Hakirano računalo fotografa Meghan i Harryja, privatne fotografije našle se na društvenim mrežama

17

Računalo fotografa Alexija Lubomirskog, koji je snimao Meghanino i Harryjevo vjenčanje i zaruke hakirano je te su procurile njihove fotografije na Instagramu i Twitteru. 

Kad su primijetili da im je sigurnost ugrožena, službenici kraljevske obitelji poduzeli su sigurnosne mjere kako bi uklonili fotografije.

U nekoliko dana društvenim mrežama su se počele širiti crno-bijele fotografije s vjenčanja s oznakom “preview.” Ne zna se tko stoji iza hakiranja.

Lubomirski je surađivao s Meghan i Harryjom i 2017. godine na njihovim zarukama. Iz Buckinghamske palače, kao i Lubomirskov agent nisu htjeli komentirati slučaj.

Meghan i Harry vjenčali su se u svibnju prošle godine. Poslije vjenčanja Lubomirski je rekao da mu je taj angažman obilježio karijeru i život. 

Slike su se pojavile kad se Meghan pojavila u javnosti prvi put nakon rođenja sina Archija. Ipak sinčića nije povela sa sobom na proslavu rođendana kraljice Elizabete, koja se tradicionalno održava druge subote u lipnju. Kraljica je 21. travnja napunila 93 godine.

 

Komentari