Bloger Krule o prednostima bunike pred marihuanom: “…baca te u petu dimenziju ka cinestar kina…”

161

Kanada je legalizirala i regulirala prodaju marihuane. Takvu je odluku podržalo ili prihvatilo čak 70 posto Kanađana. Pokaže li se kanadski model dobrim, slijedit će ga i druge zemlje. Kanađani će tako prema novome zakonu u dobi od najmanje 18 ili 19 godin, moći kupiti do 30 grama kanabisa i uzgajati do četiri biljke kod kuće. U 13 pokrajina i teritorija uspostavljene su privatne i javne trgovine za prodaju kanabisa kao i prodaja putem interneta. Kako bi se zadovoljila potražnja stotine uzgajivača dobilo je licence za uzgoj. Procjene su da će na prodaji kanabisa Kanada gospodarski snažno rasti. Kanadski dužnosnici za javno zdravstvo poručuju da je pušenje marihuane štetno kao i duhan.
U Hrvatskoj se o legalizaciji marihuane ne razmišlja. Ipak, Bloger Krule ima nekih dvojbi, čini se, skloniji je domaćoj bunici, ako ništa dugo, ima je puno u Lici…

Evo što kaže u Facebook objavi.

Zašto NE marihuani a DA bunici?
MARIHUANA:
– teško se dolazi do nje
– zabranjena je kod nas u Hrvatskoj i ako vas ulove sa par grama, riskirate koju godinu robije
– skupa je… prije je to bilo, 5 grama po pedes kuna… danas ko da ju je mačka na vrh Tibeta posrala pa ju uberom dovezlo u Hrvatsku, marihuanu… ne mačku.
– baca samo na smijeh, neke i u ljenost
– nakon konzumacije izaziva glad, pa tako, nije ništa čudno da nakon jointa pojedete za redom… komad slanine, bajaderu, pastu za zube, čips, po kile kruha, burek, smrznuti oslić, grah od prekjučer, babinu protezu, tepih…
– nije halicinogena odnosno ništa ne viđate nakon konzumacije
– ne učlanjune u stranku

BUNIKA:
– ima je puno u Lici a samim tim raste nam turizam
– nije zabranjena. Nije čak na MUP-ovom popisu opijata i droga. Njena konzumacija je apsolutno legalna po svim zakonima RH. Ima je u Lici!
– džabe je… samo odeš u šumu i ubereš ju… ima je u Lici!
– baca u petu dimenziju ka cinestar kina… al ne plaćaš ulaznicu. Ima je u Lici!
– nakon konzumacije, ne izaziva glad, što je i logično jer se konzumira tako da se od nje napravi kompot. Kompot se jede a ko jede nije gladan. Ima je u Lici!
– halucinogena je, pa za razliku od marihuane, nakon šalice kompota od bunike postoji 100%-tna šansa da sa zmajem bacite partiju šaha u kom gubite garant. Jebiga, gdješ zmaja dobit. Ima je u Lici!
– možebitno učlanjune u HDZ, al kad dođete k sebi, uvijek se možete isčlanit i preći u drugu stranku. Ima je u Lici!
Nizozemska i Kanada… luzeri!“

Zašto NE marihuani a DA bunici?MARIHUANA:- teško se dolazi do nje- zabranjena je kod nas u Hrvatskoj i ako vas…

Objavljuje Bloger Krule – Obrana i zaštita od glupostiSrijeda, 17. listopada 2018.

Komentari