5 horoskopskih znakova koji su najgori vozači

244

Ako je vjerovati horoskopu, razlog zbog kojeg se neki ljudi smatraju lošim vozačima leži u mjesecu njihova rođenja, odnosno u znaku u kojem su se rodili, a ovih pet horoskopskih znakova upravo se smatra onima koji su najgori za volanom, piše Your Tango.

Ovan

Vladajući planet ovog znaka je Mars, zbog čega su oni eksplozivne naravi pa im ne treba puno da se iživciraju u prometu. Tvrdoglavi su i lako gube kontrolu, a vole i brzo voziti pa vožnja s njima i nije najugodnija.

Bik

Bikovi se vole natjecati pa će često nagaziti na gas ako vide da ih je netko pretekao. Teritorijalni su pa će se tvrdoglavo držati svoje trake, ali će ipak paziti da ne dođe do nesreće jer im je njihova imovina, u ovom slučaju automobil, važnija od dokazivanja.

Strijelac

Strijelci su smatraju jako opasnim vozačima jer im je teško zadržati pozornost te im oči često bježe s ceste. Pažnju im može odvući sve, od mačke do oblaka na nebu.

Ribe

Kao i Strijelci, i Ribe teško ostaju fokusirane na vožnju. Jako su emocionalne pa će burno reagirati na svaku sitnicu u prometu, što im može stvoriti stres, zbog čega im postane teško slijediti prometna pravila.

Vodenjak

Vodenjaci prometna pravila poštuju samo kada baš moraju, ali kada znaju da ih nitko ne gleda, nije im problem skrenuti u jednosmjernu ulicu ili proći kroz crveno na semaforu.

Komentari