Horoskopski znakovi na Tinderu? Možete li se prepoznati? 

591

Bez obzira na to želite li samo popiti kavu i tračati o trenutnim događajima, zabavljati se, gledati serije, zaljubiti se i upoznati budućeg oca/majku svoje djece, prvi korak je svakako upoznavanje.  Bez obzira radite li to „uživo“ ili preko popularnih aplikacija za upoznavanje svi imamo neke standardne načine na koje pristupamo osobama koje nas interesiraju.

Horoskopski znakovi imaju vrlo karakteristične načine flertanja na Tinderu koji odražavaju njihove osobnosti. Pa krenimo redom:

Ovan

Muški Ovan: “Koji ti je broj telefona?”

Muškarci rođeni u znaku Ovna nemaju zadrške i kada vide nekog tko ih interesira biti će vrlo otvoreni i konkretni. Nema igranja J

Ženski Ovan: “Sexy profil. Ali „taj i taj nogometni klub“ je totalno ponizio tvoje prošli vikend!”

S Marsom, planetom djelovanja u vodstvu, Ovnice su klasično kompetitivne. Povezivanje u sportu – ili bilo čemu drugom u kojem se netko smatra “pobjednikom” – jedna je od najuobičajenijih vrsta predigre za Ovnice.

Bik

Muški Bik: *uzbuđeno komentira sve stvari koje imate zajedničke*

S obzirom da je Bik zemljani znak, on zna što mu se sviđa i drži se toga. Ako pronađe nekoga tko je na istoj valnoj duljini, bit će vrlo uzbuđen i to će i pokazati.

Ženski Bik: “I, koji ti je omiljeni restoran?”

Bikom vlada Venera, planeta ljepote i ljubavi, i vladar druge kuće prihoda, tako da žene Bikovi žele znati hoće li prvi spoj biti a.) čista romantika i b.) vrijedan njihovog vremena..

Blizanci

Muški Blizanac: “Pričaj mi prljavo….samo se šalim!”

Dualistički Blizanci, vladari treće kuće komunikacije, lagodni su i opušteni. Oni su majstori riječi i koketiranja. No, s obzirom na njihovu promjenu raspoloženja i dvije različite strane njihove osobnosti, oni vas također mogu ostaviti malo zabezeknutima.

Ženski Blizanac: “Ako ja tebe zapratim, hoćeš li i ti mene?”

Pod vladavinom planeta komunikacije, Merkura, Blizanci su majstori multitaskinga i društvenih medija kojima upravljaju bez puno muke. Sasvim je moguće da je žena rođena pod promjenjivim zračnim znakom prilično utjecajna osoba i da će cijeniti da se prema njoj postupa kao s potencijalnom partnericom.

Rak

Muški Rak: “ Tako sam opsjednut tacos / sushi / korejskim BBQ-om! Jeste li iskušali ovo novo mjesto u gradu? Ima najbolje slike na Yelpu!”

Senzualni kardinalni vodeni znak,  Rak je vrlo često hranitelj. Vjerojatno će voditi strastvene rasprave o svojim omiljenim jelima. Naposljetku, ako znaju da potencijalna partnerica može na sličan način naći zadovoljstvo u raskošnom obroku, osjećat će se dobro zbog potencijalnog uživanja u intimnim užicima.

Ženski Rak: “ Omg, obožavam ovu tvoju sliku s nećakinjom!”

Vladarica četvrte kuće obiteljskog života, kojom vlada majčinski, emocionalni mjesec, rak je tipično obiteljski orijentiran i zasigurno će se zanimati za osobu koja izgleda kao da ima slične interese (čak i ako ta osoba na profilu ima sliku neke „dlakave“ bebe, poput psića ili mačke).

Lav

Muški Lav: “Planiram vikend u Parizu, ideš samnom?”

Muškarcima rođenima pod ovim vatrenim znakom, vladarom pete kuće romantike i zabave, sve se vrti oko vrhunskih, dramatičnih, grandioznih prikaza. Izleti u mondena mjesta, ulaznice za najbolje koncerte, rezervacije u restoranima s Michelinovim zvijezdicama …

Ženski Lav: *šalje sexy selfie*

Pod vladavinom samouvjerenog sunca, žene lavice obožavaju biti u središtu pozornosti i pokazivati samopouzdanje. Žele da im se i udvara i da ih se jako komplimentira.

Djevica

Muška Djevica: “Obožavam ovu knjižaru. Ovdje uvijek naručujem matcha čaj.“

Muškarci rođeni pod ovim detaljima opsjednutim zemljanim znakom obično su vrlo oprezni i vješti komunikatori. On će identificirati knjižaru u kojoj se nalazite na temelju nejasne police iza vas na fotki. Djevica vlada šestim domom zdravlja i dnevnom rutinom, a jedna od njihovih ključnih osobina je uslužna orijentiranost, pa će vam dok flertaju pružati ogromne količine korisnih i zanimljivih informacija.

Ženska Djevica: “Što ste dobro pročitali u zadnje vrijeme?”

Ženske Djevice kojima vlada planet komunikacije, Merkur, analitičar, ne mogu bez mentalne stimulacije i žele pronaći svog intelektualno jednakog, nekoga s kim mogu imati duboke, poticajne razgovore .

Vaga

Muška Vaga: “Kakav je tvoj spoj iz snova?”

Vaga, kardinalni zračni znak i vladar sedme kuće partnerstva, pravi je romantičar i želi šarmirati i zadovoljiti potencijalnu partnericu.

Ženska Vaga: *GIF Ariane Grande/Selene Gomez/neka druga diva*

Žene rođene pod znakom kojim upravljaju Venera su suptilne, ali stručne kokete, društveni leptiri koji prirodno privlače mnogo pozornosti bez puno truda. Preferiraju biti zavedene, nego zavoditi.

Škorpion

Muški Škorpion: “Idemo na horor maraton ovaj vikend?”

Škorpioni su veliki obožavatelji mračne, tajanstvene strane života, s obzirom na to da njima vladaju Mars i transformativni Pluton. Nema sumnje da bi muški Škorpion volio prvi sastanak koji uključuje gledanje slasher filma.

Ženski Škorpion: “Što misliš što si bio u prošlom životu, i zašto?”

Budući da je Škorpion vladar osmog dvora, koji nadgleda seksualnu intimnost, ponovno rođenje i preobrazbu, žene rođene pod ovim tajanstvenim znakom mogu biti dobro upoznate s urocima, kristalima, ritualima i mantrama.

Strijelac

Muški Strijelac: “Nevjerojatno si prekrasnaaaa!”

Vođeni planetom sreće Jupiterom, Strijelci su poznati po svom #nofilter, bučnom maniru. Nemojte očekivati da se Strijelac zadržava na bilo koji način; oni sve govore točno onako kako je, sviđalo se vama to ili ne.

Ženski Strijelac: “Putovnica?”

Vladar devete kuće avanture, vatreniznak poznat po promijenjivosti često gravitira putovanjima. Ženski Strijelac želi partnera koji će biti spreman i sposoban otisnuti se u bilo kakva nova i uzbudljiva iskustva.

Jarac

Muški Jarac: “Tražim nešto ozbiljno, ti?”

Kao vladar desete kuće karijere, kardinalni zemljani znak Jarac se ponosi svojom jakom radnom etikom i nagonom. On ozbiljno zna što želi i nije za zafrkanciju.

Ženski Jarac: “ Hej, trenutno sam na poslu, ali voljela bih razgovarati ako ste kasnije u blizini!”

Pod vladavinom Saturna, Jarac je ciljno orijentiran i pragmatičan. Njihov fokus je često prvenstveno njihov profesionalni put, ali oni će uvijek napraviti mjesta za odnos s nekim tko ima potencijal da bude druga polovica njihovog sna.

Vodenjak

Muški Vodenjak: “Biti ću s nekim frendovima kasnije u tom i tom baru, mogla bi nam se pridružiti!”

Vladar jedanaeste kuće umrežavanja i prijateljstava, Aquarius je platonsko biće koje se može slagati s gotovo svakim i vjerojatno se godinama druži s istom grupom prijatelja. Njegova ekipa je dio onoga što jest, tako da vas pozivanje na druženje ne bi smjelo iznenaditi –  to je zapravo kompliment.

Ženski Vodenjak: *sarkastični GIF*

Uvijek ekscentrična nekonformistkinja, zahvaljujući svojoj vladajućoj planeti Uranu, žena rođena pod Vodenjakom se voli sama izboriti i iznijeti stav koji je jedinstveno njezin. Nešto neobično i uvrnuto biti će odličan početak razgovora.

Riba

Muška Riba: “Idem do marketa, treba li ti što?”

Muške Ribe mogu često biti beznadni romantičari koji se jako brzo žele udomaćiti u nekom odnosu. Dobro, možda ne ovako brzo kao iz uvodne rečenice J , ali oni stvarno često potpuno otvaraju svoje srce novim osobama.

Ženska Riba: “Što si u horoskopu?”

Duhovno orijentirana i često zakopana u svojim osjećajima, žena rođena pod promjenjivim vodenim znakom ne srami se svoje ljubavi prema metafizičkom. Astrološke informacije o potencijalnom partneru htjet će dobiti odmah.

 

 

 

 

Komentari