Božična priča Salajevih – Zvjezdano nebo spušta se na zemlju i oživljava duh Adventa

56

Čarolija Adventa osjeća se na svakom koraku, no Božićna priča obitelji Salaj posebna je upravo zbog ljubavi koja je u nju utkana. Najljepšem božićnom ugođaju pridonosi trud i nastojanje obitelji Salaj da svake godine posjetiteljima ponude nešto novo, drugačije i nezaboravno. Ovogodišnja 17-ta po redu Božićna priča obitelji Salaj trajat će do 13. siječnja 2019. Posjetitelji će više od mjesec dana imati priliku doživjeti čari SalajLanda, divne božićne i obiteljske priče koja na  svoj, osobit način uprizoruje i približava duh Adventa.

Ove godine goste SalajLanda očekuje 4 milijuna lampica, animatori za najmlađe, veliko Adventsko selo s raznim prizvodima iz domaće radinosti, proširena šetnica, svakodnevni vatromet, vožnja Božićnim vlakom do Salaj Landa, preuređeni restoran i dodatni gastronomski objekti.

Priča obitelj Salaj započela je kroz Božićnu priču prije 17 godina kada su krenuli s uređivanjem svoga dvorišta božićnim lampicama.

Zahvaljujući velikom trudu i entuzijazmu Salajevih, iz godine u godinu njihova je Božićna priča rasla, postala je najznačajnim događajem kontinentalne Hrvatske, a potom je božićni duh SalajLanda privukao i mnoge svjetske medijske kuće. Božićnu priču Salajevih prepoznali su kao jedinstven događaj, otuda su nastale brojne reportaže i novinski članci.

Prošle godine imanje Salajevih krasilo je preko 2, 5 milijuna božićnih lampica, posloženih s posebnom pažnjom i redoslijedom u kojem baš svaka lampica svjedoči uloženom trudu i priča posebnu priču staru 17 godina. Njihov broj stalno raste pa je tako ove godine SalajLand obasjalo gotovo dvostruko više malih svjetala koje Salajevi nepogrešivo redaju u Božićnu priču koja zaista treba doživjeti, priču koja otvara srca, usrećuje ljude. Priča Salajevih priča je o Božiću, malenim darovima ljubavi, predanosti, truda i zahvalnosti koje ljude usrećuju, pa je tako SalajLand mjesto sretnih ljudi koji mogu proživjeit duh Božića i utopliti svoja srca. Kod Salajevih zvjezdano se nebo spušta na zemlju, zrakom treperi veseli žamor i smijeh, miris čaja, vina i kolača.

Kada živiš podno ovog moslavačkog obronka naučen si na mir koji narušavaju samo zvukovi prirode. Lijepo je i potrebno da ovo imanje postane svijet, ali još je potrebnije da svijet dođe kod Salaja zbog onoga što postoji samo kod nas i u nama. Kad si se već našao kod Salajevih, imaš samo jednu obvezu, da ih zavoliš“, poručuju Salajevi.

 

Komentari