Horoskop kaže Rakovima da uživaju u hobijima, Vodenjacima da uživaju u ekstra pažnji, a Strijelcima da razmotre prioritete!

1434
horoskop

Ovan

Ljupka veza između uspavane Venere i sanjivog Neptuna mogla bi vas učiniti osjetljivim na druge i vrlo svjesna njihovih unutrašnjih misli. U ponedjeljak ćete poželjeti pružiti ruku i pomoći ljudima i možda izvršiti nekoliko nasumičnih djela dobrote.

S vrlo moćnom vezom Venera-Pluton u petak, htjet ćete udovoljiti svojoj želji za nekom osobom ili predmetom i ništa vam neće stati na put. Možete čak pokušati manipulirati situacijom kako biste dobili ono što želite.

Vikend donosi zanimljivu interakciju energija, s mjesecom u Škorpionu koji vam može pomoći da krenete naprijed sa svojim namjerama. Međutim, mogli biste se sukobiti s nekim. Ovaj sukob ne mora nužno biti ništa loše, dapače, može značiti pronalazak rješenja koje djeluje za oboje.

Bik

Iako biste mogli nastaviti mijenjati aspekte svog života potaknute vatrenom energijom Marsa, odnosi su podjednako važni i ovog tjedna.

Sanjiva veza između slatke Venere i vodenog Neptuna u ponedjeljak, mogla bi vas učiniti vrlo otvorenima za tuđa raspoloženja i osjećaje. Ako netko želi nešto od vas, možda ćete to teško odbiti. Kako sunce prelazi u sredinu Škorpiona, vaša se perspektiva odnosa može promijeniti. Možda ćete biti spremniji potražiti ispod površine sve skrivene namjere i postati svjesniji tuđih slabosti.

Petak će obilovati romantičnim obećanjima, ali sa zavodljivom Venerom koja se poravnava s radikalnim Plutonom, mogli biste postati mrvicu (pre)opsjednuti određenom osobom. Ako ona/on osjeća isto kao i vi, nema problema. Ako ne, najbolje bi bilo odvojiti se i potražiti romantični interes negdje drugdje.

S mladim mjesecom u Škorpionu u nedjelju, ovo može biti prilika da se obavežete za novu vezu ili možda krenete u projekt ili neki izazov sa svojim dugoročnim partnerom.

Blizanci

I rad i igra su vam vam, a ispravna ravnoteža može vam omogućiti da se osjećate mirno sa svijetom. Sa ratničkim Marsom koji napaja vaš sektor povezanosti, ovo je doba kada vam sve vrste vježbanja mogu učiniti čuda za zdravlje. Možda biste više voljeli natjecateljske aktivnosti kao što su golf ili tenis ili biste se mogli osjećati prilično sretno u trčanju ili plivanju. Bilo kako bilo, izađite van i krećite se.

Pitanja posla i životnog stila su u prvom planu, a s obzirom da se Sunce u srijedu pridružilo ljupkoj Veneri i brbljivom Merkuru u Škorpionu, ovaj pozitivni spoj energije mogao bi vas natjerati da super radite.

U petak biste mogli objediniti resurse s nekim tko ima potrebu zaraditi novac. Ako igrate ispravno, to bi  moglo ispasti jako dobro.

Rak

Ovo može biti vrlo kreativno i romantično vrijeme kada ćete možda imati priliku da se prepustite svojim omiljenim hobijima i općenito uživate u životu.

U ponedjeljak biste mogli biti raspoloženi za fantaziju kako sanjiva veza između Venere i Neptuna  žudi za romantikom i dalekim mjestima. Ne odbacujte svoje snove; možda bi bilo vrijedno slijediti ih i pretvoriti ih u stvarnost.

Usredotočenost na vaš sektor slobodnog vremena dodatno se naglašava kako sunce zalazi u sredinu tjedna Škorpiona. Ovo može biti vrijeme kada se vaši osjećaji za nekoga pojačavaju. Ako ste se ovoj osobi divili iz daleka, možda biste htjeli probiti led i približiti se. Petak i vikend mogli bi biti vrijeme za dijeljenje i njegovanje strastvenih osjećaja. Ako ste se pitali je li nekome stalo do vas ili ne, to bi zasigurno mogli saznati u ovom trenutku.

Unatoč tome, partner bi mogao pokazati svoju tvrdoglavu stranu u nedjelju, osim ako niste voljni praviti kompromise.

Lav

Nepopustljivi ste kada su u pitanju razgovori i pregovori. Kad se grozničavi Mars kreće kroz vaš sektor komunikacije, bit ćete voljni za kompromis, ali ne u mjeri u kojoj gubite svoju prednost. Ipak, s frustrirajućim odnosom Mars-Saturn ovog tjedna, s nekim će ljudima biti teško raditi. Budite strpljivi. S njima bi se moglo puno lakše komunicirati sljedeći tjedan.

Usredotočenost na vašu matičnu zonu pojačava se dok sunce prelazi u sredinu tjedna Škorpiona. Njegov zračeći utjecaj može vas potaknuti da napravite inventuru i razmislite o tome gdje biste željeli napraviti nekoliko poboljšanja. I na emotivnoj i na materijalnoj razini. Petak bi mogao biti dan prepuštanja, pa pazite da li se držite dijeta ili zdravijeg načina prehrane.  Jeste li spremni napraviti neke promjene kod kuće? Mladi mjesec u nedjelju mogao bi vam pomoći započeti radove.

Djevica


Moglo bi se činiti kao da možete pročitati druge poput knjige, dok se slatka Venera na početku tjedna usklađuje s Neptunom. Mogli biste shvatiti što netko osjeća prema vama, a to bi vam moglo dati prednost.
Sunce prelazi u vaš sektor komunikacije sredinom tjedan kako bi naglasilo ovu zonu i potaknulo vas da se povežete s onima na vašoj valnoj duljini. Razgovor u petak mogao bi vas nagovoriti da bolje upoznate nekoga. A mladi mjesec u nedjelju mogao bi biti savršena prilika da ponovno oživite prijateljstvo.

Vaga

Dok moćni Mars nastavlja svoj put kroz vaš znak, možete pogledati unatrag nekoliko tjedana i vidjeti koliko ste postigli. One stvari kojih ste se bojali učiniti ili pokušati više neće predstavljati problem. U stvari, možda ste ih već svladali. Razmislite o opuštajućoj masaži ili provedite ponedjeljak u prirodi ako imate priliku.

Sada je snažna usredotočenost na vašu osobnu financijsku zonu, s tim što će se ovaj tjedan pojaviti neki popustljivi aspekti dok sunce zalazi u srijedu.

U petak bi mogli pozvati nekoga posebnog kod vas doma na obrok i priliku da se bolje upoznate. To bi mogla biti sjajna prilika, zato budite spremni.

Mladi mjesec u nedjelju mogao bi vas ponukati na jednu kupovinu koji ima osnažujući i transformativni učinak na vaš život. Uživajte!

Škorpion

Mogli biste pretjerati s pitanjima koja nisu toliko bitna koliko mislite. Dinamični Mars, vaš suparnik, ovaj je tjedan stvorio neugodan kut s opreznim Saturnom, što bi vam moglo uzrokovati nedostatak samopouzdanja. To možete, međutim, okrenuti i upotrijebiti ga za pomicanje vlastitih granica. To bi vam moglo omogućiti da vidite da je krivo vaše mišljenje, a ne vi. Ako vas ta tendencija muči već neko vrijeme, razgovor s životnim treneru ili terapeutom mogao bi vam pomoći da je prevladate.

Sunčevo pomicanje u vašem znaku sredinom tjedna može vas oživjeti i napuniti. Bit ćete u svom elementu i željni pokretanja planova koji su vam izuzetno važni. Postoje i mogućnosti za romantiku, posebno u ponedjeljak i petak. Petak bi mogao biti posebno strastven, zato budite spremni. Mladi mjesec u vašem znaku u nedjelju može biti izvrstan za pokretanje novih navika i projekata. Što god želite započeti, ovo je vrijeme.

Strijelac

S vatrenim Marsom u vašoj društvenoj zoni i veselim Jupiterom u vašem znaku, možda ćete biti zauzeti društvenim prilikama, ali vaša druga strana možda traži i malo mira.

Osjećate li se kreativno? Sanjiva veza Venera-Neptun u ponedjeljak može poboljšati vašu maštu, pa bez obzira čega se uhvatite sigurno će rezultat biti nešto lijepo. Dok Sunce u srijedu spaja kreativnu Veneru i inteligentni Merkur u Škorpionu i privatniju zonu, ovo je pravo vrijeme da vežete labave krajeve i očistite emocionalnu prtljagu. Jednako tako, prilika je za promišljanje i razmatranje svojih prioriteta.

Mladi mjesec ovog vikenda mogao bi vas potaknuti da započnete duhovnu praksu, poput meditacije, kako biste podigli svijest i umirili svoj um.

Jarac

Tijekom ovog tjedna, gipki Mars u vašem sektoru ciljeva stvara neugodan kut s otrežnjujućim Saturnom u vašem znaku. Mogli bi se sukobiti s nadređenima ili možda biti zabrinuti oko svog cilja ili ambicija. Fleksibilnost može biti ključ za to riješiti. Ako imate fiksnu ideju kako stvari trebaju funkcionirati, mogli biste propustiti zlatnu priliku. Budite spremni razgovarati o tome s drugima, jer oni mogu imati ideje koje stvari stavljaju u perspektivu.

Zbog eteričnog aspekta Venera-Neptun u ponedjeljak mogli biste se vrlo dobro slagati s nekim. Do kraja tjedna mogla bi se razviti kemija i romantične vibracije. Mladi mjesec Škorpiona izvrsno je vrijeme za oživljavanje društvenog života.
Vodenjak
budite oprezni u ponedjeljak jer biste mogli imati tendenciju davati novac, a ne mudro ulagati. Iako je sjajno biti humanitarac, radite to samo ako si stvarno možete priuštiti. Postoje i drugi načini davanja, ne samo financijska pomoć.

Dok Sunce spaja šarmantnu Veneru i promišljeni Merkur u istaknutijoj zoni vaše ljestvice u srijedu, ovo je vrijeme da prigrlite pažnju koja će biti umjerena na vas. Budući da će Sunce biti ovdje oko četiri tjedna, postavite prioritet da pokažete svoje vještine i osvježite životopis. Ovo je odlično vrijeme za samopromociju, čak i ako osjetite sitničavost zbog toga.

Vjerujte svojim instinktima u petak i vikend jer biste mogli dobiti ideju za unosnu shemu. Ako je tako, nemojte ju ignorirati. Učinite nešto u vezi s tim.

Ribe

S fokusom na vaš sektor putovanja i avantura, vaš se um može kretati daleko i široko. U ponedjeljak bi se mogli sjetiti jedne osobe koja vam je daleko i možda biste se željeli javiti. Moguće da je to i telepatski, jer ta osoba možda razmišlja o vama s ciljem da vas kontaktiraju. Bilo kako bilo, vrijeme je za povezivanje.

Petak će biti strastven, posebno ako ste nedavno započeli vezu s nekim. Osjećaji bi mogli postati intenzivniji, a možda ćete biti spremni i nastaviti dalje. To bi moglo postati prava ljubavna avantura.

Mladi mjesec Škorpiona u nedjelju je savršen za početak putovanja, studija ili čak i pravnog slučaja. Što god želite započeti, sada je vrijeme da napravite prvi korak.

Možete imati problema sa prijateljem i pitati se vrijedi li nastaviti vezu. Dajte cijeloj priči malo vremena. Mogli biste se predomisliti.

Komentari