Fotografija vatrogasca koji čita knjigu djevojčici nakon automobilske nesreće zagrijao je srca na internetu

103

Fotografija koju je snimio slučajni prolaznik u Montani zabilježila je dirljivu scenu vatrogasca koji čita knjigu djevojčici na ulici, odvraćajući joj misli od automobilske nesreće njezine obitelji.

Vatrogasna služba Billingsa pozvana je na mjesto nesreće unatrag mjesec dana. Dok su ekipe i roditelji djevojčice bili zauzeti šleperima i policijskim izvješćima, vatrogasac Ryan Benton izvadio je knjigu iz njihovog vatrogasnog vozila i počeo joj čitati na pločniku.

“To joj je omogućilo da se smiri i omogućilo je roditeljima da se usredotoče na vraćanje osjećaja normalnosti nakon traumatičnog događaja poput nesreće”, rekao je glasnogovornik vatrogasne službe. “Najslađa stvar ikad!” napisala je Allie Marie Schmalz na Facebooku kada je objavila svoju fotografiju 26-godišnjeg vatrogasca.

Nakon izvješća, saznali smo da vatrogasci Billingsa uvijek nose torbe s knjigama koje daju djeci u traumatskim situacijama. Torbe sadrže plišanu životinju, knjigu o vatrogascima i druge knjige koje mogu smiriti um malog djeteta.

“Prije nekoliko godina doživjeli smo da su vatrogasci mojoj djeci davali plišane životinje nakon požara. Moje cure to pamte više od vatre. To je definitivno bilo nešto na čemu ćemo uvijek biti zahvalni!”, poručila je još jedna žena koja se našla u sličnoj situaciji.

Izvor: Good News Network

L.B.

Komentari