Glumci među kojima vlada najbolja kemija prema njihovim horoskopskim znakovima

138
ljubav

Kako se svečana dodjela Oscara brzo približava, vrijeme je da se osvrnemo i ocijenimo najpopularnije filmove koji su debitirali 2023. godine.

Kako ne postoji kategorija za najbolju kemiju među glumcima, stručnjaci u Psychic Worldu sakupili su popis najpopularnijih romantičnih filmova prošle godine i udružili se sa slavnom vidovnjakinjom i astrologinjom, Inbaal Honigman, kako bi otkrili glumce među kojima je najbolja kemija, na temelju njihovih horoskopskih znakova.

Glumci s najboljom kemijom

1. Which Brings Me to You (2023)

Lucy Hale i Nat Wolff | 100% kompatibilni

Blizanci – Strijelac

Nakon susreta na vjenčanju zajedničkog prijatelja, Jane (Lucy Hale) i Will (Nat Wolff) provode sate pričajući jedno drugom svoje najsramotnije trenutke, pokušavajući shvatiti može li njihova veza postati nešto više. Inbaal komentira:

“Blizanci i Strijelci su zabavna i koketna kombinacija. Oboje su promjenjivi znakovi, što znači da oboje uživaju biti u pokretu, upoznavati nove ljude i učiti nove stvari. Na zodijačkom kotaču udaljeni su točno šest mjeseci, što znači da su polarne suprotnosti – ovo je prekrasan primjer kompatibilnosti, jer se suprotnosti privlače. I Blizanci i Strijelci vole se smijati i imaju beskrajne količine energije. Previše su kaotični za druge, ali jedno s drugim su savršeno nesavršen par. Oni će prvi stići na svaku zabavu i posljednji otići kući.”

2. Saltburn (2023)

Jacob Elordi i Barry Keoghan | 95% kompatibilni

Rak – Vaga

Kontroverzni film fokusiran je na život studenta Oxfordskog sveučilišta kojeg privlači svijet njegovog kolege iz razreda aristokrata, koji se ispostavlja prilično ekscentričnim.

“Rak i Vaga čine miran i duhovan par. Oboje su dobrodušni znakovi, koji vole brinuti o drugima i rijetko sebe stavljaju na prvo mjesto. Rak je obiteljski nastrojen i uživa u tome da svi budu nahranjeni i napojeni. Vaga je mirotvorac i osigurava da je njihovo okruženje mirno i da se svi slažu. Dijele ljubav prema darivanju i kada budu radili zajedno, oni će biti ti koji će naručiti pizzu za sve na kasnom snimanju i sastaviti novu dobrotvornu akciju prije nego što projekt bude gotov.”

3. Barbie (2023.)

Margot Robbie i Ryan Gosling | 85% kompatibilni

Rak – Škorpion

Film Barbie, nominiran za Oscara, s Margot Robbie kao Barbie i Ryanom Goslingom kao Kenom, bio je jedan od filmova o kojima se najviše pričalo 2023. godine.

“Rak i Škorpion su vodeni znakovi, što znači da dijele neke važne osobine. Oba osjetljiva, emocionalna, predana i brižna, vodeni znakovi su sve o osjećajima. Rak je otvoreniji i miroljubiviji, Škorpion je tajanstveniji i tjeskobniji, pa nisu identični. Ali slični su i dobro funkcioniraju zajedno. U osobnom odnosu, njih dvoje će se vidjeti oči u oči. U radnom prijateljstvu prigrlit će stil rada jedan drugoga.

4.  Love Again (2023.)

Priyanka Chopra i Sam Heughan | 75% kompatibilni

Rak – Bik

Nakon gubitka zaručnika, mlada žena (Priyanka Chopra) počinje slati poruke na njegov stari broj u pokušaju da prebrodi bol i uspostavi vezu s novim vlasnikom broja (Sam Heughan).

“I Rak i Bik vole svoju udobnost. Ova dva znaka su gurmani i vole se osjećati ugodno i toplo. Cijene okruženje koje ih podržava i ne smeta im biti sami. I Rak i Bik imaju tiho povjerenje u njih, što je rijetkost, posebno u show-biznisu. Lako je zamisliti da ta dva znaka započnu istinsko prijateljstvo bez drame. Tiho razgovarajući uz vruću čokoladu s vrhnjem, Rak i Bik stvaraju snažnu vezu zrelog prihvaćanja.”

5= Maybe I Do (2023.)

Emma Roberts i Luke Bracey | 70% kompatibilni

Vodenjak – Bik

Kada Michelle (Emma Roberts) i Allen (Luke Bracey) odluče pozvati svoje roditelje da se upoznaju, par brzo otkriva da se njihovi roditelji već prilično dobro poznaju.

Vodenjak i Bik čine vrlo zanimljivo partnerstvo, budući da su dva najpovučenija znaka zodijaka. Oba znaka pokazuju vanjsku smirenost, koju podupire unutarnji mir. Bik je vrlo stabilan znak koji se ne uzrujava lako. Tolerantni su i prihvaćaju svačije hirove te imaju suptilan, tih smisao za humor. Vodenjak je nesebičan znak, koji potrebe drugih stavlja ispred svojih. Oni su nepokolebljivi i učinit će sve što je potrebno da prođu kroz život bez ikakvog uzrujavanja. Ovaj par zajedno može stvoriti nježnu vezu povjerenja i poštovanja.”

5= Love at First Sight (2023)

Haley Lu Richardson i Ben Hardy | 70% kompatibilni

Ribe – Jarac

Hadley (Haley Lu Richardson) i Oliver (Ben Hardy) upoznaju se na letu iz New Yorka za London i odmah se privuku jedno drugo, da bi na kraju bili razdvojeni na carini s mogućnošću da se više nikada ne sretnu.

“Ribe i Jarac vrlo su zreli znakovi, ali na vrlo različite načine. Zrelost Jarca je praktična i ozbiljna. Vrijedno rade i štede novčiće, uvijek spremni za crne dane. Zrelost Riba je emocionalno mudra. Cijene svoje najbliže i najdraže i grade život oko ljudi, a ne imovine. Kao prijatelji, bore se da razumiju jedno drugo, budući da su im sustavi vrijednosti dijametralno suprotni. Ali ako su oboje odrasli, znaju se potruditi upoznati jedno drugo.”

7. Your Place or Mine  (2023.)

Reese Witherspoon i Ashton Kutcher | 65% kompatibilni

Ovan – Vodenjak

Dvoje dugogodišnjih najboljih prijatelja, Debbie (Reese Witherspoon) i Peter (Ashton Kutcher), koji žive na suprotnim stranama SAD-a, odluče zamijeniti kuće na tjedan dana i na kraju ostvare ono što su oduvijek željeli.

“Ovan i Vodenjak imaju jednu zanimljivu zajedničku osobinu – obojica su vukovi samotnjaci. Ovnovi vole biti okruženi ljudima, ali im zapravo ne smeta tko su ti ljudi. Skaču od zabave do zabave, plutaju od produkcije do produkcije, sklapaju najbolja prijateljstva s onima oko sebe i onda nastavljaju dalje. Brzo se povezuje s ljudima i brzo ih prevladavaju. Vodenjaci su sretni sami ili u društvu, mogu se sprijateljiti s bilo kim, ali njihovi prijatelji za cijeli život su oni koje poznaju još iz škole. Ne osjećaju se usamljeno, jer cijene vlastiti mir i društvo. Kao takvi, Ovan i Vodenjak će dijeliti sjajnu vezu tijekom snimanja, stvarajući lako i odano prijateljstvo, ali će im biti jednako ugodno kada dođe vrijeme za rastanak.”

Glumci s najgorom kemijom

1. Maestro (2023.)

Carey Mulligan i Bradley Cooper | 20% kompatibilni

Blizanci – Jarac

Maestro, romantični mjuzikl nominiran za Oscara, govori o ljubavnoj priči američkog skladatelja Leonarda Bernsteina (Bradley Cooper) i glumice Felicije Montealegre Cohn Bernstein (Carey Mulligan).

“Kemija između Blizanca i Jarca nije prirodna, ni kao kolega s posla, ni u privatnom životu. Blizanci dolaze na ovaj svijet kako bi se dobro zabavili. Vole biti okruženi ljudima i dijeliti svoju priču s drugima. Druželjubivi su. Jarac voli marljivo raditi i napredovati u ljestvici. Pouzdani su i ozbiljni i ne cijene petljanje. Blizanci mogu smatrati Jarca pretjerano ozbiljnim, dok Jarac vidi Blizance kao super kaotične.”

2. Past Lives (2023.)

Greta Lee i Teo Yoo | 35% kompatibilni

Ribe – Ovan

Prateći živote dvoje prijatelja iz djetinjstva, koje igraju glumci Greta Lee i Teo Yoo, tijekom dvadeset godina, film Past lives dobio je i nominaciju za Oscara.

“Ribe i Ovan vrlo su zanimljiva kombinacija, jer se Ovan smatra prvim znakom zodijaka – mladolik i zabavan, razigran i djetinjast. Dok je Riba posljednji znak kotača – majčinski i brižan, intuitivan i mudar. Ovaj par znakova svi vole, ali iz vrlo različitih razloga. Kad je riječ o zajedničkom druženju njih dvoje, Ovan bi to želio pretvoriti u zabavu, dok bi Ribe više voljele mirnu večer. Njihova početna privlačnost postoji jer se suprotnosti privlače, ali ubrzo će se umoriti od međusobnih razlika.

3. Anyone but You (2023.)

Sydney Sweeney i Glen Powell | 45% kompatibilni

Djevica – Vaga

U ovoj hit romantičnoj komediji glume Sydney Sweeney i Glen Powell čiji se likovi u početku ne vole, ali moraju zadržati ugled pretvarajući se da su idealan par.

Dva uzastopna znaka, kao što su Djevica i Vaga, dijele zanimljivu kompatibilnost, poput odnosa roditelj-dijete. Raniji znak, u ovom slučaju Djevica, poprimit će mlađi izgled, a kasniji znak, ovdje Vaga, bit će zreliji. Odrasli znak zaštitit će mlađi znak i pomoći mu da shvati stvari. Roditelj će poučavati i voditi, a dijete će pratiti i učiti. U ovom slučaju, Djevica razvija aspirativni način povezivanja s Vagom i pokušava ih oponašati. Kemija stvara jaku vezu, ali prijateljstvo može biti jednostrano.”

Komentari