Horoskop kaže Jarcima da moraju biti dramatični, Strijelcima da putuju, a Lavovima da riču što je glasnije moguće!

2170
Image by Be Water from Pixabay

Što nam zvijezde kažu za tjedan koji je pred nama otkrijte u novom horoskopu od 29. do 4.7!

OVAN

S tri planeta u vašem području kreativnosti i slobodnog vremena, sljedeći tjedni mogu biti uzbudljivi, potičući vas da promovirate svoje vještine i talente.

Samoizražavanje će biti fokus vaših aktivnosti ovaj tjedan, i to  na vrlo razigran način. To daje vašem unutarnjem djetetu priliku da se pojavi i uživa u zabavnim aktivnostima. Ova vrsta angažmana može biti izvrsna za punjenje vaše kreativne zalihe, osobito ako ste naporno radili i fokusirali se na zahtjevnije projekte. Jednako tako, ovo može biti vrijeme kada se ponovno zaljubite u svog trenutnog partnera ili napravite korak bliže romantičnoj vezi s nekim.

U ponedjeljak krenite pomalo, jer možda ćete biti u iskušenju da kupite nešto impulsivno i kasnije požalite. Sredinom tjedna mladi mjesec u Lavu može biti savršen za pokretanje romantike ili prikazivanje nekih od vaših najboljih radova.

BIK

Ovo je vrijeme kada ćete uživati u domaćim aktivnostima, kao što su zabava, uređenje kuće i pokretanje DIY projekata. A s prekrasnom Venerom u ovoj zoni, uljepšavanje vašeg doma može imati prioritet. To može uključivati davanje određenim sobama svježi premaz boje ili kupnju umjetničkih djela koja vas podižu i inspiriraju.

Mogli biste biti malo frustrirani i tražiti uzbuđenje u ponedjeljak. Budite spremni, jer  bi se mogao pojaviti neočekivani gost.

Promišljeni Merkur izravno se pretvara u vaš sektor komunikacije u srijedu, olakšavajući vam slušanje i razumijevanje. Ako ste doživjeli nesporazume ili izgubili određene stvari, sve će se uskoro vratiti u normalu. Tu je i novi mjesec u vašoj kućnoj zoni tog dana, koji također može donijeti promjene. Bilo da želite nabaviti novog kućnog ljubimca, pokrenuti kućni posao ili promijeniti izgled svog vrta, ovo je vrijeme za takve poteze.

BLIZANCI

Kao i obično duhoviti ste i živahni i super se snalazite u komunikacijama što vas čini izvrsnim društvom ovaj tjedan. Ovo je pravo vrijeme za promociju biznisa putem društvenih mreža ili neke druge metode koja vam odgovara. Ako ste dobri u održavanju govora i prezentacija, sada možete oduševiti, i ovo je izvrstan način da se definirate kao komunikacijski autoritet.

Ipak, budite oprezni, jer biste mogli napraviti neugodnu pogrešku.

Tu je i mladi mjesec u Lavu koji bi se mogao poklopiti s novim početkom. Ako ste htjeli napisati knjigu, započeti studij ili se uhvatiti u koštac s papirologijom, slobodno krenite. Ako planirate izlazak u petak, možda vas netko privuče, a da ne znate zašto. Moguće je da se radi o potencijalno vrlo dubokoj i značajnoj povezanosti?

RAK

Stigli ste u idealno vrijeme da budete kreativni sa svojim novcem i smislite maštovite načine kako zaraditi više. Svatko bi želio povećati zaradu, a to je vrlo realna mogućnost za vas u nadolazećim tjednima. Ako svom šefu prilazite s pravim stavom, možda ćete moći dobiti povišicu i možda neće biti tako teško kao što mislite.

Jednako tako, ako radite za sebe, to može biti vrlo kreativno vrijeme kada će vam na pamet padati razne nove ideje koje bi vam mogle pomoći da ispunite vaše blagajne gotovinom. No čak i u ovako povoljnoj situaciji, nemojte doći u iskušenje da se u ponedjeljak bacate u velike troškove, jer biste do četvrtka mogli požaliti.

Mladi mjesec u srijedu, također u vašoj osobnoj financijskoj zoni, može biti najbolje vrijeme da pojednostavite svoje poslove ili pokrenete posao koji može povećati vaš prihod.

LAV

Svemir vas potiče da budete što je moguće glasniji kako biste pokazali da vladate džunglom. Uz snažan skup utjecaja u vašem znaku, sjajite kao prava zvijezda. Ovo je jedno od najboljih vremena za predstavljanje ideja, delegiranje zadataka ili preuzimanje kreativnog projekta. Imate autoritet da vas drugi slušaju i podrže u vašim nastojanjima.

Međutim, u ponedjeljak bi mogli doživjeti sukob s nekim tko je na vlasti. Pokušajte to riješiti na taktičan način, a ne djelovati impulzivno, jer bi vam to bilo dugoročno bolje.

Mjesec u vašem znaku u srijedu savršen je za početak kreativnog projekta koji je za vas vrlo značajan. Jednako tako, ovo je jedno od boljih vremena za podizanje romantične veze na sljedeću razinu.

DJEVICA

Biti ćete snažno fokusirani na sebe – sljedećih tjedana ćete željno razvijati svoje potencijale. S naglaskom na Lava i vašu duhovnu zonu, ovo može biti vrlo osnažujuće vrijeme s puno događaja iza kulisa.

Ovo je prilika za zatvaranje nekih tema i pronalaženje zaključaka o pitanjima koja vas možda muče i iscrpljuju u tom procesu. Ako vam je potrebna pomoć životnog trenera ili terapeuta,nemojte se bojati pokušati i taj pristup. Promjena uvjerenja i spremnost da se oslobodite ograničavajućih obrazaca može otvoriti cijeli novi svijet.

Mladi mjesec u ovoj zoni u srijedu donosi priliku za početak bavljenja jogom, koja vam može pomoći da razvijete svoju svijest. Konačno, ponuda putovanja tijekom vikenda može rezultirati nezaboravnim iskustvom.

VAGA

Čini se da ste u stalnom party načinu rada s divnim spojem utjecaja u vašem društvenom sektoru. Možda ćete uvidjeti da se vaš kalendar brzo popunjava s pozivnicama koje dolaze sa svih strana. Međutim, neće ih biti moguće prihvatiti sve, pa pokušajte odabrati one koje se čine najugodnijima ili najkorisnijima.

U ponedjeljak bi se mogla otkriti neka velika tajna, i to bi se moglo dogoditi slučajno. Čak i ako se ne čini baš ugodno, to bi mogla biti dobra stvar.

Uz mladi mjesec u vašoj društvenoj zoni sredinom tjedna, ovo je jedan od najboljih trenutaka da proširite svoj društveni krug na svrsishodan način. Kretanje u nove grupe i povezivanje s utjecajima i trgovcima moglo bi potaknuti vašu karijeru ili posao. A s komunikacijskim Merkurom koji postaje direktan u srijedu, sve vezano uz posao obavljati ćete kao od šale. Naposljetku, vikend će vas iznenaditi poznanstvom koje bi moglo imat gotovo trenutačnu kemiju.

ŠKORPION

Ovo je vrijeme da obilježite i proslavite svoje posebne kvalitete. Ovaj tjedan možete se naći u središtu pozornosti, a i tijekom sljedećih tjedana kako vatreni Mars, sunce i blistava Venera kreću kroz vaš sektor ciljeva i karijere. Promovirajte se dovoljno i možda ćete otkriti da vam se prilike i nove poslovne aktivnosti otvaraju na sve strane. Voljni ste uložiti energiju u to da se stvari dogode, a to je ono što je važno.

Sredinom tjedna, otkrit ćete da se frustracije počinju topiti i život postupno postaje lakši.

Mladi mjesec u istaknutom sektoru u srijedu savršen je za poduzimanje koraka prema važnoj ambiciji ili podnošenju zahtjeva za bolji posao. Bez obzira na vaš sljedeći korak, ovo je vrijeme za to. Neočekivana ponuda mogla bi doći u petak ili preko vikenda. Trebate li je prihvatiti? Vjerujte svojim instinktima.

STRIJELAC

Vaša želja za lutanjem mogla bi postati jača ovog tjedna i tijekom sljedećih tjedana s dinamičnim fokusom na vaš sektor putovanja i avanture. Možda ćete se osjećati ponukanim da naučite novi jezik kako biste mogli putovati kroz zemlju i autentično se povezati s ljudima i kulturom.

Međutim, možda će vam još više odgovarati jednostavno krenuti bez određenog plana i vidite gdje ćete završiti. Osjećati ćete se puni energije i vitalni, tako da bi nešto poput trekkinga ili planinarenja moglo biti savršeno za održavanje kondicije i kao prilika da posjetite prekrasna mjesta. Jednako tako, možete biti vrlo sretni družiti se sa svim cool ljudima koje susrećete i steći nove prijatelje.

Mjesec u Lavu u srijedu može biti savršen za početak putovanja ili planiranje itinerera. A ako želite započeti studij, vrijeme je pogodno i za to.

JARAC

Ako postoji jedna stvar koja je stalna, to je promjena. Ovaj tjedan i tijekom sljedećih tjedana, fokus na vaš sektor transformacije i ponovnog rađanja može vas potaknuti da se oslobodite starog i prihvatite novo. Budući da je ovaj sektor također uključen u zajedničku imovinu, poslovanje i financije, sadašnji utjecaji imati će povoljan utjecaj na vas.

Kako bi dobili ono što želite, možda ćete morati biti mrvicu teatralni ili dramatični kada dajete poslovne prezentacije. Kreativni načini promoviranja vašeg rada i prezentiranja onoga što nudite mogu donijeti pozitivan pomak, stoga se ne bojte pokušati nešto novo. I u srijedu imate koristi od novog mjeseca u ovom sektoru da vam pomogne oko novih pothvata. Osim toga, svaka zbrka oko poslovnih dogovora ili novčanih pitanja koja je možda postojala će se raščistiti.

VODENJAK

Imat ćete mnogo pomoći, s vrhunskim rasporedom zvijezda u vašem sektoru koji vam otkriva koliko su drugi voljni podržati i ohrabriti vas. Što god se nadate postići, bolje vam je raditi s timom nego pokušati to učiniti sami. Iskustvo i doprinos sudionika mogu neizmjerno pridonijeti uspjehu vašeg projekta.

Osim toga, s novim mjesecom u vašoj zoni odnosa u srijedu, ovo je dobro vrijeme da razmislite o suradnji s drugom osobom ili grupom. Ako ste spremni preuzeti novi izazov sa svojim partnerom ili nadograditi novu ljubav, ovo je najbolje vrijeme za to. Sredinom tjedan biti ćete vidno produktivniji. A postoji i manja vjerojatnost da se nešto loše dogodi. Napokon, susret tijekom vikenda mogao bi se pokazati vrlo zanimljivim.

RIBE

S vrlo pozitivnim poravnanjem koje se pojavljuje u vašem sektoru rada i životnom stilu, sljedećih tjedana misliti ćete samo o napredovanju. Ovo nije vrijeme da budete skromni, nego da se izdvojite iz gomile i pokažete svoje prirodne vještine i talente na najbolji mogući način. Budući da je ovo i vaša wellness zona, možda ćete se posebno ponositi svojim izgledom. To se može postići povećanjem razine vježbanja i možda gubitkom nekoliko kilograma.

Mladi mjesec u ovoj zoni je vrlo pozitivan i može pokrenuti novu fazu vašeg osobnog razvoja i vašu odlučnost da budete što zdraviji. To znači usvajanje novih navika i odbacivanje onih koje vam štete. A uz živahni Merkur koji se ovaj tjedan kreće naprijed nakon retrogradne faze, možda ćete otkriti da romantična veza koja se činila kao da zastaje počinje pokazivati znakove kretanja.

Title image by: Be Water from Pixabay

Komentari