Hoće il ovaj gadget postati novi fidget spinner?

281

PopSocket je mala plastična napravica koja se lijepi na pozadinu vašeg smartphonea. Napravljen je od 3 dijela: ukrasnog diska, fleksibilnog dijela (poput harmonike) i kružne baze koja se vakuumom lijepi na telefon. Iako nije ništa slično fidget spinneru, rastuća popularnost PopSocketa mogla bi biti the next big thing.

Što točno rade?

PopSocket vam navodno daje sigurnije držanje telefona, pogotovo kod uređaja s velikim ekranima (ili korisnika s malim rukama) i tako smanjuje onaj najgori strah smartphone korisnika, pad i razbijeni ekran.  Recimo, dobro vrijeme za korištenje PopSocketa bilo bi dok se probijate kroz gužvu i pišete poruke (iako je možda bolje da gledate kud hodate), ili dok se selfate u kupaoni koja na podu ima samo pločice, ili snimate ljuti protestni video na novu pjesmu Taylor Swift.

Možete ih koristiti i za namještanje mobitela dok gledate video, ili oko njega smotati slušalice (što nam se čini kao najkorisnija funkcija J ). Osim svega ovog  još su jedan korak u personalizaciji mobitela .

Možete ih nabaviti preko Ebay-a i Amazona, a ne sumnjamo da će brzo stići u trgovine kod nas. Online su trenutno dostupni po cijenama od 10 do 15 američkih dolara.

Komentari