Guccijeva reklama podijelila mišljenja oko zubi modela, a nitko ne obraća pažnju na ruž

25

Guccijeva nova reklama za ruž podigla je burne reakcije. Naime, glavni model je pjevačica Dani Miller, i inače poznata po otkačenosti. Kao što se pojavila u javnosti naglašavajući neobrijane pazuhe, sada pokazuje nesavršene zube iza usana namazanih ružem iz Guccijeve nove kolekcije. Takva neočekivana reklama podigla je na noge pratitelje Guccijevog branda.

Mišljenja u vezi sa zubima na reklami su podijeljena. Dok neki ističu prirodnost u tome, drugi je osuđuju zbog neukusnosti. Detaljan prizor Daninih zubi, kako kažu komentari, izaziva gađenje. Na takav komentar slijedila je rasprava na društvenim mrežama , a jedna je korisnica istaknula da oni koji to kažu očito nisu osjetili kako je preživljavati s toliko malo novca da si ne možeš priuštiti nove zube.

Zanimljivo je kako se komentari na reklamu uglavnom odnose na zube, dok reklama upućuje na novi ruž u Guccijevoj kolekciji.

 

Svidjela se reklama potencijalnim kupcima ili ne, zasigurno je privukla svačiju pažnju, čime je Gucci uspio u svojem cilju. Reklama pod kreativnom palicom Alessandra Michelea još će dugo biti zapamćena.

 

Komentari