Dolazi novi Kevin: Disney snima remake filma “Sam u kući”

140

Popularni božićni filmski klasik Sam u kući svake se zime ponovno emitira na našim televizijama, no kao da nam nikad ne dosadi. Onima kojima ipak jest dosadio film, no i dalje im se sviđa, obradovat će se vijesti.

Sam u kući (Home Alone) dobit će svoj remakea snimit će ga produkcija Disney, koja će i emitirati film na svojem streaming servisu Disney +.

Osim klasika iz 1990. godine izvršni direktor Disneya Bob Iger najavio je da će se na novom servisu za emitiranje prikazivati i obrade filmova Noć u muzeju (Night At the Museum), Gregov dnevnik (Diary of a Wimpy Kid) i Popust na količinu (Cheaper By the Dozen).

Za sad nema detalja kako će izgledati nova verzija filma Sam u kući i tko će glumiti Kevina. Disney je samo rekao da se nada da će novo izdanje ispuniti „iste standarde i kreativnu disciplinu”.

U pokušaju da postane “servisni div” Disney + emitirat će i franšize Ratova zvijezda (Star Wars) i Marvelove (Marvel) kada se pojave na tržištu. Tako će imati sveukupno više od 7.500 epizoda serija i 400 filmova.

Fanovi filma na društvenim mrežama nisu baš oduševljeni Disneyevim potezom. “Baš kad sam mislio da ništa novo ne mogu saznati, pročitao sam vijest da Disney snima novi Sam u kući.”, “Zašto narušavati klasik?”, bili su komentari na Twitteru.

Komentari