Horoskop za prosinac! Što nam donosi kraj godine? Izgleda puuuuunoooo ljubavi!

3878

Ovan

Horoskop predviđa da će prosinac 2019. biti umjereno dobar i sretan za Ovna. Mars se u vašem životu miješa s Neptunom. Njihov nepovoljan položaj dovest će perfekcioniste na vaš put, vrlo zahtjevne ili pametne ljude. Morat ćete raditi s njima na novom projektu.
Vaša tolerancija će doseći svoje granice, ali pokazat ćete zavidnu razinu strpljenja i samokontrole. Stresa koji će se nakupljati najbolje ćete se riješiti čestim druženjem s prijateljima.

Zvijezde sugeriraju da će ovog mjeseca Pluton malo usporiti vaš profesionalni razvoj. Morate pod svaku cijenu ostati mirni i samokontrolirani i strpljivo čekati bolje vjetrove jer je promjena na bolje samo pitanje vremena.

Oni zauzeti će u ljubavi ćete imati obilje sreće i lijepih trenutaka te općenito slaganje s partnerom. Vaša voljena/voljeni će paziti na vas, nemojte biti dosadni. U svakom slučaju neće vam nedostajati romantike ili zabave.

U drugoj polovici mjeseca osigurajte da se silna energija koju ćete imati ne doprinese nepotrebnoj svađi s partnerom. Kreativno iskoristite višak energije, nešto slikajte, pišite, šivajte (ovisno o vašem talentu). Oni usamljeni nažalost ovog mjeseca neće upoznati nikoga zanimljivog.

Posvetite više pažnje svom zdravlju, posebno nakon 22. prosinca. Jedite dobro i pokušajte spavati.

Važni brojevi:

8, 12, 14

Važni datumi za prosinac:

8, 15, 17, 18, 22

Posebne napomene:

Ponašajte se hrabro, ali razborito. Zahvaljujući opreznosti donijet ćete dobru odluku koja će se s godinama isplatiti. Energija koju trošite koristi se za rad i osobni razvoj. Pazite na zdravlje, krećite se više.

Bik

Prosinac je vrijeme neočekivanih događaja i kompromisa za Bikove. Morate ih biti svjesni ako želite ostvariti svoje ciljeve i pretpostavke. U tome će vam pomoći vaša osobnost i uspjeh u društvenim kontaktima. Prosinac će biti mjesec za posvećivanje voiše pažnje poslu i karijeri dok ćete osobni i obiteljski život morati malo staviti sa strane (no to mu neće naštetiti).

Profesionalni uspjeh Bika ovisi o njihovoj marljivosti. Ako tražite posao, trebali biste paralelno razmišljati o pokretanju vlastitog posla. Ključnu ulogu u oblikovanju profesionalnog uspjeha Bikova ovaj mjesec imati će odnosi s drugim ljudima. Općenito, prosinac će biti vrijeme zadovoljstva financijskim stvarima. Položaj Merkura pogoduje monetarnom uspjehu i brzoj zaradi.

Bikovi, u prosincu 2019. godine ćete provoditi puno vremena na zabavama i svim vrstama sastanaka. Ako ste usamljeni, upoznat ćete nekoga s kime ćete stupiti u ljubavni odnos. Bikovi koji su u stalnoj vezi donositi će vrlo bitne odluke u prosincu poput odluke o stupanju u brak ili zasnivanju obitelji!

Do 18. prosinca nećete baš uživati ​​najbolje u zdravlju, pa razmislite o jačanju imuniteta.

Kasnije će vam se snaga povećati, a libido će se poboljšati!

Važni brojevi:

2, 3, 11

Važni datumi za prosinac:

11, 13, 18, 19, 23

Posebne napomene:

Na kraju mjeseca moći ćete ostvariti san koji je dugo bio izvan vašeg dosega. Također, ako imate sreće, možete ruzikirati i zaraditi veliki novac, ne ustručavajte se i uložite u ovaj pothvat.

Blizanci

Za one koji su rođeni pod znakom Blizanaca, prosinac će biti lagan i ugodan mjesec. Obiteljski i društveni sastanci te zajedničko provođenje vremena bit će prioritet. Ovo će vam pružiti puno sreće i mira, što će dati snagu za ulazak u Novu godinu.

Na poslu će vladati smirenost i stabilnost, a nadređeni će cijeniti vaša postignuća. Ovo je idealno vrijeme da probate poboljšati svoj status na poslu ili poslovanje ako ste sami svoj šef. U financijama, u prosincu je vrijeme da malo revidirate svoje planove. Pogledajte svoje troškove i vidjet ćete par stvari koje su slučajno zanemarene.

U prosincu će vaš obiteljski život biti jako dobar sa smirenim i skladnim odnosima. Međusobna podrška i osjećaji ojačat će vezu i dati osjećaj ispunjenosti. Blizanci koji su tek okončali vezu imat će priliku upoznati nekoga tko će im ukrasti srce. Dajte si vremena, djelujte bez žurbe i imate potencijal za čvrstu vezu.

U prosincu će Blizanci imati puno energije i volje za djelovanjem.

Važni brojevi:

1, 5, 9

Važni datumi za prosinac:

1, 8, 12, 13, 25

Posebne napomene:

Morate se sjetiti da pored posla i karijere imate obitelj koja računa na vašu prisutnost i sudjelovanje u kućnim poslovima. Nemojte to podcjenjivati ​​i ne stavljajte posao ispred obitelji.

Rak

U prosincu 2019. Rakovi će biti vrlo kapriciozni i konstantno se žaliti na sve. Takav stav će vam stvoriti puno problema, posebno u odnosima s obitelji i prijateljima. Suprotno vašem mišljenju, tvrdoglavost i sebičnost će vas ometati u postizanju ciljeva, pa ako želite uspjeti, morate biti skromniji i naučiti postići kompromise. U prosincu bi trebali više pažnje posvetiti kućnim stvarima jer ih obično podcjenjete i zanemarujete.

Profesionalno očekuje vas miran mjesec. Iako će biti naporan, svi zadaci bit će izvršeni na vrijeme i sa zadovoljavajućim rezultatima. Saturn će vas učiniti sigurnim, što će se svidjeti vašim nadređenima.

Nažalost, granica između samopouzdanja i bahatosti je tanka, pa pripazite da je ne pređete. Financije vam se isto osmjehuju tako da tu nećete imati nikakvih problema. Samo pazite kod trošenja da ne postanete meta prevarama.

Pomaganje potrebitima oplemenjuje, zato Rakovi ne zaboravite na donacije onima kojima je to potrebno pogotovo u ovom mjesecu. Pomaganje će vam pružiti zadovoljstvo, a kontakt sa potrebitima osvijestiti će vam sreću u životu.

Zbog rasporeda Venere, Plutona i Marsa Rak će se konačno ozbiljno usredotočiti na svoju obitelj i partnera. Samci iz znaka Rak, nažalost, ovaj mjesec neće upoznati nikoga zanimljivog.

Položaj Mjeseca negativno će utjecati na zdravlje Rakova, doći će do pada imuniteta i osjetljivost na prehlade će se povećati. Domaći lijekovi i pripravci pomoći će vam da se brzo oporavite ako se razbolite. Prosinac 2019. sjajno je vrijeme za početak liječenja zuba i očiju.

Važni brojevi:

2, 4, 5

Važni datumi za prosinac:

9, 11, 17, 26, 30

Posebne napomene:

Nakon mjesec dana, savršeno vrijeme za sastanke i prijatelje. Odredite datum i igrajte se baš onako kako vam se sviđa s onima koje volite. Kraj mjeseca bit će vrlo zanimljiv i intenzivan. Ozbiljno se brinete da svoje snove ostvarite, čak i ako su skromni i mali. Postavka Mjeseca, Venere, Marsa i Jupitera u znaku Lava. Tuga će vas izbjeći u širokom luku.

Lav

U prosincu 2019. Lavovi će skrenuti pozornost na druge ljude i biti vrlo empatični. Imati ćete priliku ojačati odnose s  članovima obitelji, prijateljima i kolegama. Nažalost, posljedice odluke donesene prije nekoliko mjeseci uzrokovati će vam neke unutarnja sukobe.

Lavovi koji su roditelji imati će ozbiljne probleme s djecom. Ovog mjeseca odložiti ćete njihove ambicije i usredotočiti svoju pažnju na obiteljske stvari pa će se i problemi s klincima riješiti brzo i bezbolno.

Ako planirate promjene na profesionalnim područjima, bolje je prestati jer će vam ova odluka donijeti više štete nego koristi. Naučite cijeniti rutinu na poslu.

Lavovi sa spektakularnim i inovativnim idejama ne bi se trebali suzdržavati od njihove primjene jer će oni postati sjajan izvor novca. Snalažljivost i dosljednost u djelovanju isplatit će se, zato ulažite i kupujte.

Zaljubljene Lavove čeka mirno i tiho vrijeme, a zahvaljujući Uranu i Neptunu samci imaju pruža priliku upoznati nekog fascinantnog, s kojim će moći izgraditi trajnu vezu. Ako ste u vezi, čeka vas ljubav, a ako nemate nikoga, na horizontu će se naći prilika za strastvenu romantiku.

Prosinac je dobro vrijeme za prosidbu.

Možete patiti od želučanih tegoba, koje ne treba podcijeniti. Nažalost, može doći do pada u fizičkom stanju i formi. Ako se borite s prekomjernom težinom trebali bi početi mršaviti u prosincu.

Važni brojevi:

3, 5, 14

Važni datumi za prosinac:

5, 7, 9, 23, 29

Posebne napomene:

Financijski problemi otići će u zaborav. Zabrinutosti i situacije s kojima spavate prestaju i moći ćete ponovo disati.

Djevica

Prosinac 2019. bit će vrijeme za rekapituliranje i izvlačenje zaključaka iz neuspjeha. Usredotočit ćete se na sebe i konačno se pomiriti s prošlošću. Planeti će vam pružiti sjajnu intuiciju koja će vam pomoći da se izvučete iz problema. Pronaći ćete prave riječi za pobjedu u važnoj raspravi.

Bit ćete asertivni i osjećati se dobro (i na profesionalnom i na privatnom polju). Trebali biste potražiti duhovno vodstvo, autoritet, nekoga koga možete uzeti za primjer.

Zvijezde upozoravaju da se ne opterećujete previše sa budućnosti. Ne planirajte niti započinjte ništa, posebno u prvoj polovici mjeseca jer će vam to otežati provedbu svojih akcija. Pričekajte drugi mjesec, pogotovo ako imate neke ideje za zaradu.

Planeti će poticati romantiku. Ljubav između partnera procvat će i pojavit će se na horizontu ljudi koji je traže. Partner kojeg ste upoznali u prosincu ima šansu postati vaš životni suputnik. Supružnici će se slagati i odnosi će biti skladni, mirni i u ravnoteži.

U prosincu 2019. Djevice nemaju ozbiljnih zdravstvenih problema. Ako se prehladite, možete se liječiti kućnim metodama. Za održavanje forme probajte sa plivanjem, plivanje će opustiti vaše mišiće i ojačati ih.

Važni brojevi:

2, 8, 9

Važni datumi za prosinac:

1, 6, 9, 16, 21

Posebne napomene:

Sredinom mjeseca osjetit ćete emocionalno lepršanje. Tuga će se ispreplesti u radost s hiperaktivnošću. Mogli biste se sukobiti sa ljudima koji snažno utječu na vaš život: roditelji, učitelji i nadređeni. No, prije nego što se odlučite otvoreno kritizirati te ljude, razmislite jeste li uistinu u pravu. Razmislite o motivima koji ih vode i možda ćete otkriti da su promjene u vašem životu vrlo potrebne.

Vaga

Prosinac 2019. usredotočit će vašu pažnju na obiteljska pitanja. Odnos s voljenim osobama bit će vam najvažniji i to s pravom, jer ćete shvatiti da u obitelji postoji stvarna snaga koja izvlači ono najbolje iz najgorega. Aktivnost i briga bit će vrlo važni za Vagu, jer će se zahvaljujući tim značajkama olakšati obiteljski sukobi. Kad tražite razumijevanje kod drugih, vrijedi zapamtiti da svaka osoba traži ljubav i prihvaćanje.

Poslovna pitanja će se u sljedećih mjesec dana maknuti u pozadinu. Biti ćete veoma zadovoljni svojim kolegama zbog stavova koji će stvoriti samo pozitivnu atmosferu na poslu. Odluku o promjeni posla vrijedi odgoditi za neki drugi period, jer ako je donesete sada, vjerojatno ćete odabrati pogrešno.

Jupiter i Pluton potaknut će kreativnost u Vagi zahvaljujući kojoj će moći zaraditi dodatni novac. Uspjeh će biti mješavina domišljatosti i sreće.

Prosinac 2019. bit će vrlo koristan za Vage u zdravstvenom pogledu, stari problemi će nestati i pojavit će se nova energija.

Važni brojevi:

3, 4, 5

Važni datumi za prosinac:

7, 8, 21, 23, 24

Posebne napomene:

Prestanite s planiranjem i počnite raditi. Završite s nepotrebnim fantaziranjem, jer to samo stvara frustraciju da život nije ono što bismo željeli. Sreća rijetko dolazi sama od sebe i morate joj pomoći. Ne brinite o promjenama i smjelim odlukama zbog rizika koji će se isplatiti, posebno u svom ljubavnom životu.

Škorpion

U prosincu 2019. Škorpioni će se koncentrirati na posao. Podržavai će dobrobit njihove obitelji i tražit će da se snažno uključe u obiteljske stvari. Do 20. prosinca Vaš će uspjeh ovisiti o suradnji s drugima. Nakon ovog datuma, sustav planeta će se promijeniti, a Mjesec će vam dati samopouzdanje i neovisnost.

Bit ćete znatiželjni o svijetu, svemu što vas okružuje, moguće je da ćete pronaći novu strast ili hobi. Vaša financijska perspektiva je vrlo dobra. Nećete se žaliti na nedostatak gotovine ovog mjeseca. Moguće je da ćete dobiti novog klijenta ili dodatnu narudžbu po preporuci zadovoljnog klijenta.

Samci nemaju prilike upoznati nove partnere, ali će se usredotočiti na zabavu i neće biti zainteresirani graditi nešto s nekim u budućnosti. Utjecaj Mjeseca poboljšati će obiteljske i bračne odnose. Romantičnost i nježnost vratit će se u trajne odnose.

Stres i zategnut raspored Škorpiona će utjecati na zdravlje, o čemu bi trebalo voditi računa posebno na kraju mjeseca. Usporavanje tempa bit će potrebno. Također, svakako se odreknite loših navika.

Važni brojevi:

5, 9, 15

Važni datumi za prosinac:

1, 2, 10, 16, 17

Posebne napomene:

Vrijeme će biti savršeno za donošenje teških odluka i izbora. Zahvaljujući vašoj intuiciji donositi ćete ispravne odluke. Na poslu ćete imati odličan period. Iskoristite ga i razgovarajte s profesionalnim savjetnikom ili neposrednim nadzornikom o uvjetima vašeg zaposlenja.

Strijelac

U prosincu izrazite sebe i svoje stavove i mišljenja jer će se to pokazat presudno za održavanje vaše profesionalne pozicije. Nemojte se ustručavati donositi odluke i razjasniti sve detalje jer će zbog nesporazuma doći samo veći problemi. U životu može biti mnogo varijabli, a bit će teško pratiti ih. Napravite plan i postupiti u skladu s njim. Neće biti lako, ali samo na ovaj način ćete se nositi sa svim izazovima koje prosinac nosi. Pritom uživajte u svojoj kreativnosti.

Planeti nemaju pozitivan učinak na financiranje Strijelca u prosincu 2019. godine. Ispostaviti će se da je jedna na prvu vrlo profitabilna situacija zapravo prevara. Vrijedno je konzultirati se s nekime sa iskustvom kako izaći iz ove situacije.

U vezama, prosinac strijelcima ne nosi baš neke odlične vijesti. Dugotrajne veze mogu početi ulaziti u rutinu i pokazivati znakove dosade i umora, što će rezultirati romantičnom krizom. Trebat će vam stručna pomoć, ali možda će i iskreni razgovor biti dovoljan.

Samci iz znaka Strijelca bit će vrlo aktivni i voljni za interakciju. Ljubav visi u zraku i može stvoriti puno radosti.

Zdravlje će u prosincu biti na dobroj razini. Međutim, tijekom praznika ponekada pojedite i neki komad povrća

Važni brojevi:

1, 2, 4

Važni datumi za prosinac:

7, 11, 13, 26, 28

Posebne napomene:

Na poslu će vas netko zamoliti za pomoć, ali budite oprezni jer ćete otkriti da koristi samo vaše srce. Ne dopustite da vas iskorištavaju.

Jarac

U prosincu  će se svaki Jarac  morati boriti za ravnotežu u profesionalnom i obiteljskom životu. Ravnoteža mora biti održavana, ali to neće biti uvijek uspješno. Samo probajte zapamtiti da je ipak sve u vašim rukama. U profesionalnim pitanjima prosinac će biti vrijeme napretka. Međutim, morate se sjetiti da biste prije donošenja važnih odluka i ulaganja trebali razgovarati s voljenim osobama. Obitelj će vam pomoći pristupiti temi i pravilno postići uspjeh. Poslušajte njihove ideje!

U prosincu 2019. financije će biti u vrlo dobrom stanju. Pravilno planiranje u kombinaciji s racionalnim trošenjem rezultirat će financijskom stabilnošću. Planeti doprinose vašim financijama.

Utjecaj Jupitera i Venere na Jarca učinit će prosinac sjajnim vremenom za ljubav. Sredinom mjeseca pogotovo možete očekivati ​​dobre dane u vezama. Možda možete čak i povećati obitelj.

Samci pod znakom Jarca trebali bi  tražiti nova poznanstva u prosincu, ali netko tko pokaže interes za vas mogao bi biti fokusiran na koristi, a ne na odnose.

Zdravlje za prosinac možda nije savršeno savršeno kao prije. Stoga biste trebali osigurati da zdravi proizvodi što češće slijeću na vaš tanjur. Briga o sebi vratit će vam snagu i energiju za akciju.

Važni brojevi:

5, 8, 13

Važni datumi za prosinac:

3, 6, 8, 17, 22

Posebne napomene:

Ono što se događa u tajnosti tako treba i ostati. Vrijeme je potrebno da se neke stvari riješe, a vi ćete znati gdje stojite. Održavajte diskreciju.

Vodenjak

Period od početka mjeseca do negdje 23. biti će  biti vrijeme intenzivnog rada za Vodenjake. Usredotočit ćete se na karijeru koja će vam, za razliku od privatnih stvari, dobro odgovarati. Pomicanje planeta unatrag može usporiti tijek događaja u vašem životu. Dugoročno će se ova promjena pokazati korisnom.

Saturn će imati pozitivan utjecaj na vaše zdravlje i financije. U prosincu bi se poduzetnici trebali usredotočiti na promociju svojih proizvoda uz pomoć dobrih marketinških strategija. Poslovni kontakti pomoći će vam u razvoju vašeg poslovanja. Zaposlenici će morati uložiti više napora u svoj posao.

Prosinac 2019. bit će vrlo koristan za vaše prijatelje koji će biti promovirani ili će dobiti povišicu. Njihov uspjeh motivirat će vas da djelujete.

Do 22. prosinca, čuvajte se nepotrebnih troškova. Vrijeme je da otplatite zajmove i financijske obveze koje vas preopterećuju.

Vaš će ljubavni život biti dobar do 23. prosinca. Nakon ovog datuma, ozbiljna kriza bi mogla biti na pomolu. Bit će dobro vrijeme za donošenje odluka o rastanku ili pak o zarukama i trudnoći.

Samci neće imati problema s pronalaženjem novih partnera. Još prije 8. prosinca trebali bi potražiti među bliskim prijateljima, nikada ne znate gdje možete naći ljubav. Nakon 27. prosinca na poslu bi se mogle razviti romantične iskrice.

Dobro zdravlje Vodenjaka ovisit će o njegovom uspjehu na poslu, pa čak i profesionalnoj promociji. Srećom, uživati ćete u savršenom raspoloženju

Važni brojevi:

2, 12, 13

Važni datumi za prosinac:

11, 12, 14, 19, 20

Posebne napomene:

U prvom dijelu mjeseca osjećati ćete se ugodno u svojoj koži i u svojoj okolini. Osjećaj neugodnosti nestat će, iskusit ćete slobodu koja vam je nedostajala, neće vam nedostajati društvo. Nećete imati razloga za žaliti.

Ribe

Prosinac 2019. proći će za Ribe vrlo brzo, vjerojatno zato što će biti vrlo ugodan i uzbudljiv. Vrlo sretno vrijeme za vas, bogato uspjesima. Učenje novih vještina bit će jednostavno i pružiti će vam puno zabave. Imat ćete puno energije i pozitivan stav koji će biti ključ uspjeha.

Položaj Marsa pozitivno će utjecati na vas. Ali morate biti oprezni; bit ćete razdražljivi i skloni svađama. Prosinac će biti dobro vrijeme za proširiti svoje znanje i vještine. Život će vam se malo usporiti nakon 20. prosinca. Karijera i financije izgubit će se u pozadini. Financijska pitanja će imati povoljan zaokret.

Novac ćete trošiti uglavnom na svoju drugu polovicu, a zaraditi ćete ga zahvaljujući vašoj domišljatosti i bogatoj mašti.

Slobodne Ribe neće biti zainteresirane za traženje ljubavi, previše zauzete učenjem i radom, a ipak će naći novu simpatiju. Pojaviti će se na neočekivanom mjestu, na poslu ili fakultetu.

Dugoročne veze bi mogle prolaziti kroz krizu. Zvijezde su naznačile da problemima treba pristupiti objektivno i suočiti se s onim što vas boli, što vas povezuje i što vas dijeli. Ako su vaše percepcije svijeta i života različite, imate djecu ili zajedničke obveze, ozbiljno razmislite o tome što vas uistinu drži skupa.

Horoskop za Ribe za prosinac 2019. kaže da ćete uživati ​​u dobrom zdravlju i ne brinuti se zbog mogućeg smanjenja forme.

Važni brojevi:

4, 10, 14

Važni datumi za prosinac:

3, 11, 23, 25, 26

Posebne napomene:

Zapamtite da nije uvijek dobro kombinirati prijateljstvo i financije.

Komentari