25. jubilarni Cosmetic News u Opatiji – ove godine još luksuznije izdanje sajma

Najdugovječniji sajam kozmetike u Hrvatskoj iz godine u godinu predstavlja novosti iz svijeta kozmetike, dermatologije i wellnessa

65

Najdugovječniji sajam kozmetike u Hrvatskoj Cosmetic News, iz godine u godinu okupljajući snažne brendove, predstavlja novosti iz svijeta kozmetike, dermatologije i wellnessa. Ovog vikenda, 14. i 15. travnja u još posebnijem 25. jubilarnom izdanju, omogućit će svim svojim posjetiteljima osim besplatnog ulaza, posebne sajamske cijene najnovijih i najtraženijih proizvoda za njegu tijela, koji svojom kvalitetom omogućuju da se osjećamo iz dana u dan samopouzdanije, a samim time i zadovoljnije.

Osim sajamskog dijela, posjetitelji su pozvani sudjelovati na stručnim seminarima te natjecanjima u šminkanju, dizajniranju noktiju u četiri kategorije i japanskoj metodi iscrtavanja obrva te na nezaobilaznom slavljeničkom gala večernjom programu.

Subotnja gala večer započet će uz piće dobrodošlice vrhunske hrvatske autohtone vinarije Agris, a potom slijedi modna revija riječkog dizajnerskog studija, koji okuplja petnaestak hrvatskih modnih dizajnera s unikatnim odjevnim predmetima pod zajedničkim imenom Cro design studio.

Svečanom tonu doprinijet će i Sandi Cerov na gitari, a za njime nastaviti Minea. Sve će se to odvijati pod krovom luksuznog novog objekta, na samoj morskoj obali u srcu Opatije, Angiolina Reseadance. Za dobro raspoloženje pobrinut će se voditelj večeri, pjevač, zabavljač i imitator te veliki prijatelj sajma Boris Kosmač.

Sve u svemu, očekuje se vikend prepun zabave, uživanja i druženja koji ne smijete propustiti!

Komentari