Četvrta sezona serije Stranger Things – Kada izlazi i koji su detalji serije?

1674

Još od treće sezone serije Stranger Things, gledatelji su zaustavljenog daha čekali nove epizode. Prošla sezona bila je jedna o kojoj se najviše razgovaralo, privukla je milijune gledatelja i srušila rekord gledanosti Netflixa. Stoga ima smisla da je brzo snimljena još jedna sezona. Ali koji su detalji?

Ako se sjećate, Eleven i njezini vršnjaci suprotstavili su se Mind Flayeru – gnjecavom čudovištu. Stvari im u početku nisu išle najbolje, ali Eleven je iskoristila svoje moći kako bi odvaljenog Billyja Hargrovea natjerala na borbu protiv zvijeri. U konačnici se žrtvovao kako bi njoj i njezinim prijateljima kupio više vremena. Dok se sve to događalo, James Hopper i Joyce Byers borili su se protiv Rusa kako bi dobili pristup stroju koji bi mogao zatvoriti vrata. Mjesecima kasnije, Eleven, koja je izgubila moć tijekom bitke, preselila se u novu kuću i grad s Joyce i njezinom djecom, Jonathanom i Willom Byersom. Napokon je također dobila priliku pročitati staro pismo Hoppera, koji je, iz nepoznatih razloga, nekako preživio eksploziju. Najave iz četvrte sezone prikazuje radnju u ruskoj bazi, gdje postoji i Demogorgon.

Četvrta sezona serije Stranger Things usredotočit će se na Hoppera. “Sezona 4 oblikuje se kao najveća i najstrašnija sezona do sada i ne možemo čekati da svi vide još. U međuvremenu – molite za Amerikanca,” rekla su braća Duffer.  Sve ukazuje na to da će sezona 4 postati još mračnija. Joe Keery, koji glumi Stevea Haringtona, tvrdi da je ova sezona “totalno najstrašnija”, a David Harbor (Hopper) rekao je za Deadline da će, iako je njegov lik bio veseliji tijekom prikazivanja, njegovo putovanje ove sezone biti “oslikano u malo tamnijoj paleti.” Čini se da se svi vaši omiljeni likovi vraćaju, naravno, očekujte Billyja (Dacre Montgomery). Ali bit će i puno novih lica. Među njima je i glumac Nightmare on Elm Street Robert Englund koji će, prema Twitter stranici Stranger Things, glumiti Victora Creela “poremećenog i zastrašujućeg čovjeka koji je zatvoren u psihijatrijskoj bolnici zbog jezivog ubojstva pedesetih godina”. Cjelovit popis novih likova možete pronaći ovdje.

Do sada Netflix nije otkrio službeni datum izlaska za četvrtu sezonu Stranger Things. TV Line prethodno je izvijestio da je snimanje započelo u siječnju 2020. godine, ali je, kao i mnoge druge produkcije, ugašeno zbog krize s koronavirusom. Potkraj godine Netflix je na Twitteru objavio da je nastavak produkcije sugerirajući da bi nove epizode mogle biti spremne do 2021. ili 2022. Ali opet, nije poznat točan datum. 

Izvor: Pop Buzz

Komentari