Blanka Vlašić iznajmljuje apartman, no jedno pravilo ražestilo posjetitelje, evo što je rekla o tome

98

Poznata sportašica Blanka Vlašić počela je s iznajmljivanjem apartmana na splitskim Bačvicama. U blizini je plaža i Dioklecijanova palača, a noćenje u stanu od 36 kvadrata stoji 662 kune. No za goste vrijede i posebna pravila.

Blanka je izdala pravila koja se moraju držati oni koji žele odsjesti u njezinom apartmanu: zabranjeno je pušenje, kućni ljubimci, partyji te – djeca. Zbog posljednjeg uvjeta izbile su kritike na račun sportašice.

Na društvenim mrežama su se pojavila pitanja i komentari o tome zašto je zabranjeno dovoditi djecu. Vlašić nije odgovorila na sva učestala pitanja njezinih pratitelja, no odgovorila je na pitanje “Zašto slika djece za reklamiranje apartmana u koji je klincima zabranjen ulaz?”, koje je postavila pratiteljica ispod fotografije s pločom.

Na postavljeno pitanje Blanka je odgovorila: “Većina studio apartmana nema mogućnosti primanja djece jer je u apartmanu samo krevet i smatrali smo da je zbog komfora bolje tako. Djecu jako volimo i trudit ćemo se u budućnosti probati to promijeniti.”

Ubrzo je objavila fotografiju uz koju postavila citat iz Biblije, na što je jedan od pratitelja komentirao: “Ne kužim kombinaciju bogomoljenja i odbijanja klinaca u apartman. Malo mi je to bljak.”

Na komentar su se oglasili drugi pratitelji koji su stali u Blankinu obranu ne shvaćajući poveznice između vjere i zabrane djece u apartman. Drugi su pak osudili licemjerstvo i materijalizam.

 

 

Komentari