Besplatna edukacija Erste banke o upravljanju osobnim financijama u Rijeci

168

Erste&Steriermärkische Bank d.d. (Erste banka) održat će u petak, 26. svibnja 2017., besplatnu edukaciju za građane o upravljanju osobnim financijama pod nazivom Financijski padobran. Riječ je o jedinstvenom programu za građane kojemu je cilj povećati znanje o raspolaganju novčanim sredstvima odnosno upravljanju osobnim financijama, razviti dobre potrošačke i štedne navike, educirati kako optimizirati troškove te povećati razumijevanje o financijskim proizvodima i njihovoj pravoj namjeni. Po završetku edukacije, polaznici na individualnom sastanku s mentorom razrađuju osobni financijski plan.

„Financijski padobran nudi nešto više od osnovne financijske terminologije. Njime podučavamo znanje, prenosimo vještine i razvijamo navike kako bi upravo mi upravljali našim osobnim financijama, a ne financije nama. Dugoročno, cilj programa je postizanje i održavanje financijske stabilnosti i razvoj dobrih financijskih navika građana, koje se temelje na znanju i razumijevanju osobnih financijskih ciljeva te donošenja pametnih odluka za njihovu realizaciju“, kaže Tina Sirotić, voditeljica Službe za društveno odgovorno poslovanje Erste banke.
Provedbom programa Financijski padobran, Erste banka aktivno djeluje u skladu s Nacionalnim strateškim okvirom financijske pismenosti potrošača za razdoblje 2015.–2020., koju je Vlada Republike Hrvatske donijela s ciljem podizanja financijske pismenosti potrošača.
Edukativna radionica Financijski padobran održat će se u petak, 26. svibnja 2017. u Hotelu Jadran, Šetalište XIII divizije 46, Rijeka, 9.30 -13.30 sati te 16.30 – 20.30 sati.
Do sada su radionice održane u Osijeku, Puli, Splitu, Bjelovaru i Zagrebu. Termini i mjesta održavanja radionica te prijava mogu se pronaći na web stranicama Erste banke www.erstebank.com ili ovdje.

Komentari