Da se srce rastopi! Kći rasplakala oca poklonivši mu medvjedića s glasom njegove pokojne majke

0
medo

Ništa nikada ne može vratiti one koje smo izgubili. Međutim, postoji mnogo kreativnih načina da se njihov duh održi na životu i pruži nježne podsjetnike na njihovu ljubav.

Summer Hammond (@summerhammond) htjela je svom tati pokloniti božićni dar kako bi olakšala gubitak svoje majke, koja je preminula ranije ove godine. Stoga je otišla u Build-A-Bear, tvrtku poznatu po izradi potpuno prilagođenih igračaka.

Njezin vjerojatno nije očekivao da će za Božić dobiti medvjedića. Ali čekalo ga je još veće — i dirljivije — iznenađenje. Video možete pogledati OVDJE.

U svom videu objavljenom na TikToku, Summer nam otkriva svoju malu tajnu: da je u plišanu životinju stavila glas svoje bake. Misleći da je to šala, tata zaigrano otvara kutiju i vadi medvjeđi rodni list i saznaje da se njegov novi prijatelj zove “Milk Biscuit”, što Summer objašnjava da je “interna šala”.

Tata uzima Milk Biscuit, koji miriše na žvaku (još jedan poseban zahtjev), i dobiva upute da pritisne šapu. Sljedeće što čujemo je bakin glas, koji slatko izgovara “Zdravo, dragi”, njezina glavna fraza.

Tatina reakcija je postala viralna. Počinje grliti medvjeda kao da se ponovo pretvorio u dječaka. Kad počne plakati, obitelj mu pruža veliki utješni zagrljaj.

Ljudi koji su vidjeli dirljivi trenutak bili su jednako dirnuti.

Jedna osoba je napisala: “Tvoj tata mora biti dobar čovjek da bi mogao odgojiti tako promišljenu djecu. Bravo oboje”. Čak je i zaposlenik Build-A-Beara komentirao, rekavši: “Kao zaposlenika, ovo me čini tako sretnim. Drago mi je da vam možemo pomoći da stvorite posebne trenutke poput ovog.”

Video ove apsolutno ljupke geste sada je skupio više od 400.000 lajkova. Možemo li, molim vas, napraviti plišane medvjediće za odrasle muškarce?

Izvor: Upworthy

L.B.

Komentari