Veliki godišnji horoskop – Jarac, Vodenjak, Ribe

587

2018. sveukupno nije bila pozitivna godina gledamo li horoskopska predviđanja, međutim 2019. šalje pozitivne vibracije i daje priliku svim znakovima. Zbog Jupitera u svom znaku Strijelcu, zaista s puno vjere i optimizma možemo očekivati odvijanje ove godine. U prva tri mjeseca mogu se očekivati problemi koje će praviti kretnje Urana i Plutona. Proces promjena u privatnom i poslovnom životu počet će već u prvim tjednima.

Ljubav
Zbog dobrog položaja Jupitera prema znaku Lava koji je polje ljubavi, bit će nam olakšan pronalazak srodne duše ili ako već imate partnera, očekujte odličan period odnosa. Optimizam će zračiti cijelom godinom i upravo u takvom ozračju sve probleme uz malo volje, moći ćete vrlo lako riješiti.

Posao
Na poslovnom planu vlada Saturn koji se također nalazi u svom sjedištu, znaku Jarca. Osim Jarcu, ovaj položaj odgovarat će Biku, Lavu, Škorpionu i Ribama. Naravno, potrebno je biti ustrajan u željama i ne posustati pred poteškoćama koje vam se nađu na putu, a karakteristične su za zaštitni znak Jarca.

Zdravlje
Na zdravlje naročito trebaju pripaziti Jarci, a promjena načina života koji uključuje konzumiranje kvalitetnije prehrane i povećanje opsega aktivnosti, preporučuje se i ostalim znakovima horoskopa.


JARAC

Ljubav
Na polju ljubavi stiže stabilno vrijeme, bit ćete veliki oslonac voljenoj osobi što će ona veoma cijeniti. Ako ste sami, vrlo vjerojatno je razvijanje ljubavne veze upravo iz razloga što ćete biti veliki oslonac toj osobi. Mogli biste osjetiti nagle porive za romantikom. Očekuje vas vrlo ugodno razdoblje, a svako iznenađenje bit će u konačnici pozitivno.

Posao
Ovo je godina za vas! Potrudit ćete se ostvariti sve svoje snove i rezultati neće izostajati. Radit ćete predano i disciplinirano, ponekad i više nego što bi trebali, ali računajte da će vam se sve to itekako isplatiti. Vaš autoritet će porasti, a kroz cijelu godinu pratit će vas izvrsna intuicija.

Zdravlje
Ponekad ćete biti zaista jako ozbiljni, razvedrite se i opustite uz omiljene serije ili filmove. Istina je da je sve bitno, no vježbajte opuštanje i otpuštanje od svega. Tako ćete učinkovitije puniti baterije i hraniti dušu, najbolje onim što volite.


VODENJAK

Ljubav
Nakon što ste radili nekoliko godina uopće na poimanju onoga što želite u vezi, sada ste napokon sigurni, znate što želite i krećete ravno prema ostvarenju svojih zacrtanih želja. Nekako ćete se bolje osjećati, lakše ćete podnositi sitne trzavice u vezi. Oni koji su sami, rado će vrijeme provoditi s prijateljima i društvom, pa nije isključeno da otuda krene i neka nježna priča. Odlično ćete se provoditi i istinski ćete uživati u druženju.

Posao
Posao vam neće biti u prvom planu, više ćete se skoncentrirati na duboke spoznaje prošlosti i vlastitu intuiciju u procjenjivanju budućnosti. Moguće je da ćete donijeti neke naizgled nagle odluke, ali dobro promišljene, koje će vam pomoći ostvariti zacrtane ciljeve.

Zdravlje
Borit ćete se sa čestim nesanicama, ali ne očajavajte, nesanicu možete izbjeći laganom večernjom šetnjom na svježem zraku. Potrudite se uvesti neke metode opuštanja za cijelo tijelo poput lagane rekreacije, meditacije ili opuštajuće kupke uz laganu tihu opuštajuću glazbu.

Ljubav
Ovo je godina vaših ostvarenja. Kako bi ostvarili višestruke pozitivne učinke, potrudite se održavati povezanost s bližnjim i daljnjim kontaktima. Ako zapadnete u ljubavnu krizu, obratite se bližnjim osobama, njihov savjet bit će vam od velike pomoći. Vaš ljubavni život ove će se godine razvijati na sve zreliji i pametniji način, a bit će prostora i za vaše ludosti.

Posao
Dobar razmještaj planeta donijet će vam dvije velike prilike za napredovanje u poslu, potrudite se kvalitetno ih iskoristiti. Pripazite na poslovne ponude za koje vam intuicija izdaje crveni alarm.

Zdravlje
Budite umjereniji u jelu i piću. Klonite se nepotrebnih međuobroka, koji bude samo još veću glad u vama. Rekreirajte se na svježem zraku i pijete redovito čajeve za probleme koji su vam dugotrajniji.

Komentari