Cher kaže da će imati dugu kosu i nositi traperice čak i kad bude imala 80 godina

357

77-godišnja Cher izgleda sjajno kao i uvijek. Ona je ikona stila, pjevačica koja nikada nije bila od onih koji igraju po pravilima. Umjesto toga, osporila je društvena očekivanja o tome što bi žena trebala raditi ili kako izgledati. Cher je nedavno podijelila neke od stvari zbog kojih se osjeća i izgleda mlado. Najbolji dio? Svatko u bilo kojoj dobi može ih lako pratiti.

Pjevačica pjesme “Believe” nedavno je za Good Morning Britain govorila o svojim godinama. “Jednostavno ne mogu vjerovati da ću u jednom trenutku imati 80 godina, prije nego što želim”, kaže Cher. “I dalje ću nositi svoje traperice, i dalje ću nositi dugu kosu, i dalje ću raditi iste stvari koje sam uvijek radila.”

I dok se traperice i duga kosa već dugo povezuju s mladošću, njoj se još ne da odustati od njih. “Sjećam se kada smo moja prijateljica Paulette i ja razgovarale o tome kada ćemo se morati ošišati i prestati nositi traperice, jer se činilo da su u to vrijeme žene to radile”, priznaje. Zvijezda dodaje da je i obiteljska povijest na njezinoj strani. “Geni u mojoj obitelji su prilično nevjerojatni.” Njezina majka, Georgia Holt, doživjela je 96 godina, tako da joj se definitivno posrećilo.

Upitana o svom mladenačkom izgledu posljednjih desetljeća, spomenula je neke konkretnije savjete, poput bavljenja jogom i izbjegavanja crvenog mesa. Međutim, čini se da većina posla dolazi iznutra. “Idem u korak s trendovima. Imam puno mladih prijatelja. Imam i stare prijatelje.” Ipak, također se čini da bi pozitivan stav i otvoren pogled na dob mogli biti glavna tajna iza toga.

U konačnici, njezino gledište nije samo inspirativno za žene kroz generacije, već također mijenja stavove društva o tome što je navodno ispravno činiti u određenoj dobi. Pjevačica dodaje: “Iskreno rečeno, ne pokušavam se osjećati mlado. Ne pokušavam biti mlada. Ja sam ona koja jesam. Samo se snalazim.”

Izvor: My Modern Met

Komentari