Do vitke linije jednostavnim i zdravim životnim navikama

358
Zdrava Krava

Zdrava Krava, prvi hrvatski portal koji je zajedno sa svojim partnerima pokrenuo akciju zdravog mršavljenja pod nazivom „Mršavimo zajedno“. U prvoj sezoni zajedno su mršavjeli novinar 24sata Boris Rašeta i tajnica Ines Iličić, u drugoj novinar Robert Tomić Zuber i referentica prodaje vozila i dizajnerica nakita Saša Magdić, a u trećoj sezoni voditeljica Karmela Vukov-Colić i studentica Ana Butara.

Karmela Vukov-Colić (42) – poznata TV voditeljica u projekt je ušla s gotovo 88 kilograma, uz želju da skine barem pet, učvrsti cijelo tijelo i smanji celulit. Oduvijek je imala problema s kilogramima i isprobala već “milijun” dijeta, a čini joj se da je zbog “ludovanja hormona” i mršavljenje teže. Stručnjaci Zdrave Krave potaknuli su je da napokon primijeni svoje veliko teoretsko znanje o zdravoj prehrani. Kroz program koji je za nju pripremljen, Karmela je zavoljela vježbanje i u teretanu uvijek dolazi s osmijehom. Smršavjela je i više nego planiranih 5 kg – čak 8 kg i 10 cm u struku! Svjesna je da je tek na početku promjene životnih navika, no njezin cilj – zdrav život – sve je bliže.

Ana Butara (23) – studentica ekonomije imala je 89 kilograma, a višak kilograma stekla je u zadnje tri godine, otkako se odselila od roditelja i počela neuredno jesti te je sasvim zapustila vježbanje. Za sudjelovanje u projektu prijavila se jer joj je bilo dosta tajica i širokih tunika – a željela je smršavjeti 10 do 15 kilograma. U projekt je ušla otvorena na sve prijedloge što je donijelo izvrsne rezultate. Na završnom mjerenju Anini su rezultati oduševili – smršavjela je 12 kg i čak 11 cm u struku! No, što je još važnije, kroz vježbanje, zdravu prehranu i kozmetičke tretmane, Ana se preporodila i prihvatila nove, zdrave navike.

Zdrava Krava osigurala je cijeli stručni tim – nutricioniste, fitness trenere i sportskog psihologa – koji je Karmeli i Ani pomogao da, uz nove zdrave navike, smršave trajno i bez odricanja.

Portal je pokrenula ovu akciju da bi pokazali kako se do vitke linije može doći jednostavnim i zdravim životnim navikama, s tim da je za prve korake prema zdravijem i sretnijem životu ipak važna i podrška stručnjaka.

Komentari