Grčka je smanjila troškove letova za turiste. Znamo gdje se ide ovog ljeta!

72

Nakon covida-19 koji je uzburkao i prevrnuo cijeli svijet svima su nam potrebne dobre vijesti, kao što je ova. Da, Grčka je smanjila troškove letova za turiste! Vrijeme je da skupite ekipu ili svoje voljene i uputite se na hit destinaciju ovog ljeta.

Kako bi se održao turizam i spriječila nova ekonomska kriza, većina zemalja odlučila se osmisliti kako privući turiste da baš oni odaberu njihove destinacije u kojima će provesti svoj godišnji odmor ove godine.

greece

Grčka je jedna od zemalja u kojoj se broj zaraženih znatno smanjio pa se otvaraju turistima. Stoga, idealna je ovo i idilična europska država koja je odlučila putnicima dati mali bonus ako se odluče uputiti prema grčkim obalama. Smanjit će se PDV na sve vrste prijevoza s 24 na 13 posto, a to ujedno znači i da će letovi u zemlju, autobusi i vlakovi biti puno jeftiniji!

Atena, otok Zakynthos i poznati raj na zemlji, Santorini, samo su neki od božanstvenih destinacija, ali i razloga zbog kojih biste trebali već sada krenuti s pakiranjem svojih kofera. Ovog ljeta ide se u Grčku!

Komentari