Astrologinja otkriva koji su horoskopski znakovi najsretniji u ljubavi – je li vaš među top 3?

159
ljubav

Svaki horoskopski znak ima svoj način pristupa ljubavi – odan ili povučen, romantičan ili sarkastičan.

Ali tko je najsretniji u ljubavi?

Psychic Chat Provider Psychic World odlučio je istražiti barijere znakova zodijaka kako bi razumio njihovu motivaciju i način na koji vole, uz pomoć slavne vidovnjakinje Inbaal Honigman.

Astrologinja otkriva koji su znakovi najsretniji u ljubavi

Horoskopski znak

Sreća u ljubavi

Bik

95%

Vaga

90%

Djevica

85%

Rak

80%

Lav

75%

Riba

70%

Blizanci

65%

Škorpion

60%

Strijelac

55%

Jarac

50%

Ovan

45%

Vodenjak

40%

Bik: Sreća u ljubavi: 95%

Pod vladavinom Venere, planeta ljubavi, Bikovi imaju mnogo toga za ponuditi novim partnerima. Znaju kuhati, grliti se i imaju odličan ukus za filmove. Oni rođeni u znaku Bika nikada nisu sami. Vode ljubav koja traje i traje, jer su vrlo miran i strpljiv znak, pa se neće živcirati zbog partnerovih sitnica.

Savršen spoj: Vaga je stabilan partner za Bika.

Vaga: Sreća u ljubavi: 90%

Pod vladavinom Venere, planeta ljubavi, Vage su personificirana elegancija. Prijateljski nastrojeni i ljubazni, oni rođeni u znaku Vage nikada se ne bore da pozvati na spoj. Jako vode računa o svom izgledu, a to očekuju i od partnera. Osjećaju se ugodno upoznajući jednu osobu i neće odlutati.

Savršen spoj: Bik je stabilan upravo onoliko koliko im treba.

Djevica: Sreća u ljubavi: 85%

Pod vladavinom Merkura, planeta komunikacije, Djevice vole uredan život i uživaju u paru. Pažljivi i darežljivi, oni rođeni u znaku Djevice svačiji su idealan partner. Privlačni su svim tipovima osobnosti, a također su i odani.

Savršen spoj: Vodenjak je također vjeran Djecivi i kreativni je yin organiziranom yangu Djevice.

Rak: Sreća u ljubavi: 80%

Pod vladavinom Mjeseca, koji je sanjiv i promjenjiv, Rakovi žive i dišu romantiku. Idealisti u svojoj ljubavi, rođeni u znaku Rakova očekuju romansu iz bajke i ništa manje. Za pravu osobu, oni će prijeći oceane i tolerirati kuge. Za krivom osobom će plakati.

Savršen spoj: Ribe su također beznadno romantične, kao i Rak.

Lav: Sreća u ljubavi: 75%

Pod vladavinom Sunca, koje je ponosno i kraljevsko, Lavovi mogu svom partneru dati sve od sebe, ali to mora biti prava osoba. Velikodušni i ljubazni, oni rođeni u znaku lava privlače sve. Imaju popis kvaliteta s kojima neće popustiti, pa ako osjete da veza ne funkcionira, odlaze.

Savršen spoj: Jarac je također fokusiran i izravan.

Ribe: Sreća u ljubavi: 70%

Pod vladavinom Neptuna, planeta snova, Ribe su vrlo romantične i svaki aspekt života pretvaraju u hodajuću, pričajuću fantaziju. Privrženi i nesebični, oni rođeni u znaku ribe učinit će sve za ljubav. Svakome će dati drugu priliku, a često i treću.

Savršen spoj: Rak više nego zaslužuje beskrajnu ljubav Riba.

Blizanci: Sreća u ljubavi: 65%

Pod vladavinom Merkura, planeta komunikacije, Blizanci mogu šarmirati ptice s drveća svojim nagradnim razgovorom. Oni su život i duša zabave, pa oni rođeni u znaku Blizanaca nikada nisu sami. Održavanje veze teško im pada jer mnogi ne mogu pratiti užurbani tempo njihova života.

Savršen spoj: Strijelci su na sličan način slobodoumni.

Škorpion: Sreća u ljubavi: 60%

Pod vladavinom Plutona, planeta transformacije, Škorpioni donose jedinstvenost i misterij u vezu. Strastveni i taktilni, oni rođeni u znaku Škorpiona slušaju svoj instinkt kada je u pitanju ljubav. Svatko može osjetiti njihovu intenzivnu vibru, ali samo rijetki ih mogu podnijeti. Emocionalno nestalni, duge veze smatraju teškima.

Savršen spoj: Ovan nema problema s prihvaćanjem Škorpiona onakvima kakvi jesu.

Strijelac: Sreća u ljubavi: 55%

Pod vladavinom Jupitera, planeta ekspanzije, Strijelci su zodijački slobodoumni, raspoloženi za smijeh i zabave. S željom za životom, rođeni u znaku Strijelca za neke su radost, a za druge iscrpljujući. Međutim, ne vole predanost i ne podnose da ih se guši.

Savršen spoj: Blizanci od njih neće tražiti ništa što im ne mogu dati.

Jarac: Sreća u ljubavi: 50%

Pod vladavinom Saturna, planeta karme, Jarci su zgodni, pametni i bogati. Budući da su prvenstveno fokusirani na posao, rođeni u znaku Jarca ne ostavljaju vremena za neozbiljnost. Izlazit će s ljudima koji su im zanimljivi, ali im ne smeta što su slobodni.

Savršen spoj: Lav može biti savršen partner kakvog Jarac želi.

Ovan: Sreća u ljubavi: 45%

Pod vladavinom Marsa, planeta strasti, Ovan je magnetičan za druge, ponekad iz pogrešnih razloga. Imaju sreće u dogovaranju spojeva i uvijek imaju pažnju od strane željenog subjekta, ali oni rođeni u znaku Ovna bore se da održe ljubav na životu, jer su aktivni i zauzeti, pa ih netko drugi može dovesti u iskušenje.

Savršen spoj: Škorpion će odgovarati njihovoj vatrenoj vibri.

Vodenjak: Sreća u ljubavi: 40%

Pod upravom Urana, planeta pobune, Vodenjaci su ljudi ideja, vjerni, odani i pametni. S jakom humanitarnom crtom, oni rođeni u znaku Vodonoše mudri su i preko svojih godina. Započinju vezu kao da je brak od 30 godina, pa propuštaju početnu uzbudljivu fazu.

Savršen spoj: Djevica ne traži uzbuđenje nego odanost, što će i dobiti od Vodenjaka.

Komentari