Horoskop za svibanj 2018. – Ovan, Bik, Blizanac i Rak

Počeo je mjesec svibanj i novo horoskopsko razdoblje, vrijeme promjena na poslovnom, ali i ljubavnom planu

2322

Počeo je mjesec svibanj, i uslijedit će nam ulazak Urana u Bika, 15. svibnja u kojem boravi sve do 2026. godine. Uran je planeta koja donosi revoluciju i promjene, posebno na polju novca gdje donosi promjenu sigurnosti i stabilnosti kakva nam je do sada poznata. Ulazimo u dugačak period s promjenjivim okolnostima na polju novca, koje mogu biti ozbiljne, čak može doći do veće ekonomske nestabilnosti. U ljubavnim vezama mogu se probuditi nesigurnost i osjećaj usamljenosti, koje će negativno djelovati na ravnotežu karijere i obiteljsko života. U nastavku pročitajte horoskop za svibanj za osobe rođene u znaku Ovna, Bika, Blizanca i Raka.

OVAN ( 21. ožujak – 21. travanj)

Ljubav
Teško će vam biti završiti sve obaveze koje ste preuzeli na sebe u zajedničkom životu vas i partnera. Savjetuje se otvoren razgovor i preraspodjela obaveza. Bit ćete umorni pa se savjetuje barem jedan vikend potpunog opuštanja.

Posao
Počinje novo doba, koje obećava pozitivne promjene. Pustite sve da se odvija sudbinski i budite sigurni da će se dogoditi nešto vrlo značajno. Financijski dobro stojite, ukoliko ćete potražiti bankara, investicije su odličan potez, no nemojte se upuštati u rizična ulaganja samostalno.

Zdravlje
Ako imate zdravstvenih problema najbolje je da potražite mišljenje drugog liječnika. Razmotrite različite pristupe liječenju.

BIK (21. travanj – 22. svibanj)

Ljubav
Budite svjesni činjenice kako ljubav nisu samo ruže i vino, nego i obaveze i odgovornost. U odnosu s partnerom nemojte očekivati bajku, već se potrudite biti podrška u težim trenucima. Ako ste slobodni, svibanj je odlično razdoblje za upoznavanje partnera.

Posao
Svibanj obećava dobitak onoga što želite, također obećava materijalni dobitak i sigurnost. Obično je takav dobitak vezan za završetke bitnih projekata. Moguće je i da ćete dobiti odličnu ponudu za posao. Budite oprezni s trošenjem vašeg novca.

Zdravlje
U ovom mjesecu skupite snagu i stavite zdravlje na prvo mjesto. Boravak u prirodi i tjelovježba bit će vam od velike pomoći, kako za tjelesno tako i za duhovno zdravlje.

BLIZANCI (22. svibanj – 22. lipanj)

Ljubav
Loše komunikacija s partnerom mogla bi vas dovesti do problema. Mogući su sukobi s partnerom zbog novca kojeg ste izgubili lošim odlukama.

Posao
Savjetuje se da više razmišljate o tome što možete napraviti za druge. Pomoć drugima mogla bi vas dovesti do poslovnog napretka.

Zdravlje
Uvedite barem sat vremena svakodnevne šetnje. Duhovno ćete biti nemirni i u ovom periodu previše ste fokusirani na ono što nemate umjesto da fokus pomaknete na stvari koje možete promijeniti i počnete djelovati u tom smjeru.

RAK (22. lipanj – 24. srpanj)

Ljubav
Vaš život može krenuti u skroz drukčijem pravcu. Može se nagovijestiti preseljenje, putovanje ili novi ljubavni pothvat. Ako ste sami, ovo je odlično vrijeme za upoznavanje novih ljudi.

Posao
Ponudit će vam se brojne nove mogućnosti, ali neće znati koju izabrati i to će vas učiniti nesigurnima. Potrebna vam je bolja organiziranost. Najbolje bi bilo da se skoncentrirate na jedan posao, a ne na više stvari istovremeno.

Zdravlje
Ako čekate rezultate testa, njegov rezultat bit će zadovoljavajući i moći ćete odahnuti. Imate li problema sa zdravljem već dulje vrijeme, ne brinite, u ovom razdoblju naći ćete rješenje.

Komentari