskreni. Metodički nastrojeni i dobro rade u timovima. Osim toga za njih su svojstvena radna mjesta koja se bave umjetničkim ili ekstravagantnim stvarima. Kompatibilna zanimanja uključuju poslove u području financija, računovodstva i dizajna interijera. Njega, inženjering, pravo, marketing, odnosi s javnošću i visoko obrazovanje također im odgovaraju.

Blizanci (21. svibnja – 21. lipnja) Blizanci su intelektualci, inventivni, dinamični i vole izazove. Posao pogodan za njih trebao bi ih motivirati raznolikošću i svakodnevnim izazovima. Blizanci iz ankete rade na poslovima kao što su umjetnost, dizajn i arhitektura, skrb i osobna njega, prodaja, zakonodavstvo .

Rak (22. lipnja – 22. srpnja) Rakovi su energetski, ljubazni, maštoviti i zaštitni. Njihove osobnosti obično dolaze u poslovima u pravu, psihologiji, učenju ili skrbi. Osobe koje su popunile anketu izjavile su da rade u vladinim i pravnim službama, oglašavanju, visokom obrazovanju, strojnom radu, prijevozu i vojsci.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza) Osobe rođene u znaku Lava imaju istinsku požudu za moć i vodstvo. Sigurni su, optimistični i karizmatični – nemaju nikakvih problema u osvajanju ljudi svojim šarmom. Zanimanja u vladi, pravne usluge, umjetnost, dizajn i arhitektura, inženjerstvo, zabava, posao u prodaji nekretnina i obrazovanju, odličan su odabir za Lavove.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna) Djevice su detaljno orijentirane strastima za znanjem i smislom. Zanimanja koja zahtijevaju točnost i istraživanje dobro su prilagođena osobama rođenim u tom znaku. Ispitane osobe najčešće su zaposlene u socijalnoj skrbi, prodaji te zanimanjima koje uključuju uređivanje i pisanje.

Vaga (23. rujna – 22. listopada) Za osobe rođene u znaku Vage karakteristična je želja za radom, privilegijom i vodstvom. Kako bi bili sretni u karijeri najveća potreba im je za ljudskom interakcijom. Mogu biti odlični lideri, a istodobno su jednostavni, kooperativni i lako mogu postići kompromis. Uzimajući u obzir sve te čimbenike, osobe rođene u znaku Vage najčešće rade u državnoj službi, socijalnom radu, oglašavanju, policiji, vatrogasnoj službi, prodaji i obrazovanju.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog) Analitičari, intuitivni i snalažljivi. Škorpionima najbolje odgovaraju zanimanja u znanosti, istrazi ili politici. Ispitanici iz ankete rade kao pravnici, inženjeri, znanstvenici, profesori, građevinari ili obrtnici.

Strijelac (11. studenoga – 21. prosinca) Osobe rođene u znaku Strijelca su duhovni, pozitivni, vole putovati i učiti nove vještine. Zanimanja odlična za njih su ona u marketingu, odnosima s javnošću, industriji zabave, u hotelima i IT-u.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja) Jarci su ustrajni, odgovorni i lideri, najviše napreduju na pozicijama moći. Osobe rođene u znaku Jarca izvijestile su kako rade u umjetnosti , dizajnu, arhitekturi,  socijalnoj skrbi, znanosti, IT-u, prodaji i poljoprivredi.

Zanimljiv je i podatak iz ankete kako osobe u znaku Škorpiona, Lava , Bika i Raka najčešće zarađuju 100.000 dolara ili više godišnje, dok osobe u znakovima  Vodenjaka i Jarca zarađuju 35.000 dolara ili manje. Najviše zadovoljni svojim poslovima bile su osobe u znaku Riba, Strijelca i Jarca, dok su oni u znaku Blizanca i Raka bili najmanje zadovoljeni.

Komentari