Djevojka koja je upala na utakmicu Lige prvaka otkrila svoj “poslovni plan”

60

Nakon što je s upadom u kupaćem kostimu na teren kad su se igrale finale Lige prvaka zadobila mnoštvo pratitelja, Kinsey Wolanski nimalo ne žali. Dapače, istaknula je da joj je potez donio probitak. Nakon toga, kako kaže, ima još i druge planove kako bi do svoje 30. godine zaradila dovoljno novaca za cijeli život.

Kinsley se broj pratitelja na Instagramu naglo povećao, a onda joj je Instagram uklonio račun. Čini se nakratko jer 22-godišnjakinja opet obara rekorde praćenosti na toj društvenoj mreži. Često je se može vidjeti na slici samu u razgolićenom izdanju, ali i s dečkom, blogerom koji se bavi prankovima. Jednu je šalu odlučio provesti i sa svojom djevojkom, što su izveli pred mnoštvom ljudi na ulici.

 

Iako je vjerna svome dečku, za kojeg se planira udati, Kinsley ne krije da prima mnoštvo poruka obožavatelja. Otkrila je da je nakon upada na utakmicu primila poruke igrača Liverpoola, no nije otkrila njihova imena.

Kinsley se hvalila da su je čak i u policijskoj stanici molili za autogram. Popularnost joj je porasla, što je dio njezinog “poslovnog plana” da s 30 ima dovoljno novaca da više ne radi, no nije otkrila radi li trenutno.

Njezin dečko Vitali Zdorovetsky ponosi se njezinim upadom na utakmicu, što je snimao i podijelio na svojem profilu. Njezini roditelji se nisu čudili što je to učinila jer je poznaju, jedino su osjetili olakšanje što se ipak pojavila barem u kupaćem kostimu.

 

Komentari