Lezbijada: 3. Lezbijske Olimpijske igre u Zagrebu

564
Pobjednice Lezbijade 2018

Zbeletron vas poziva da im se u subotu, 11. svibnja, od 12 sati pridružite na Remetskoj cesti 25 (preko puta ulaza u Krematorij Mirogoj) na 3. Lezbijadi u sklopu koje posjetitelje/ice očekuje bogat glazbeni i natjecateljski program te veganski roštilj.

“U protekle dvije godine na Lezbijadi smo vidjele mnoštvo gracioznih pokreta, istreniranih tijela, a prije svega pregršt inovativnih pristupa vrhunskim sportskim disciplinama! Želite li saznati kako izvesti pravilan Skok u modu, imate li vještine koje su potrebne da zablistate u Klošarci ili se samo želite rugati svojoj prijateljici koja pokušava postati slavodobitnica Lezbijske Mirogojske alke? Vrijeme je da se pomalo pripremate, izvučete svoju sportsku odjeću iz ormara, popijete koje sirovo jaje, odradite insanity workout i dođete spremnie na Mirogoj! Bit će živo, živo! U nastavku saznajte koje discipline vas čekaju ove godine, što trebate ponijeti sa sobom te kako napraviti ukusan muffin sa samo par sastojaka i bez korištenja pećnice!” stoji u opisu Facebook eventa.

Uz natjecateljski poligon, sudionice očekuje  bogat glazbeni program, veganska hrana, dekice, lopte i ostale potrepštine za bezbrižno uživanje na travi. Natjecateljice će, osim vječne slave, imati priliku osvojiti razne poklon pakete, medalje i pehare, a za sve ostale nedužne promatračice i promatrače tu je i chill zona te naravno, glavni sponzor Lezbijade – Lezbijski Šank.

Od 12 do 17 sati traje CHILL OUT U PRIRODI, druženje, igranje, ležanje, sunčanje, pričanje, jedenje i slušanje glazbe ili cvrkuta ptica.

Od 17 do 19:00  traju LEZBIJSKE OLIMPIJSKE IGRE, a potom se od 19 do 22 sati nastavlja druženje.

lezbijada_skokumodu
Lezbijada – skok u modu

Discipline su razne, skok u modu, otkopčavanje grudnjaka na 100 cm leđno, skok u stan, lezbijsko natezanje, menga (Jenga), pičkado, Mirogojska alka, klošarka, Treasure cunt, natezanje majmuna…

Za sudjelovanje na Lezbijadi natjecateljski timovi (1 tim = maksimalno 5 članica ili članova) mogu se prijaviti putem ovog linka ili na mail: zbelenatron@gmail.com. Kotizacija za timove iznosi 10 kuna po članu/članici.

*Na Lezbijadu su dobrodošlie svi vaši kućni ljubimci, bez obzira na njihov rodni identitet ili seksualnu orijentaciju. Isto vrijedi i za ljude.

Više na: https://www.facebook.com/events/1075582202644150/.

 

Komentari