Drugačije, šarmantno i sto posto domaće – Croatia in a Box!

175
Croatia-Box-novi-ducan (3)

U potrazi ste za poklonom, drugačijim, originalnim ili ste pak poželjeli sebe darivati nečim posebnim.

Ako ste u takvom filmu onda je prava adresa Croatia in a Box na adresi Grivica 6A u Rijeci. Nije riječ o trgovini nalik ostalima, već svojevrsnom showroomu u kojem se priča hrvatska priča, u ponudi su izvorni hrvatski proizvodi, predmeti i odjeća s potpisom hrvatskih dizajnera, a posebno oduševljava što vas za svakog obilaska Croatie in a Box čeka iznenađenje, neki novi proizvod, ukrasni predmet, nakit, dizajnirana odjeća, pa čak i pokoji komad namještaja, pretežito izrađen od oraha. Uočili smo impozantne lampe, ukrasne stolce.

Croatia in a Box – trgovina koju Riječani obožavaju

Ponuda nije konstantno ista, uvijek se nešto mijenja, ako nešto ide slabije, mijenjamo drugim proizvodom. Stalno istražujemo, kada primjetimo da je došlo do zasićenja predmetima u ponudi, mičemo ih i tražimo nešto novo“, kazala nam je vlasnica Sanja Milardović Lazinica koja je u ovu lijepu priču krenula zajedno sa suprugom. Prisjetila se oduševljena Riječana kada je prije godinu i pol Croatia in a Box otvorena.

U Croatia in a Box rado se vraćaju oni koji žele biti drugačiji od drugih

Najviše nam dolaze domaći kupci što nas posebno veseli. Zadovoljni smo jer su naši kupci zadovoljni. Nismo očekivali da će ići tako dobro, osobito je tražena dizajnirana odjeća. Silno je poticajno što naši vjerni kupci vole hrvatski dizajn, hrvatske proizvode koji ravnopravno mogu parirati inozemnima. Vole nas i vraćaju se. Imamo stalne kupce koji kupuju za sebe, a povremeno dolaze i zbog kupovine poklona“, priča nam Sanja Milardović Lazinica i otkriva kako su naši ljudi još uvijek spremniji izdvojiti više novca za poklon nego li za sebe. Uz stalne kupce, ljeti, u Croatia in a Box, očekivano, rado svraćaju turisti.

Trgovina je bila Sanjina ideja, a suprug je osmislio ime baš kao i izvorni proizvod 15 vrsta Croatia in Box kutija u pet veličina. U svakoj od posebno dizajniranih poklon kutija ono je najbolje od Hrvatske, proizvodi malih proizvođača zastupljenih iz  svih naših regija. U ovim kutijama iznenađenja nude se vrhunska ulja, rakije, vina, džemovi, smokvenjaci, cvijet soli, kuleni, kulenove seke…zahvaljujući ovim bogatim okusima i mirisima zapravo putujete Hrvatskom.

I sami nam se proizvođači javljaju, veli Sanja.

Croatia in a Box savršena je mišanca znanja, vještine i predanosti bračnog para Lazinica, Sanje koja je ekonomist i njezina supruga Anatolija, gastroznalca. U Sanjinoj obitelji njeguje se tradicija proizvodnje paškog sira, a Anatolij dolazi iz obitelji skadinskih maslinara.

U Croatie in a Box nikada ne miruju, osluškuju potrebe svojih kupaca, pomiču granice. Dosada su u prodajnom prostoru održali radionice kuharstva, izrade božićnih ukrasa, a u veljača je rezervirana za radionicu keramike. 

Komentari