Cvjećarna Čičak ima novi dodatni prostor, pravi zeleni raj

297
cvjećarnica čičak
Čičak, prepoznatljiv po gusto izloženom šarenom, rezanom i svilenom cvijeću, kao i brojnim zelenim lončanicama, svoj dosadašnji šarmantni prostor proširio je novim salonom cvijeća i uz sadašnju cvjećarnu otvorio elegantan i topao prostor ispunjen velikim asortimanom lončanica.

Cvijeće, na adresi Sokol kula 1, ili što bi Riječani rekli „odmah iza starog Kraša“, stanuje punih 40 godina. Isto toliko godina, svima dobro poznata cvjećarka Blaženka Miletić, tu radi s cvijećem i svojim kupcima s potpisom cvjećarne Čičak izrađuje predivne bukete za sve moguće prilike. Njima se obilježavaju rođendani, ljubavi, godišnjice, sve one nebrojne male i velike pažnje. Cvijeće se ovdje niže u najljepše vjenčane bukete i buketiće, dekoriraju se njime crkve i svečane dvorane. Čičak je tu za sve sretne, ali i tužne dane koji nas snađu u životu, pa i one kada želimo dragim ljudima uručiti posljednji pozdrav i pažnju. Kao što je jednom davno rekao japanski filozof i učenjak Okakura Kakuzo „U radosti i tuzi, cvijeće je naš stalni prijatelj.“

Drugim riječima, možete li uopće zamisliti život bez cvijeća?

Čičak, prepoznatljiv po gusto izloženom šarenom, rezanom i svilenom cvijeću, kao i brojnim zelenim lončanicama, svoj dosadašnji šarmantni prostor proširio je novim salonom cvijeća i uz sadašnju cvjećarnu otvorio elegantan i topao prostor ispunjen velikim asortimanom lončanica.

Kod odabira ukrasnih biljaka puno pomažu savjeti voditelja Marina Miletića, koji je pojasnio da cvijeće treba birati prema interijeru, količini svjetla, ali i stilu života. Najmanje su zahtjevni sukulenti, kojih ovdje ima više vrsta, raznih su veličina i oblika. Ako želite neku impozantnu biljku, primjetne veličine i visine, onda se možete odlučiti za veliki Ficus Lyrata ili biste na svoj radni stol kao inspiraciju radije smjestili jedan od brojnih egzotičnih bonsaja. Osim savjeta, u  Čičku, uz brojne stručne savjete i proizvode za dohranu bilja, nude uslugu dolaska u vaš životni ili radni prostor, gdje zajedno s vama pronalaze najbolje rješenje koje biljke odabrati. Za stručan savjet, aranžiranje cvijeća ili poklona uz Blaženku i Marina, tu je i Sara Bermanec, čije će kreacije ispuniti sva vaša očekivanja. Ideja je da svaka biljka dobije i svoju pripadajući vazu, a u Čičku ih ima za svačiji ukus i stil unutarnjeg uređenja. Jer ono što okvir čini slici, to vaza čini cvijeću. Cvijeće uvijek donosi radost, šalje neku pozitivnu poruku iz koje se često može čitati i između redova, ali to prepustimo onima koji ga biraju, kao i onim kojima je namijenjeno. A unutar toga očekuje vas neodoljiva ponuda cvjećarne Čičak, isto tako predivno aranžirani buketi i biljke u lončanicama koje će dodatno uljepšati i oplemeniti vaš životni i radni prostor. I za kraj, kako ne spomenuti velikog modnog dizajnera Christina Diora koji je rekao da je cvijeće, nakon žena, najljepša stvar na ovom svijetu.

cvjećarnica čičak cvjećarnica čičak cvjećarnica čičak cvjećarnica čičak

sara bermanec cvjećarnica čičak

cvjećarnica čičak

Komentari