Donald Trump strahuje da ako će postati vegan, njegove će moždane stanice odumrijeti

15

Donald Trump, bivši predsjednik Amerike, poznat je po svojim zabavnim navikama i uvjerenjima. Evo još jedne. Godine 2019. devetogodišnji dječak izazvao je bivšeg predsjednika da jede vegansku hranu 30 dana. No, Trump je to odbio jer je vjerovao da će mu to “ubiti moždane stanice”.

Stephanie Grisham, bivša tiskovna tajnica Bijele kuće za vrijeme Trumpovog predsjedničkog mandata, otkriva zanimljiv susret u svojoj nedavnoj knjizi. Mladić je počeo javno izazivati ​​bivšeg predsjednika koristeći oglasne panoe za autoceste i TV oglase krajem 2019.

Da je Trump pristao, dječakova dobrotvorna organizacija obećala je donirati milijun dolara veteranima. Grisham je u to vrijeme bila direktor komunikacija. Pitala je Trumpa hoće li razmisliti o prihvaćanju izazova jer on donosi veliku svotu za opće dobro.

Do sada su gotovo svi znali da Donald Trump voli svoje cheeseburgere i odreske, a izazov bi trajao samo 30 dana. Međutim, odgovor bivšeg predsjednika stigao je brzo i s tonom ozbiljnosti. Trump je rekao da veganstvo poremeti kemiju mozga i tijela. I da bi bio osuđen na propast ako izgubi čak i jednu moždanu stanicu.

Izazov je osmislio vegan Evan. Izazov mladog vegana bio je dio kampanje “Učinimo Ameriku opet zdravom”. Zastupao je Million Dollar Vegan, neprofitnu organizaciju. Rok za davanje odgovora bio je 31. prosinca 2019.

Vegan Evan dolazi s Floride u Melbourneu. Postao je vegan kad je imao 5 godina kada je saznao za majčinu odluku da postane veganka. Rekao je majci da ne želi hranu ako se životinje ubijaju. Veganstvo smatra darom. Stoga misli da je to veliki dar za ljude jer ih čini zdravijima i boljima, a štiti i planet i životinje.

Izvor: TruthTheory

L.B.

Komentari