Glumac sa zamršenim obiteljskim odnosima: nakon smrti članova obitelji saznao istinu

66
FOTO: Flickr

Proslavio se u filmovima “Let iznad kukavičjeg gnijezda”, “Vještice iz Eastwicka”, “Isijavanja”, a 12 je puta nominiran za Oscara, čime je postao muški glumac s najviše nominacija. Jack Nicholson osim uzbudljivog glumačkog ima i zanimljiv privatni život.

Popularnog glumca prati nestvarna priča. Cijeli je život živio u uvjerenju da mu je majka sestra, a baka majka. Istinu je saznao tek nakon njihovih smrti.

Njegova je majka bila plesačica u noćnom klubu, a udala se za navodnog Nicholsonovog oca, koji je, ispostavilo se, već bio oženjen. Još je k tome Jacka rodila sa 17 godina, stoga su njezini roditelji odlučili uzeti dijete kao svoje.

Tako je nastala obiteljska priča u čijem je uvjerenju glumac živio gotovo cijeli život. Istina se pojavila 1974. godine, a o tome je pisao i  časopis Time. Jack Nicholson istinu je podnio hrabro.

Legendarni glumac samo se jednom ženio, no obilježile su ga mnoge veze, iz kojih se je rodilo petero djece. Jack Nicholson tako je javnosti poznat kao neodoljiv šarmer sa zamršenim obiteljskim odnosima.

Komentari