Ella Dvornik se udala, mama Danijela:”…neka su to oni obavili bez stresa i na svoj način…”

377

Ella Dvornik (27)  i i Charles Pearce (42) svoju su petogodišnju vezu zaključili brakom u Las Vegasu. Ella s Charlesom ima jednogodišnju kćerkicu Balie Dee.

Prije 5 godina kad smo se tek upoznali, Charles me htio odvesti u Vegas da me oženi, ali ja nisam imala vizu. Ali sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj, nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine otkad smo zaručeni pokušavali smo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako, jako teško! Pa smo napravili ono što nabolje radimo, napravili smo to, kako bi Frank rekao, ‘na naš način’. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! TEK VJENČANI! Gorila! P.S. Balie, volimo te (sad si službena)“, objavila je Ella na Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju.

Evo što je na sve rekla mama Danijela Dvornik.

Uz sliku s vjenčanja na Instagramu je objavila: “Kažu da” ono što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu😁’… Neka su oni to obavili bez stresa i na svoj način…. Oduševljena sam haljinom koja je totalno drugačija, oduvijek je htjela neki barokni model. Noćas sam se probudila u 02 h i pratila vjenčanje on line“, napisala je Danijela.

 

daniela i ela dvornik
Danijela i Ella Dvornik

Dirljiva je Ellina poruka tati Dinu.

Jedino je falio tata da me odvede do oltara, al je u srcu uvijek i zauvijek. Tata ako gledaš ❤️❤️❤️ sve je ok 💓 imam muža koji me čuva i voli. Fališ nam puno puno. I sretan rođendan mojoj najdivnijoj mami, tvojoj ženi. Ljubav se zove imenom tvojim i našim…”, objavila je Ella na Instagramu.

Komentari