Burno na snimanju Jamesa Bonda: osim ozljeda i eksplozija na setu i stručnjak za ljubavne scene

26

Dogodila se eksplozija na setu novog filma s Jamesom Bondom. Ozlijeđen je jedan član filmske ekipe u Pinewood Studiju. Srećom, ozljeda nije velika.

Nesretni slučaj dogodio se uslijed smanjene kontrole nad filmskom eksplozijom. Unutrašnjost studija nije oštećena niti je itko ozlijeđen, nesreća se jedino odrazila na jednog člana ekipe tako što je na njega pala rampa.

Nije prvi slučaj da je na snimanju Jamesa Bonda 25 netko zadobio ozljede. Snimajući na Jamajci prije mjesec dana ligamente je ozlijedio glavni glumac Daniel Craig.

Zato je snimanje moralo biti pauzirano, a došlo je i do burnog razgovora Craiga i redatelja Caryja Jojija Fukunage. Čini se da je glavni glumac bio razočaran što je mjesece potrošio na fizičku pripremu da bi mu se na snimanju dogodila nezgoda.

Objavljeno je i da će glumac prvi put u povijesti James Bonda dobiti stručno vodstvo kod snimanja ljubavnih scena. Tzv. intimni koordinator na setu je uvijek kad Daniel Craig i Ana De Armas snimaju takve scene kako bi im pomogao da se osjećaju ugodno.

Premijera filma James Bond 25 predviđa se za travanj 2020. godine. 

Komentari