Dobra (auto)ironija? Buduća pravnica Kim Kardashian za Halloween je oduševila kao poznata plavuša s Harvarda

34

Bez obzira na to volite li Kardashiane ili ih mrzite, pobjeći im ne možete. U moru poznatih ličnosti koje su odlučile proslaviti Noć vještica upečatljivim transformacijama i kostimima tako se ponovno istaknula upravo Kim Kardashian.

Ranije ove godine reality zvijezda je objavila da uči za polaganje pravosudnog ispita. Na vijest da bi u budućnosti Kim mogla krenuti stopama oca, Roberta Kardashiana, koji je bio jedan od odvjetnika koji su sudjelovali u obrani O. J. Simpsona, javnost je očekivano burno reagirala.

Jednu od smješnijih reakcija imao je popularni Youtuber Benito Skinner. On je snimio parodiju na poznatu scenu iz filma Plavuša s Harvarda u kojoj se lik Elle Woods prijavljuje za upis na pravni studij tog prestižnog fakulteta:

 

Nije poznato je li Kim upoznata s likom i djelom Benita Skinnera, no ako joj on nije poslužio kao inspiracija, tada se ona očito i sama zna dobro našaliti na vlastiti račun. Naime, za Noć vještica Kim je oduševila brojne obožavatelje i pratitelje kostimiravši se upravo u – Elle Woods! Snimila je čak i vlastitu verziju spomenute kultne scene.

View this post on Instagram

Legally Blonde

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Koja vam je verzija draža?

U svakom slučaju, ne može se poreći da su nas akteri ove anegdote sve skupa podsjetili na jedan vrlo zabavan film.

Komentari