Besplatno obrazovanje u Učilištu Dante, prvom nositelju najviše ocjene kvalitete obrazovanja u Rijeci

31

Osim ponude raznovrsnih programa osposobljavanja, usavršavanja, tečajeva stranih jezika i srednjih škola i prekvalifikacija, kao i mogućnosti korištenja besplatnih vaučera, u ovom dobro poznatom riječkom učilištu, možda će vas motivirati i informacija da se radi o jedinoj ustanovi za obrazovanje odraslih, u Rijeci, kojoj je Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih dodijelila najvišu ocjenu kvalitete obrazovanja.

Zanimljivo je i da je Učilište Dante, među prvima u Hrvatskoj pristupilo procesu vanjskog vrednovanja.

Mi smo među prvim ustanovama za obrazovanje odraslih koje su se na vlastiti zahtjev uključile u proces vanjskog vrednovanja unutar kojeg se vrednuje kvaliteta cjelokupnog rada ustanove u proteklih 5 godina. Po završetku vanjskog vrednovanja ustanovama se dodjeljuje ocjena o razini kvalitete koja može biti: vrlo visoka, visoka, zadovoljavajuća ili pak nezadovoljavajuća razina kvalitete”, objašnjava Andrej Marušić, ravnatelj Ustanove Dante.

Andrej Marušić, ravnatelj Učilišta Dante

Po završetku procesa vanjskog vrednovanja Dante je dobio najvišu ocjenu kvalitete – vrlo visoka razina kvalitete. Ta se ocjena odnosi na cjelokupni rad ovog Učilišta koje u Rijeci djeluje već više od 30 godina. Uz garanciju polaznicima o najvišoj razini kvalitete programa i tima stručnjaka koji ih provodi, ova ocjena odnosi se i na cjelokupnu organizacijsku strukturu, sustav upravljanja kvalitetom i međunarodnu suradnju.

ISKORISTITE VAUČERE ZA BESPLATNO OBRAZOVANJE U UČILIŠTU DANTE:

Jesen je pravo vrijeme za nove dobre odluke. Ako dugo razmišljate o promjeni zanimanja ili nekom novom znanju, ovo je prilika koja se ne propušta. Do znanja iz web programiranja, internet marketinga, make up tehnika ili pak upravljanja CNC strojevima I viličarima, ali I mnogih drugih, možete doći potpuno besplatno uz vaučere za obrazovanje. Jednostavnom online prijavom možete započeti proces kojim ćete steći vještine potrebne za razvoj svoje karijere, zapošljavanje ili zadržavanje radnog mjesta. Vaučere mogu koristiti sve nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina života.

Detalje provjerite na www.dante-ri.hr ili osobno u novim prostorijama Ustanove Dante, na Korzu 35 u Rijeci.

Komentari