HIPHIPHOORAY!!! Britanci razgaljeni rođenjem kraljevske bebe, nagađa se da je Meghan ipak rodila u bolnici

101
Foto/Instagram

I dok je cijela Britanija u napetosti odbrojavala do rođenja kraljevske bebe Meghan je u pratnji princa Harrya, prema pisanju britanskih medija, navodno u nedjelju popodne ipak prebačena u čuvenu bolnicu Portland gdje je rodila sina.

Radostan trenutak dogodio se u ponedjeljak ujutro, u 05,26 sati. Mehgan Markle rodila je dječačića teškog 3,200 grama. Uz nju je cijelo vrijeme bio i princ Harry. “HIPHIPHOORAY!!!!!!”, klicala je cijela Britanija.

Oduševljen je novom ulogom, a u obraćanju javnosti nije skrivao emocije. Izrazio je divljenje svojoj supruzi kazavši kako se osjeća kao da je na mjesecu. Službene potvrde je li Meghan Markle rodila u bolnici nema, sve je obavijeno velom tajne baš kako je to ovaj kraljevski par otpočetka i želio. Unatoč uvriježenoj kraljevskoj tradiciji, kraljevski par neće s djetetom neće pozirati pred fotoreporterima i obožavateljima.

Je li Meghan rodila u bolnici Portland ili kod kuće u Frogmore Cottageu nije do kraja otkriveno, a dodatno zbunjuje i objava kraljevske obitelji na Twitteru.

Majka vojvotkinje, Doria Ragland, koja je presretna zbog dolaska svog prvog unuka na svijet, trenutno se nalazi u Frogmore Cottageu s Njezinim veličanstvom“,  stoji u objavi.

Meghan Markel od početka vješto izmiče kraljevskom protokolu, i prije tajnovitog poroda javnost se zabavljala nagađanjima kako će odgajati svoje prvo dijete. Meghan je poznata kao pobornica zdravog načina života, liberalna je i ne želi slijepo slijediti kraljevsku tradiciju, u čemu je podržava i princ Harry. Tako se već naveliko govori kako će dijete odgajati kao vegana i rodno neutralnu osobu. U odgoju djeteta pomagat će joj majka Doria, daleko od dadilja.

Komentari