5 vještina koje morate navesti u životopisu!

5612
posao životopis

posao životopis

Već dugo vremena tražite posao, a znate da ste i više nego stručni za poslove na koje se prijavljujete?
Možda postoji greška u vašem životopisu. Ovo je pet točaka koje u njega morate uključiti!

Znate učinkovito organizirati i voditi tim ljudi
Vratite se u prošlost i prisjetite se svih prilika kada ste morali upravljati s više ljude u određenom projektu. Naglasite rezultate koji su iz toga proizašli i naglasite vještine koje ste pri tome koristili.

Uvijek dajete više
Raditi ćete više no što se od vas traži i razumjet ćete potrebe vaših suradnika. Ukoliko ste već primili određene nagrade za svoj trud i zalaganje, svakako ih naglasite u dijelu životopisa namijenjenom nagradama i priznanjima.

Vodi vas strast
Istaknite ključne faktore zbog kojih se želite baviti tim poslom i zašto je on bolji od prijašnjeg posla kojim ste se bavili. Također istaknite dobrobit koju će ta strast donijeti poslodavcu.

Možete „nositi mnogo šešira“
U prenesenom smislu to znači da znate i možete raditi više srodnih poslova i uskočiti na sve poslove iz tog područja. U današnja vremena radnik mora biti fleksibilan i spreman na sve. Unatoč što poslodavac traži baš primjerice prodavača, biti će mu drago čuti da tu i tamo možete uskočiti i odraditi potrebnu dostavu.

Na Vas se može računati
Vaša točnost i neiskorišteni godišnji odmori mogu biti jako bitni. Vi ste uvijek tu, nebitno o vremenu ili elementarnim nepogodama. Budete li već u životopisu navodili ograničenja, budite sigurni nitko vas neće zvati.

Komentari