Glumica Olivia Colman otkrila je li princ William fan serije ”The Crown”

48
Facebook: The Crown

Olivia Colman je ovogodišnja dobitnica nagrade Oscar za najbolju glavnu žensku ulogu u filmu The Favourite u kojem je tumačila kraljicu Anne, a očito se specijalizirala za kraljevske uloge jer će u trećoj sezoni popularne serije The Crown preuzeti od mlađe kolegice, Claire Foy, ulogu kraljice Elizabete II.

Prošli je tjedan Colman gostovala u popularnom Graham Norton Show-u kako bi promovirala novu sezonu spomenute serije.

Jedno od najzbudljivijih pitanja postavljenih engleskoj glumici, na koje su brojni obožavatelji već dugo čekali odgovor, glasilo je zna li možda gleda li netko od kraljevske obitelji seriju čija se radnja vrti oko njih samih.

Olivia Colman odgovorila je da se nedavno zatekla na večeri s princem Williamom koji joj je prišao i pitao ju na čemu trenutno radi, pa zastao i prokomentirao – ”Zapravo, nema veze, znam na čemu radite.”

Iako je bio vrlo drag i ljubazan, na dodatno Colmaničino pitanje gleda li možda ipak seriju, princ William je odgovorio odlučnim – ne.

S obzirom na to da serija radnjom ipak zadire u privatnost kraljevske obitelji, a znamo kako se prinčevi William i Harry osjećaju u vezi toga s obzirom na način na koji je poginula njihova majka, princeza Diana, taj odgovor zapravo pretjerano ne iznenađuje.

No, to neće spriječiti obožavatelje serije i kraljevske obitelji da uskoro provjere koliko se uspješno Olivia Colman snašla u ulozi dugovječne engleske vladarice.

Komentari