Američka je voditeljica nakon posprdnog komentara o malenom princu Georgeu uputila ispriku

116

Nakon što je u emisiji “Dobro jutro, Amerika” voditeljica Lara Spencer pokušala nasmijati publiku neumjesnim komentarima na prilog o aktivnostima malenoga princa Georgea, uputila je ispriku u javnost.

Naime, u prilogu je bilo riječi da aktivnostima na koje su princ William i Kate Middleton upisali svojeg sina Georgea. Među aktivnostima su matematika, znanost, povijest, religija, komjutersko programiranje, poezija te balet. Na spomen posljednjeg uslijedio je posprdni “show” s voditeljicom u glavnoj ulozi.

Nakon što se podsmjehnula rekla je: “Oh, kako izgleda sretno zbog satova baleta”, referirajući se na fotografiju malenoga princa koja se pojavila na ekranu. Još je k tome prenijela da je princ William rekao da njegov sin “apsolutno voli balet.” Spancer je na to prokomentirala: “Imam poruku za tebe, prinče Williame, vidjet ćemo koliko će dugo trajati ta ljubav.”

Nakon emisije Spencer je dobila hrpu kritika o njezinim komentarima. Javilo se mnogo plesača koji su istaknuli da se dječaci nažalost susreću s takvim osudama, i to od onih koji nemaju znanje o fizičkim zahtjevima baleta i njegovom umjetničkom vrijednošću.

Oglasili su se i slavni. Koreograf Travis Wall uputio je voditeljici video s porukom: “Draga Lara Spencer, imam poruku za tebe: Probudi se, 2019. je godina!”

Nakon brojnih osuda Spencer se ispričala: “Moje duboke isprike zbog komentara što sam rekla jučer u novostima. Od baleta pa do bilo čega drugog što želite u svojem životu, kažem vam – idite za tim! Zaista vjerujem da možemo biti slobodni da izrazimo svoju strast. Idite, penjite se na svoju planinu – i uživajte svaku minutu u tome.”

 

Komentari