5 horoskopskih znakova koji si savršeno odgovaraju u vezi

Donosimo 5 najboljih ljubavnih kombinacija između horoskopskih znakova. Provjerite jeste li vi i vaš partner/ica među njima

1038

Možemo se složiti kako često postoji onaj X faktor zbog kojeg nas privlači neka osoba. Svakako, riječ je o samo prvom trenutku, za dulje, uspješne veze potreban je neprestani trud, strpljenje, uvažavanje, ali i razumijevanje oba partnera. Međutim, ponekad se između dvije osobe pojavi kemija koju ne možete ignorirati. U nastavku pročitajte između kojih horoskopskih znakova postoji najveća privlačnost.

OVAN I VODENJAK

Dva posve divlja i luda znaka koji savršeno funkcioniraju zajedno. Zašto se tako dobro nadopunjuju? Oba su znaka ludo avanturistična i uvijek spremna na izazove u sobi, ali i izvan nje. Uživaju u svakoj novoj pustolovini ili stvarima koje po prvi put rade, što osigurava dobar provod. Dok se drugi parovi brzo umore jedni od drugih, Ovan i Vodenjak ostaju čvrsto zajedno i uvijek uživaju ​​u međusobnom društvu. Međutim, to ne znači da nisu i nezavisni, oboje su svjesni važnosti provođenja vremena kao individue. Vrijeme koje provedu odvojeno, ova dva znaka još više čini povezanima i jača njihovu vezu.

BIK I RAK

Ovi horoskopski znakovi odlično funkcioniraju u paru, međusobno se ozbiljno shvaćaju. Drže prisnu vezu, fizički i emocionalno, što ih čini savršenom kombinacijom. Međusobno se razumiju, vjeruju i dijele sve tajne. Često zbog svega nabrojenog  znaju što će partner/ica učiniti i prije nego li to zaista učini te su u stanju osjetiti promjene raspoloženja i pomoći u rješavanju istih.

LAV I STRIJELAC

Strast kod ovih znakova vodilja je njihova uspjeha u vezi. Oboje uživaju u životu  i ljubavi do krajnjih granica. Strastveni su u onome što žele od života i iznimno ohrabrujuće djeluju jedno prema drugom, kako bi postigli bilo koji cilj ili san. Imaju duboko razumijevanje za druge osobe, što im pomaže u asimilaciji u društvu. Lav i Strijelac u kombinaciji su toliko zabavni, da svatko poželi biti u njihovu društvu, a njihova strast za životom, ljubavlju i međusobno je nevjerojatno opojna.

VAGA I BLIZANAC

Veza između Vage i Blizanca veoma je intelektualna i duhovna. Riječ je o dva znaka koja se nalaze u elementu zraka u dubokoj mentalnoj stimulaciji. Oboje si međusobno pružaju veliko razumijevanje i zahvalnost. Ovi znakovi ne podcjenjuju moć sklada i uživaju u održavanju mira unutar njihovog odnosa nudeći prijateljstvo, znanje i razumijevanje, kako bi pomogli oblikovati njihov odnos, a ne ulaze u argument koji nikada neće završiti.

RIBA I ŠKORPION

Vodena kombinacija Ribe i Škorpiona prepuna je dubokih i intenzivnih osjećaja, koja čine sam korijen njihove ljubavi. Takvi osjećaji partnerima mogu osigurati stabilnost i čvrstinu njihovog međusobnog slaganja u vezi. Za njih je svojstveno da su duboko emotivni, senzualni i u mnogim životnim situacijama često dopuštaju osjećajima upravljanje njihovim postupcima. Kada se Škorpion i Riba zavole, njihovi snažni pozitivni osjećaji predstavljaju neraskidive niti, koje ih drže skupa i čine jakim u bilo kojoj životnoj situaciji.

Komentari