Božićna reklama u kojoj se Djed Mraz zaljubljuje u muškarca oduševila mnoge!

293

Reklama norveške poštanske službe Posten ovog tjedna dominira na Twitteru i topi srca svih onih koji vole božićno vrijeme.

Pod naslovom ‘Kad je Harry sreo Djeda Mraza’, referira se na kultnu romantičnu komediju ‘Kad je Harry upoznao Sally’, reklama se emitira povodom 50. godišnjice  dekriminaliziranja homoseksualnosti u Norveškoj. Slično kao u filmu iz 1980-ih, u reklami se Harry i Djed Mraz iz godine u godinu sastaju i ponovno povezuju dok konačno ne podijele poljubac. Priča prati njihov prvi susret, kad muškarac slučajno zatekne Djeda Mraza kako mu ostavlja poklone, a zatim i kako ga svake godine nestrpljivo čeka kako bi ga ponovo vidio.

Par se sve više zbližava tijekom kratkih božićnih susreta svake godine, a u jednom trenutku se vidi i kako Harry plače nakon što Djed Mraz ode uz rečenicu: “Nedostajat ćeš mi.” Sljedeće godine piše pismo Djedu Mrazu uz poruku: “All I Want for Christmas is You”, odnosno “Sve što želim za Božić si ti”.

Monica Solberg, direktorica marketinga u Postenu, izjavila je: „Tako je lijepo vidjeti da smo stvorili novu tradiciju u Postenu, gledajući božićne institucije i folklor iz različitih perspektiva, s velikom božićnom reklamom svake godine. A ima li boljeg načina za praćenje prošlogodišnjeg ljutitog Djeda Mraza nego s čistom ljubavlju ove godine?”

“Ovo mi je najdraža reklama ikad, obožavam Norvešku”, “Nisam očekivao da će me rasplakati reklama norveške pošte”, “Tako lijepo, tako filmski! Zaista možete osjetiti Harryjeve emocije, čežnju da nekoga ponovo vidite, teška vremena, nadu, zabrinutost, nisam ni znao da se toliko snažna poruka može prenijeti u samo četiri minute. Čestitam, Norveška, čestitam, Posten!”, samo su neki od komentara.

Izvor: Hitc

L.B.

Komentari